tanker gördüm ben de fotolardan ama tankerin damperi yok ki açılsın? kimbilir nasıl yoldan çıktı da köprünün kolonuna çarptı?
tanker gördüm ben de fotolardan ama tankerin damperi yok ki açılsın? kimbilir nasıl yoldan çıktı da köprünün kolonuna çarptı?
Az evvel arkadaşım gönderdi fotoğrafı. Silobas dorse gibi duruyor fotoğrafta.
![]()
Allah rahmet eylesin 2 kişi vefat etmiş.
Çekicide de hasar yok gibi görünüyor kolona çarpmış deniyor ama kasası takılmış gibi. Tankerde damper de olmaz, aklım almıyor bu kaza nasıl olmuş.
eğer bu tanker sebeb oldu ise değmesi takılması mumkun değil kolununda yanından geçmiş gibi duruyor anlamadım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ölen kişiler için Allah'tan rahmet diliyorum.
Tanker modifiyelidir kesin.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bedava yaşıyoruz şu şehirde yemin ediyorum.. Her yer harfiyat kamyonu, tır çekici vesaire.. Betondan,tozdan, trafikten, kalabalıktan gına geldi artık.. İşim ekmegim burada olmasa saniye durmam..
Ara ara anadolu şehirlerine düşüyor yolum, geçen hafta Samsundaydım mesela, pazar günü olmasına ragmen ortalıkta bir sakinlik var.. İnsanlar mutlu, önü deniz arkası orman.. Mis gibi yer..
Milletin kulp taktıgı Ankara bile buraya oranla kat kat yaşanabilir bir yer..
Tango-1 never dies.
Yalnız şöyle de birşey var. Çekici çarpmış olsa hani aracın sağ ön tarafında hasar olması gerek ama fotolardan göründüğü kadarıyla çekicinin önünde vurma ibaresini gösteren bir hasar izi yok.
Üst geçit çekicinin üzerine düştüğü için kafada ezilme var.
Aracın sağının da olduğu fotoları görmek gerek bu fotodaki çekici çarptı diyebilmek için.
#47'nci posttaki mesajın doğruluk payı var bu görüntülere göre.
fotoğrafı şimdi kayınçoma yolladım, kendisi nakliye firması sahibi, bana dediği gabariden dolayı çarpmış yani bu tarz tankerler mazot ya da petrol taşımadıkları için standardın çok üstünde ebatlarla yapılıyormuş ve de damperi de olurmuş... tabelaya çarpmış sanki ben de öyle gördüm...
#50'nci mesajıma edit: Haberlerde üst geçit kolonuna çarptı dediği için çarpma ihtimalini yazdım.
Tabelaya çarpma ihtimali yok tabela yan yolda fotoğraf açısından dolayı öyle gözüküyor. Damper açık olsaydı (tankerde damper olduğunu hiç görmedim) çarpmadan sonra arkaya doğru yaslardı tankeri diye düşünüyorum. Kolon sağlam duruyor zaten. Kendi kendine çökme ihtimali yok mu bu köprünün?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)