Ben eşim kayınçom ve eşimin teyze oğlu her sabah aynı tarafta olan işe beraber gidiyoruz haberleri görünce ciddi ciddi tırsmaya başladım
Printable View
Ben eşim kayınçom ve eşimin teyze oğlu her sabah aynı tarafta olan işe beraber gidiyoruz haberleri görünce ciddi ciddi tırsmaya başladım
Allah belalarını versin..
iyi güzel hoş yazmışın sonuna kadar haklısında fakat devletin memura o.ç deme gücünü sana kimse vermez dostum. bizde çok şeyler yaşadık polis bana camını kapa lan diye posta koydu karımın yanında bu kadar seviyesi düşük polislerde var ama o.ç lafını devletin polisine söylenmez
geçmiş olsun. orda yanınızdaki kız arkadaşınız sanane demeyip sevgilim sizemi sorucam şeklinde cevap verseydı bunlar yaşanmayabilirdi. korsan taksiye baya dikkat ediyolar. özelliklede hostes ablalarımız vs kullanıyor sevgilim diyip geçiyolar.
valla öyleler kardeşim bu tip ceza kesen bütün polis memurları o.ç.
kız arkadaşımda sorulara bir yere kadar cevap verdi fakat enteresan sorular gelene kadar.ne zaman tanıştınız vs. gibi.o soruyada SANANE denir normal olarak.
bu konuda bile hala polisi haklı buluyolar ya bende buna ayar oluyorum yakında yüz üstü uzan bişi deniycem derlerse nolcak ?
İlk önce geçmiş olsun yaşadıgın durum çok kötü.. Yok yere arabanın baglanması kız arkadaşının yanında yaşadıkların..
Polisin ise bana göre yöntemi dogru ama uygulaması yanlış.. Korsan taksi olayında hava limanı bölgesinde çalışan taksiciler çok bastırdılar.. O bölgede çok faaldi korsanlar, sarı taksiler isyan edince polis bi denetleme mekanizması oluşturdu..
Bu adamların tarzları, insana hitap şekilleri ne yazık ki degişmez. Çünkü aldıkları egitim, kendilerine verilen gaz, üniformanın vermiş oldugu bi özgüven var. Hukuki açıdan istedigin kadar ugraş yine de bi noktaya varamazsın. Eski nesil bi nebze ama yeni nesil tam bir felaket.
Bir gün işten dönerken bana alkol muayenesi yaptırmak istedi. Bende devlete ait bir şirkette çalışıyorum, üzerimde üniforma var gündüz vakti ne uygulaması dedigimde ne ***** iş yerinde içmedigin dedi.. Bunu diyen adam 25 yaşında ya var ya yok.. Ortalıgı ayaga kaldırdım, amiri geldi özür diledi. Baglı oldugu şubeye şikayet ettim. E-mail attım yapılacak ne varsa yaptım.. Ama eminim ki bi amiri gelip sen ne yaptın demeyecek.
Geçmiş olsun.Bu tip durumlar ülkemizde normal sayılır.Bazı polislerin kendisini padişah zannetmelerinden kaynaklı bir durum.Polisleri hiç sevmedim sevmemde kolay kolay
Cumartesi günü Çanakkale'ye giderken (+1 KMH ) yüzünden radara girdik.Aracı ben sürmüyordum neyse ki.Polis memuruna +1 kmh yüzünden ceza yazılır mı ve sizin radar ölçümü yapan cihazlarınızda bir sorun olamaz diye sordum böyle bi havalara girmişti zaten siz aracınızın kadranına güvenmeyin dedi.Tamam yazın dedik ve 170 lira civarı ceza yedik.
araç içi kamera şart...
sen ehliyeti ne zaman aldın da onca polis çevirmesine girdin ? yaş 18 olduğuna göre 1 yıldan az bir zaman olmuştur.Ayrıca Ispartadaki polis çevirmeleriyle İstanbuldakiler bir değil maleseef.Bir gün gelirsin İstanbul'a, kız arkadaşının yanında sana yapılan artisliği görürsün hatta kız arkadaşının oturduğu evin adresini telefon numarasını senden isterler o zaman verirsin efendi efendi.Biz öyle değiliz çok şükür.Şimdi daha fazla germeden kardeşim lütfen o yorumlarını kendine sakla.Yok iyi olana kim ne yapsın felan..
allah sabır versin.
genelleme yapamam ama memlekette polisler adamin yanindaki sevgilisine acik acik yavsiyorken arkadasin tavri tepkisi gayet normal. boyun egeni herkes kirbaclar.
bu ne ya böyle saçmalık mı olur , ihbar mihbar almadan kafasına göre nasıl korsan taksi cezası kesiyor.
siz herhangi biryerde çalışıyomusunuz sigortalı olarak , deseydiniz şurda sigortalı çalışanım ne korsanı falan , gerçekten gözüm korktu bu ne ya
Huyun kurumasın kardeşim, bunlara pısırık kedi gibi davrana davrana bu hale geldi bunlar, sana bu hareketi yapan düpedüz toplum düşmanıdır ve görevini kötüye kullanmıştır.
Davanı aç, sulh ceza mahkemesi bakacak davana, sulh ceza hakimleri son yıllarda trafik cezası itirazlarına %90 RED veriyorlar iktidarla karşı karşıya gelmemek için. Hatta çoğu zaman okumuyorlar bile itiraz dilekçesini. Kaleme gir, zabıt katiplerine derdini anlat, hakim / hakime ile konuşurlar. Maddi, manevi tazminat davası aç, üstüne de görevi kötüye kullanma davası aç.
Polise ne diye diklendin diyenlere de bakma, yanında kız arkadaşın varken seni de onu da durup dururken sorguya çeken kim olursa olsun sesini çıkar, aksi taktirde 3-5 seneye kadar çıkaracak sesimiz de kalmayacak :)
Pes harbiden de, büyük geçmiş olsun.
aklıma takılan bir husus var, yolda kalmış veya otostop çeken birini arabaya aldık, polis çevirdi, korsan mıyız? :D
hoş 2 litre-turbo ile korsan olmak için 'ölmeyi bayılmak sanmak' lazım ama merak ettim :D