Geçmiş olsun, umarım bir an önce çözülür mesele.
Tahminim;
avatar için, avatar sitesindeki link değişmiş. O değişince sitedeki de değişmiş
Mesajla ilgili olarak da, alıntı yaptığın mesajdaki link ölmüş. ( ya da alıntı yaptığın mesajın sahibi, linki upload ettiği siteden kaldırmış ) o yüzden senin alıntıda da resim görünmüyor
Bizlik bişi diil yani sorunlar![]()
Ceza makbuzunu 2 saat süren direnişin sonunda imzaladım.
Otoparkta aracımı teslim ettiğim anda imzalanmıştır.Ceza makbuzuna imza atmam korsan taksiyim kabul ediyorum demek mi oluyor ?
Mahkeme dilekçem şuan yanımda değil onu da koyarım problem yok.
Şuan yürütmeyi durdurma kararı için başvuruda bulundum Bölge İdari Mahkemesine.Kabul edilirse Gidip arabamı alıcam ve ceza iptali için Sulh ceza mahkemesine başvuru yapıcam.
Onuda kazandığım anda polislerden şikayetçi olucam.
Soran arkadaşlar için ;
Mahkemeden henüz gelen bir şey yok.Bekliyorum.
Aracım hala otoparkta yatıyor.
Sonuç çıkınca olumlu veya olumsuz buradan paylaşıcam zaten.
Sizin konu ile alakası pek yok ama; Örnek veriyorum bir tanıdığınızı havalimanına bırakacaksınız, oda al yiğenim benzin parası dedi ve bir miktar para verdi. normalde birşey yok gibi görünsede korsan taksi olarak işlem görürsünüz aman dikkat. havalimanındayım ve Polisler sivil araçtan inen yolcuların çoğuna kaç para verdin şöföre diye soruyorlar. Ağızdan bir rakam çıkarsa yandın.
Sizin duruma gelirsek, yanınızdakki bayanın o andaki ve sonraki beyanı çok önemli. Yani o anda bayan bize para verdim dedi demeleri bile işlem için yeterli. Öyle demiştir demiyorum yanlış anlaşılmasın minare kılıf çıkarmaya çalışabilirler bir şekilde.
Geçmiş olsun gerçekten saçma sapan bir durum.
Fusion35 ------> OnurD.
Benim babam amcalarım polis. Fakat onlar bile artık emekli olmak için gün sayıyorlar. Teşkilattan o kadar soğumuşlar ki,eni nesil genç polislerden, konuşmalarından tavırlarından yaptırımlarından rahatsızlar. Sırf bu yüzden babam artık mesleğinden soğumuş vaziyette. Bu tarz insanlar oldukça, boş bir sınavla herhangi bir kişinin torpiliyle insanlar polis yapıldıkça bu tarz olaylar daha çok yaşanır. Size de geçmiş olsun tekrardan
Bu arada Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara Teşekkürler.
Şunu da unutmamak lazım ;
Bizim görevini doğru yapan, haramı helali bilen, polis memurlarına hiç bir sözümüz yok.Burada alınganlık yapmaya gerek de yok.
Bizimde ailemizde, sülalemizde, yakın çevremizde polis memuru arkadaşlarımız tanıdıklarımız var..Herkesi bir kefeye koymuyorum.Sapla Saman karışmasın.
Ama sırf meslektaş oldukları için bu KUL HAKKINI savunan polis memuru arkadaşlar da lütfen daha fazla can sıkıntısına sebebiyet vermesin..
Buradaki polis ve taksici abilerimizi tenzih ederek soyluyorum ama bi buyugumden duydugum "O.Ç'larinin okuyani polis/uzman olur, okumayani da taksici" lafi hakikaten dogru.
"Korkmadık, savaştık"
Şuan gelişme yok kardeşim aynı şekilde bekliyorum.
Gün geçtikçe umudum da tükeniyor zaten bir cacık olacağına pek ihtimal vermiyorum.
El Mahkum mahkeme sonucunu bekliyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)