Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıktada yazdığım gibi Polo 1.4 TSI pulse modeli için yorumlarınızı alabilirmiyim yakıtı, bakımı, kronik arızası, aile bineceği için tüp uyumu vs. Konu biraz acil olduğu için yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıktada yazdığım gibi Polo 1.4 TSI pulse modeli için yorumlarınızı alabilirmiyim yakıtı, bakımı, kronik arızası, aile bineceği için tüp uyumu vs. Konu biraz acil olduğu için yorumlarını bekliyorum.
Yok düz motorlardan bahsetmiyorum, zaten düz motorlarda Pulse modeli yok.
http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.4-tsi Burdanda inceliyebilirsin.
Çok yakıyor, gitmiyor, donanımı gereksiz.
Chrome edition daha güzel illa 1.4 hitler motor alıcaksan.
Bütçe ne kadar?
Mk2 Leon 1.2 TSİ düşünür müsünüz? Parasının ötesinde geniş şahane bi araç.yakıtıda kullanımı da üzmez.donanım da kararında.
Aynen öyle 1.2 tsi leon'da olabilir hatta daha iyi olur.
İlla polo sınıfı diyorsanız da ben de 1.2 tsi dsg ibiza var . En azından donanım fakiri değil görüntüsü de güzel .
imzasız..
Anladım hocam , polo ilanında 35 görünce o fiyatlara bakılıyor zannettim.
30 civarına alınabiliyorsa polo da güzel araç.Kaskodan sıfır km de 1.2 atmosferik gelmişti geçen sene.Boş oğlu boş olmasına rağmen gayet hoş gelmişti bana.performans beklentisi fazla değilse donanım da eklenince dahada güzel olur.
1.4 Chrome Edition Atmosferik var kız kardeşimde, hem full dolu hemde cok az yakıyor. DSG ' sını kesınlıkle tavsıye ederım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)