Herkese iyi forumlar ve Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlu olsun hepimize,
Ocak ayında 1 seneliğine Amerika ya gidicem Texas Austin'e gidince de araç almak istiyorum orda. Bu durumla ilğili kafamı kurcalayan sorular var daha önceden bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
1) Araç almanın belli bir sayısı var mı ülkemizde uygulandıgı gibi 3 araçtan sonra vergi sıkıntısı gibi kısıtlamalar var mı ? Çünkü al-sat yapmak istiyorum orda mümkün olursa eğer.
2) Araç alırken sadece pink slip(ruhsat) beraber registration ofis e basvurmamız yeterli mi başka bir işlem gerekli mi ? Muayne falan filan gibi işlemler!
Bir diğer kafamı kurcalayan soruda 1. sorunun cevabı ile ilğili olarak değişkenlik gösteriyor.
Alıcağım araç aklımda 2 araç var:
1) Honda civic 92-95 yada 96-99 arası eg veya ek min 800 max 1500 e araçlar var bunlara mini me swap yapıp (vtec olmayanlara vtec uygulamak coilover vb ufak modlayıp) satmak(satış rakamları eg için 3500 e kadar çıkabilmekte ek için 5000 ler).
2) Sadece günlük ve arada drift kullanımı için 200sx almak yada ordaki tabiri ile 240 sx almak bunlarda 2000 ila 3000 arasında değişmekte sadece drift için modlayıp 1 sene boyunca onu kullanmak düşüncem.
Daha çok 1 ve 2. sorulara cevap arıyorum diyebilirim yardımıcı olucaklara şimdiden teşekkürler dilerim hayırlı forumlar...