Sitede merkezi uydu kullaniyorum ne olucak acaba
kuzen rizeden yazdı tv cilerde deli kuyruk var 3 gün sonraya randevu veriyolar dedi yere düştümkonuyu attım çözer inş
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Trident alıcı kullananlar için:
http://www.trident.com.tr/tr/images/...r/uyduayar.pdf
Okumadan imzalamam.....
Anlatiyorum beyler;
Once menuden yeni uydu ekle diyosunuz, acilan yeni uydu ekleme ekrenina sade uydu ismi girin 4a diye, sonra kayeederek cikin
Sonrasinda yine ana menude yeni kanal ekle diye bir menu olmasi lazim oraya giriyorsunuz
orda yeni yarattiginiz 4a uydusunu secip tp frekansini 11744 olarak, sembel oranini 2222 (veya 02222) olarak, polarizasyonu yatay/v olarak giriyoruz. Sonrasinda bu ekranda "arama" secenegine geliyorsunuz. Arama secenegi yoksa altta ok-arama veya menu-arama gibi bir tusa basarak arama yapmanizi saglayacak bisey olabilir.
Aramayi yaptiginizda kis bir arama yapacak, sonra buradaki isimiz de bitiyor ve yine ana menuye donuyoruz
sonrasinda tek yapmaniz gereken ana menude kanal arama menusune gelip (otomatik arama) 4a icin arama baslatiyoruz. Ve kanallar otomatik olarak gelmeye basliyor.
Mutu'nun yardımlarıyla bi nebzede olsa kurulumu yaptım.
Maç bittikten sonra detaylı kurulumu yapmaya çalışıcam.
Trident görseli de aslında tam ayarlamacak şekilde verilmiş..![]()
hatta şimdi baktım 95 kanal bile yok aynı kanalları tekrar tekrar eklemiş toplasan 30 kanal ancak var![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu verilen Tp frekans numaraları bende hiç çıkmıyor? İlk mesajdaki ve yukarda anlatımda verilen değerler yok
bu kablotv nin uydunetin falan allah belasını versin maç günü maç saati bütün firmalar güncellemelerini yapmışlarken maçtan önce baktığımda çalışan kanallar maç saatinde gitmiş aradım sövdüm sövdüm sövdüm.. 13 ay daha taahhütüm var ama iptal için bir yol araştırıcam
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
kanal aramayı felan hallettim de kanalları sıralamaya çalışıyorum taşıyorum felan ama niyeyse kanal listesi 4 numaradan başlıyor.? ilk 3 bomboş hiç birşey yok yani listede bile görünmüyor ? neden böyle olur ki ? samsung smart kullanıcısıyım
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)