User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Megane 1 Cabrio Alınır mı ?

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Megane 1 Cabrio Alınır mı ?

İyi günler herkese. Bir arkadaşıma 12-15.000 TL bütçe ile megane 1 cabrio bakıyoruz. Bir kaç sorumuz var:
    -Yedek parçası bulunur mu? Fiyatları uygunmudur?
    -Sık problem çıkarır mı ?
    -Genel görüşleriniz ve dikkat etmemiz gereken noktalar nedir?
    Teşekkürler
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Uzun seneler Megane 1 sedan kullandım..

Şanzıman seçiminden bahsetmemişsin, ya da cabrio'da otomatik opsiyon var mı bilemiyorum ama; otomatik vitesten mutlaka ama mutlaka uzak dur.. Bedava verseler evine sokma..

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cabrio ya ozgu parcalari haric yuruyeni olsun motoru olsun sanzimani olsun kaportasi olsun herseyi var ve ucuz. Sedan Megane ne ise o. Kendine ozgu parcalari servsiten siparis ile gelir. Extreme olmasada pahalidir. Tente mekanizmasi vs cok iyi bakilmali.

Otomatik sanziman konusunda Evren'e katiliyorum. Hatta o yillardaki clio otomatiklerde dusman evine

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazılmış zaten aracın motor yürüyen dahil iç aksam v.b dahil çoğu parçası sedan ile ortak.. tente motorunun tamiri bile piyasadaki en ucuz araçlardan diğer cabriolara oranla..

alınmaması için bence neden yok o fiyatlarda convertıble bagaja giren tenteli alına bilicek en ideal araç.. ona birde yeni nesil ucuza çıkma bir dci motor çakıcaksın.. şahane olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılmış zaten aracın motor yürüyen dahil iç aksam v.b dahil çoğu parçası sedan ile ortak.. tente motorunun tamiri bile piyasadaki en ucuz araçlardan diğer cabriolara oranla..

alınmaması için bence neden yok o fiyatlarda convertıble bagaja giren tenteli alına bilicek en ideal araç.. ona birde yeni nesil ucuza çıkma bir dci motor çakıcaksın.. şahane olur..
    Sedan megane a F4r rs motor swaptan sonra 1.9 kangoo dizel motoru koyduk. Samandira bozuldu sandik Dizel muthis oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sedan megane a F4r rs motor swaptan sonra 1.9 kangoo dizel motoru koyduk. Samandira bozuldu sandik Dizel muthis oluyor.
    dizel motor bence megan 1 cabrio ya güzel olur yeni nesil bir clio yada megandan çıkma 1.5 dci motor falan

hem cabrio keyfi hem ekonomi bir chip motora kendi benzinli motorundan daha iyi gider herhalde hemde o fiyatlara.. satılmaya kalksa zarar etmedende satar bence kim ucuza dizel cabrio istemezki 3.20d alamıycağına göre
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en çok zevk aldığım ve satttıktan sonra pişman olduğum tek araba diyebilirim eski aracım
    Mustafa Kemal Atatürk

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıl kadar kullandım, tente mekanizması sorunsuz olanlara bakın mutlaka, onun haricinde yol tutuşu çok güzel bir araç, yedek parçası bakımı vs. çok komik paralara çıkıyor. Üstünü açınca ederine göre ilgi çekişi çok çılgın oluyor, kızlar özellikle hasta ben lpg taktırmamıştım yakıtı 30 kuruş civarlarındaydı, ben ilk sahibi bir bayandan bulup almıştım. önden bir bakla kesmiştim ben yayları, aracın duruşunu çok değiştiriyor. merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
    CAN CEYLAN

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yıl kadar kullandım, tente mekanizması sorunsuz olanlara bakın mutlaka, onun haricinde yol tutuşu çok güzel bir araç, yedek parçası bakımı vs. çok komik paralara çıkıyor. Üstünü açınca ederine göre ilgi çekişi çok çılgın oluyor, kızlar özellikle hasta ben lpg taktırmamıştım yakıtı 30 kuruş civarlarındaydı, ben ilk sahibi bir bayandan bulup almıştım. önden bir bakla kesmiştim ben yayları, aracın duruşunu çok değiştiriyor. merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
    birde unutmadan arkadaki plastik camı mutlaka sorunsuz olsun baktığınız aracın, matlaşmış yırtık vs uzak durun, orjinali 600 tl civarlarına çakmaları da 300 tl civarlarına geliyor, benim en çok sıkıntı çektiğim konu buydu.
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uçaksavarın oralarda arasıra görüyorum inci beyazı kaplama değil boya sanırım.. kırmızı tenteli.. stock araçda fabrikadan çıkmış gibi ne bodykit ne jant hiç bir oynama yok..
    tenteyle aracın renk uyumu bile kafayı çevirtip baktırtmaya yetiyor.. çok sade temiz elit bir duruşu olmuş ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel motor bence megan 1 cabrio ya güzel olur yeni nesil bir clio yada megandan çıkma 1.5 dci motor falan

hem cabrio keyfi hem ekonomi bir chip motora kendi benzinli motorundan daha iyi gider herhalde hemde o fiyatlara.. satılmaya kalksa zarar etmedende satar bence kim ucuza dizel cabrio istemezki 3.20d alamıycağına göre
    Kesinlikle. 1.5 85lik ekonomi kingi motor, ilaç olur. Bencede herkes gösterişli, hızlı ve ekonomik araba sever

Bmw benide aşar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı senın bu araç gerçekten on numaraydı param cıkıssaydı senı arıyacaktım en tmız cabrıolar ıcındedı sıtede bundan daha ii al benısı olan yoktu bı tane daha wardı oda senın arkadaşındı galıba
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)