User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Ne garip :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne garip :)

Tesadüf üzeri 1999 depremi aklıma geldi
    Doğal sebeplerden ziyade bir grupta farklı bir teori üzerinden gitmiş o yıllar

Sanırım haklılık payları var

The Arrivals ( gelenler ) adlı belgeseli izleyenler olayı az çok kavrayabilirler

link vermek durumundayım : http://forum.donanimhaber.com/m_92283605/mpage_2/tm.htm
    yazının tümü burda baştan 18. post

the arrivals bilenler içi ufak bi alıntı

HAARP şunları gerçekleştirecek:
    1-Atmosferdeki termonükleer araçların elektromanyetik vuruşlarını değiştirmek,
    2-Denizaltılarla haberleşmeyi kolaylaştırmak,
    3-Radar sistemlerini son derece geliştirmek,
    4-Çok büyük bir bölgede, ABD ordusu dışında tüm haberleşmeyi durdurmak,
    5-EMass ve Cray bilgisayarları ile ortaklaşa, toprağın altını çok derinlere kadar incelemek,
    6-Büyük alanlarda petrol, doğalgaz ve mineralleri tespit etmek,
    7-Cruise füzeleri gibi her türlü saldırı silahı ve uçağı havada imha etmek.
    Gelelim, bu projeye karşıt olan Amerikalı bilimadamları da var. Bunun son derece tehlikeli olduğunu savunuyorlar. Çünkü, onlara göre, HAARP öylesine bir güç haline gelebilir ki, elinde tutan dünyanın tartışmasız hakimi olur..
    Projenin karşıtlarından biri olan, ülkenin en ünlü jeofizikçilerinden Prof.Gordon J.F.MacDonald’e göre, elektromanyetik teknoloji bakın daha neler yapabilir:
    1-İklimleri değiştirebilir,
    2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir,
    3-Ozon tabakası ile oynayabilir,
    4-Deprem yaratabilir,
    5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir,
    6-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak, insan beynini kontrol altına alabilir,
    7-Radyasyon yaymayan termonükleer patlama oluşturabilir…
    Bunlar yapabildiklerinin sadece bir kısmı.. Dehşet değil mi?
    Ancak, Amerika Hava Kuvvetleri, iklimlerin kontrolünü amaçlayan “Spacecast 2020” projesi ile ilgili olarak “Çevreyi değiştirme teknikleri ile bir başka ülkeyi yok etmek veya zarara uğratmak yasaktır” açıklamasını da yapmış durumda…
    Bu proje çok küçük sinyallerle çok büyük enerjileri kontrol etme mantığı üzerine kurulduğuna göre, Zbigniev Brezinski’nin 1970’lerde sözünü ettiği “İlerki yıllarda teknolojiye bağlı daha kontrollü bir toplum olacağı ve elitlerin bu imkanı kullanacağı” cümlesi sanki gerçek oluyor…
    ABD eski Başkanı George Bush, “Yeni Dünya Düzeni” cümlesini kullanırken, acaba sadece, siyasi anlamda mı bunu söyledi?
    Sizce HAARP ile ilgili bir başka ilginç şeyi anlatalım… Bu konuda Web’de açılan sayfalar, buradaki konuşmalar, gelen bilgiler, tartışılan konular sık sık esrarengiz eller tarafından silinip yok ediliyor. HAARP, bu konuyu inceleyenlere göre, 1994 yılından bu yana, en çok sansüre uğrayan konu durumunda…
    Bir de bu konuda yazılmış olan ve adını çok ilginç bulduğumuz bir kitaptan söz edelim:
    “Angels D’ont with HAARP..”
    HAARP tartışması ABD’de daha çok uzun süreceğe benziyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmeyenler için The arrivals link http://www.youtube.com/watch?v=YYcaTR9rKnQ

izlenilmesi şiddetle tavsiye edilir 6 saatlik bir belgeseldir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi bana dh deki yazının kanıtı diceyeksiniz ya yalansa diyebilirsinizde onuda buldum şöyle bir cevap verilmiş direk alıntı halinde yazıyorum

mesela tesla'nın o meşhur "deprem cihazı", bu da kaynağı olmayan rivayetler sürüsünün bir ürünü. ancak hayal kırıklığı yaratmak istemem, bir binaya kendi periyodunda titreşim verirsen rezonansa girer. ancak sana ileri yapı dinamiğini anlatabilecek durumda değilim şimdilik.

