sanziman ayarlarini tek bir kalkis icin ayarlama tweakten yaptigin her degisik ayara degisik sanziman kullan
ve mumkun oldugunca uzun olsun sanzman +1000-1500hp ler icin konusuorum dif. uzun oranlar kisa olsun kisacasi
arka lastikleri yol super basinc dusuk ve kamber full poz. olarak ayarla on lastikler disli olabilir yol normal olabilir. onunda basincini en dusuge camberini en maximuma al pozitif.
sonrasinda yaparsin 8kusurlu 9 lu sn ler
he unutmadan arka lastikleri ufak ama yanaklari buyuk on lastikleride hem yanak hem lastik hem jant buyuk olarak yapip daahada iyi tutunabilirsin yolatecrubeyle sabittir
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
abi lfs nedir nerden yüklenir nasıl oynanır adeti usulu nedir benide aydınlatırsanız bende oynamak istiyorum minikler oynarken görmüştüm hoşuma gitmişti
ben sureklı hep aynı yoldayım hiç araba yukseltemıyorum onur nasıl yapcaz bunu dıger arabaları
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
bulamadım yav bırı verırse sevınrım![]()
www.honda-tech.com
onur hangi patch sendeki ? 6 lara kadar inersin abarti beygirlere sahip olmadan . 13xx le 7.8x felan cikartiyorum ben . bide orjinal araclarin sanziman ayarlari felan kullaniorum . supra yaptim kendime birebir sanziman ayarladim oranlari felan . lastik ebatlari da gercekteki gibi 195 50 17 ve 335 50 15 gibi gayet zevkli oluyo .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)