nesrin parayı gördü güldü yüzüüüü![]()
vay arkadaş öldürdü kendini ://
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
vee özcan kendini vurur! bu nasıl bir dizi oldu ya :s hep böle oluyor iskender geldi duman etti aylarca polatı ve ekibini şimdi ulu bey geldi oda aynısını yapıyor hiç bir anlamı kalmıyor dizinin izlemicem artık diyorum genede alışkanlık senelerdir izlemeden olmuyor![]()
CVK RS - izmir
dizi kendine gelsin artık ya polat ve ekibi şamar oğlanı oldu gelen vuruyo giden vuruyo
sus bi tane de sana sıkarım lafı ayağa düştü dizide
katılıyorum yorumlara çok fıs bi bölüm özcan reyize de yazık oldu.herifin elini yumruk yapıp sarmışlar yediremedi heralde![]()
fikri verdim işte tecavüzcü çoşkun filme polatın amcası olarak girsin polatın babasını öldürüp anasını geneleve satsın sonra polat amcasına saygısından anasını kurtaramasın sonra amerikalılar polatın anasını adanaya incirliğe yakın bi yere getirsinler polat bu sefer dayanamasın falan filan gider işte arada göz yaşı entrika vs. gırla gider
bu nedir ya allah aşkına adam birgün istihbaratın tepesinde ertesi gün kaçak sigara işinde sonra bi bakıyosun tekrar istihbaratta bilmem ne saçma sapan işler savcı polatın telefonu dinliyor salağın haberi yok memoş ev basıyor bomba patlıyor ama ölmüyor yaralı nedir bunlar demir adam falanmı bölüm başı vurulan bölüm sonu turp gibi
vay anasını.. vadi de hükümeti iyice yağlar oldu... ihtiyardaki adamla muhabbeti tam mesaj verme amacıyla planlanmış... ergenekon denen palavrayı savunuyorlar..
Abdülhey ekibi bıraktı mı yaa anlamadım,tam izleyemedim orayı.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)