Daha videonun başında "alaska'daki askeri üst" tabirini görüyoruz ki bu, videoyu hazırlayanın gerçekten ya bir ergen ya da dünya gerçekleri hakkında herhangi bir bilgisi olmayan biri olduğunu gösteriyor. Askeri üst nedir yahu?

Videoda çok önemli kanıtlar var, "haarp deprem yaratabiliyor" yazınca bunu kanıtlamış oluyorlar zaten!
    Hatta hazreti tesla hakkındaki menkıbeler en büyük kanıtlar.

Bir de videoda, 17 ağustos ile birden deprem ülkesi haline geldiğimizden bahsediliyor. terbiyesiz bir bilgisizin bu videoyu hazırladığı çok bariz. Çok uzağa gitmeden yakın geçmişi sayalım...

1976'da van'da 4000 can gittiğinde deprem ülkesi değildik ...

deniz kuvvetleri'ndeki devir teslim törenini siz depreme yorun, o dönem yapılan büyük israflar nedeniyle özden örnek'in günlükleri, ilhami erdil hakkında yolsuzluk iddiasında bulunur.

bu arada ilginç bir şey daha olmuştu. depremle ilgili haberler birbiri ardına gelirken, bir haber önce görünüp sonra kayboldu. 20 ağustos cuma akşamı televizyonlar bir israil uçağının ataköy açıklarında denize düştüğünü duyurdu. ancak bir süre sonra haber kesildi ve uçağın akıbeti ile ilgili bir daha haber alınamadı.

alın size de bir daha haber alınamadığı yalanını bir çürütme daha, haber milliyet gazetesinde var, eminim diğer gazetelerde de vardır. arşiv konusunda milliyet kolay olduğu için buradan veriyorum.
    http://gazetearsivi.mil...com.tr/Arsiv/1999/08/21

olaydan bir gün sonra deniz kuvvetleri'nden bir dostum beni aradı ve bu olayda birtakım soru işaretleri bulunduğunu, bu konunun perde arkasını araştırmamı, rica etti. kısa süre sonra ulaştığım bilgiler, gerçekten ilginçti. uçak, düştükten kısa süre sonra teknesiyle o sırada ataköy açıklarında olan balıkçı abdullah kaplan tarafından kurtarılmıştı. abdullah kaplan olayı şu şekilde anlatmıştı: "uçağın düştüğünü görünce der-hal yardıma gittik. uçağın kanatları yara almıştı. hemen uçağı bağladık ve zeytinburnu umanına çektik. teşekkür beklerken küfür yedik. ne olduğunu bile anlamadık."

pilotun adı Alihan Göker Tanel, israilli değil. düşen uçak da kıçıkırık 4 kişilik bir cesna. uçak da bon air adlı ufak bir şirkete ait.
    gelelim bir başka yalanın ifşasına, tanel'i kurtaran kişinin adı aslında İbrahim Özkaya.
    olayı da pilottan dinlersek,

"yaklaşık 20-25 metre yüzmüştüm ki dönüp uçağa baktım. cessna 172xp batmış, sadece kuyruğun birazcık üst kısımları gözüküyordu. sonra bir balıkçının bana doğru geldiğini gördüm. 'imdat yardım!' diye bağırdım. yanıma gelen balıkçı ibrahim özkaya sakin olmamı söyleyerek beni teknesine çekti. su verdi. sonrada kanayan burnuma tütün bastı."

depremin olduğu yerin dalışa yasaklanmasının nedeni de yeni bir depremde ölmelerini engellemek ve hırsızlığı önlemek. denize gömülmüş binalardan eşya çalındığı gayet iyi biliniyordu

