http://www.n11.com/samsung-ue50hu690...d-tv-P30427215
Model nasıldır bilmiyorum ama,
İndirimleri ile 2500 seviyesine geliyor.43 TL avantajix
111 TL cardfinans parapuan
35 TL indirim çeki
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
LG 49UF8507, SAMSUNG UE 48JU6570, SAMSUNG UE 48JU6470 bu 3 tv arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.
LG 49UF8507 49''(123 CM) 4K UHD 3D WEBOS SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICI+2 GÖZLÜK - Vatan Bilgisayar
SAMSUNG UE 48JU6570 48'' 121 CM SMART CURVED UHD LED TV,DAHİLİ HD UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
SAMSUNG UE 48JU6470 48'' 121 CM SMART UHD LED TV,DAHİLİ HD UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
LG 49UF8507 49''(123 CM) 4K UHD 3D WEBOS SMART LED
Bunu aldım ve aşırı memnunum bir Tv daha iyi olamazdı sanırım![]()
Webos uygulaması inanılmaz hızlı bildiğin akıllı telefon / laptop hızında çalışıyor Tvben kampanyada aldım 3000'e + 280 liraya garanti uzattırdım. Garanti uzatmak çok mantıklı, en basitinden akıllı kumandası eşşek yüküyle para
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende bu LG 49UF8507 aldım kutusunda duruyor daha kurulum yaptırmadımhızlı görüntülerde donma olayından bahsediyorlar. çok rahatsız olanda var hiç fark etmeyenlerde var. sizin tvde durum nasıl
LG 55UF8507 aldım, 2. ayında ekranda bir sıkıntı cıktı şimdi değişim yapıp yenisini getiricekler. Şansızlık bende var![]()
bendede 49uf8507 var tek sıkıntısı kanal geçişleri biraz yavaş geri kalan herseyı fıyatına gore ıyı.
Sony oneririm,imkaniniz varsa plazma alin.Plazma teknolojisi eskide kaldi belki ama,verdigi goruntu cok iyi.
Televizyon alma arifesindeyim - max rakamım 2k önerilerinize açığım.
max 2 2-250 olmazona göre öneri yaparsanız çok memnun olurum.
Cash alacağım, indirim vs olursa nakitte de güzel olur
eyv.
Sakın ama sakın Samsung almayın ue serisi led tv aldım 4499 tl ye. 1 ay sonra aynı tv aynı yerde 3499 tl idi,neyse olur böyle şeyler dedim takmadım kafaya ama tv rezalet. Smart tv çok yavaş,YouTube açıp bağlanmak dert gittim akıllı Q klavye kumanda aldım 249 tl ye oda tırt. 2 yıl oldu kullandık tam garanti bitti led ekran üzerinde yukardan aşagıya çizgi oluştu,aradım servis geldi ekran değişmesi lazım 3000 tl dedi,ona göre Samsung alırken iyi düşünün.
http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...-145823-2357-0
Tavsiye ederim. Reklam vermek yasak olabilir turunculu olan forum sitesinden çek alınıp daha uygun fiyata çekilebilir. Ve 50 TL bonusuda yanında.
LG 42LA serisi kullaniyorum, Telefonumda LG g3 smart tvsi, youtube baglantisi, kablosuz telefon baglantisi vs vs olsun mukemmele yakin.
Smart klavye gibi kullaniyorum telefonumu, (internetre arama yaparken klavye-mause olarak)telefondan-pcden youtuden video acinca direk tvye aktarabiliyorum.
pcde ki-telde ki fotograf, video, muzikleri hic bir baglanti kablosu olmadan esleyebiliyorum.
Goruntu kalitesi cok iyi fiyatida 1650 idi ben aldigimda yeni serileri o fiyatlardaymis simdi, fazlasina gerek yok 42LA serisinden devam edin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)