Değişim yapılabilecek cihazlar burada yazıyor. http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
Her tarifenin altında kabul edilecek cihazlar yazıyor. Iphone6 ve 6plus / note4 alınabiliyor..
Printable View
Değişim yapılabilecek cihazlar burada yazıyor. http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
Her tarifenin altında kabul edilecek cihazlar yazıyor. Iphone6 ve 6plus / note4 alınabiliyor..
bende sımdı 5s var 1 yıl garantılı ıphone 6 almak ıstersem turkcell den vodafoıne a gecınde red clasıc tarıfde ne kadar odeyecegım
minumum 70 tl lik tarifeyi 2 sene boyunca ödemek zorunda bırakıyorlar.
Ben samsung s4 cihazimla kampanyaya girmek icin gittim bu arada turkcell kullanicisiyim, en az 6 aylik vodafone kullanicisi ve bu 6 ayin fatura orta ort. 150tl olmali dediler katilmak icin...
Bu sartlar yoksa faturaya ek ucretle taksit taksit odeyemiyor ama kredi karti ile ilk 12 aylik taksiti odeyip (cihaz+tarife) alinabiliyormus...
Adamların amacı zaten 24 ay boyunca hatlarını kullandırmak ;) Ben bastım parayı aldım 6 plus gold edition 128 gb :D
Bende bunu sorucaktım.. Turkcell den bu kampanyaya geçmeye düşünüyorum fakat vodafone da sıkıntı yaşayacağım korkusu var .. Çekim gücü internet vs vs . Tavsiye eder misiniz ? ÖZellikle turkcell den vodafone geçenler ya da vodafone dan Turkcell e geçenler..
İlk post gayet iç açıcı :) Eyv
Şu avea'nın neresini öneriyorlar bende onu anlamıyorum :D
Turkcell pahalı diyorsunuz.
Vodafone denmeyen kalmadı zaten
bana kalırsa da en kötü şirket avea hiçbir yerde çekmiyor ve adamı güzel .... lar yani :D
note3 için konuştum piyasa değerinin ustunde sayıyorlar valla şaşırdım
red tarifeye ek 35 tl ile note4 veriyorlar oda fena değil
bazı cihazların değeri güzel ama bazıları çok mantıksız
arkadaşımın 5'in 720 tl demişler cizikten vs.den dolayı. aynı arkadasımın annesinin ip4'üne ise 1080 demişler temizliğinden ötürü :D
ben az önce gittim kız 1480 liraya sayıyoruz dedi yurt dışı 5 kayıtlı ise 1480 lira.. 1480 / 24 çıkan ücreti paket ücreti olan 180 dan düşüyor.. 180 - 60 = 120 * 24 e telefon geliyor.. note 4 32 gb 6 16 gb alabilyiorsun dediler :redspotda