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlama kardeşim de bilinçli kesim artık bu tip komplo teorilerine doydu. ha yine de insan oğlu bayılır komplo teorilerine bu da boş yere değil psikolojik olarak insanoğlu neden bunlara yatkındır bir araştır bir sürü bilimsel makale bulursun. bulamazsan söyle ben kaynaklar veririm. her şeyi geçtim sen hayatında amerikanın sahip olduğu savaş gemilerini gördün mü? görmediysen söyleyeyim ben gördüm ege açıklarında geziyorlardı bu işid muhabbeti tırmandıktan sonra. onu görünce süper güç neden olduklarını ya da bu güce nasıl dünyanın karşı koyamadığını anlıyorsun.
    f-35 şu an piyasanın en iyi savaş uçaklarından maliyeti beklenenin çok üstünde olduğundan çok yavaş ilerliyor, projenin ortaklarından, ülkesinde bir çok malzemesi üretilen ve en çok satın alım yapan ülkelerden Türkiye 100 küsur tane alacakken amerika bu uçaklardan proje sonunda 2binin üzerinde bu uçağa sahip olacak!
    Soft power - hard power olaylarına girmiyorum bile. Emin ol amerikanın böyle bir teknolojisi yok bunun gizliden reklamını yapıyor. Sadece bir savaş gemisinin boyutunu görsen neden amerikanın süper güç olduğunu görürsün. kısacası amerika böyle bir güce sahip olmadan da dünyanın en büyük gücü, böyle bir teknolojiye yüz milyarlarca dolar yatırmaz. yatıracak gücü olsa 2008 krizini bile yaşamazdı..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama kardeşim de bilinçli kesim artık bu tip komplo teorilerine doydu. ha yine de insan oğlu bayılır komplo teorilerine bu da boş yere değil psikolojik olarak insanoğlu neden bunlara yatkındır bir araştır bir sürü bilimsel makale bulursun. bulamazsan söyle ben kaynaklar veririm. her şeyi geçtim sen hayatında amerikanın sahip olduğu savaş gemilerini gördün mü? görmediysen söyleyeyim ben gördüm ege açıklarında geziyorlardı bu işid muhabbeti tırmandıktan sonra. onu görünce süper güç neden olduklarını ya da bu güce nasıl dünyanın karşı koyamadığını anlıyorsun.
    f-35 şu an piyasanın en iyi savaş uçaklarından maliyeti beklenenin çok üstünde olduğundan çok yavaş ilerliyor, projenin ortaklarından, ülkesinde bir çok malzemesi üretilen ve en çok satın alım yapan ülkelerden Türkiye 100 küsur tane alacakken amerika bu uçaklardan proje sonunda 2binin üzerinde bu uçağa sahip olacak!
    Soft power - hard power olaylarına girmiyorum bile. Emin ol amerikanın böyle bir teknolojisi yok bunun gizliden reklamını yapıyor. Sadece bir savaş gemisinin boyutunu görsen neden amerikanın süper güç olduğunu görürsün. kısacası amerika böyle bir güce sahip olmadan da dünyanın en büyük gücü, böyle bir teknolojiye yüz milyarlarca dolar yatırmaz. yatıracak gücü olsa 2008 krizini bile yaşamazdı..
    dediklerinize katılıyorum fakat
    Komplo teorisinden ziyade bu bahsettiğim belgeselde konusu geçen '' söz verilen topraklar '' kısmı ciddi manada komplo teorisi değil

Pkk , işid , vs vs var değilmi ?

peki bu terör ve ortadoğudaki ciddi savaşın sebebi nedir ?
    dünya halkını kandırıp saman altından su götürerek daha tehlikeli bir proje hazırlıkları var gibi ( petrol yada paradan fazlası )

Büyük güçler için söylüyorum örnek verirsek 11 eylül gibi bi olay çıkartıp insanların dikkatini bu yöne çekerek kısaca milleti uyutup
    Neler yapıldığını bilemiyoruz bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu net hissediyorum
    Özgür gibiyim ama değilim
    parmaklıksız bir hapishanede gibiyim

ortada ülkeler yok sınırlar yok
    herşey yalandan ibaret ve sadece 5 10 kişinin 2 dudağı arasında hayatım sanki

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belgeseli izlemedim. ben sadece şu haarp teknolojisi üstünden konuştum. yoksa güzel ülkem ve çevresi konusunda en kral komplo teorisinden çok daha gerçek oyunların oynandığı, kapitalist, emperyalist ve sömürgeci devletlerin çıkar için (petrol, para, maden, toprak için) yapmayacağı şeyin olmadığından eminim..

eğer ekonomi, muhasebe, tarih, ekonomik sistemler, ideolojiler ve savaşlar üzerine görünenden biraz daha fazlasını biliyorsan bazı şeyler komplo teorisinden çok dünya gerçeklerine dönüşüyor zaten..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarda yazılanları tam çözemedim ama depremle ilgili bu konuyu içimdeyken yazayım bari

99 debreminden sonra tek fobim malesef deprem oldu abartmdan söylüyorum ayda en az 2 kez rüyalarımda görüyorum ve günlük hayatta 2 3 günde bir gözüm sürekli tavandaki avizede yıllar geçti ama hala unutamıyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)