User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ford Focus III Düşünceleriniz ?

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Ford Focus III Düşünceleriniz ?

Merhaba arkadaşlar kardeşler abiler

Golf IV kullanıyorum 1.6 SR 8v deli gibi yakıt yakıyor ve bu durum beni haliyle baya bir sıkıntıya sokuyor kafamdaki düşünce 2012+ Ford Focus Titanium X Sedan bu model hakkındaki konfor olsun yakıt olsun düşüncelerinizi tecrübelerinizi bildiklerinizi öğrenmek istedim şimdiden herkese teşekkürler
    MSPORT

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada 1.6TDİ 115 PS düşünüyorum
    MSPORT

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 TDCI 109 hp mesela yarı deri koltuk sunroof mercekli far anahtarsız çalıştırma var yakıtları güzel diye biliyorum güzel tercih yani alınır uzun sürede keyifle binilir

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 TDCI 109 hp mesela yarı deri koltuk sunroof mercekli far anahtarsız çalıştırma var yakıtları güzel diye biliyorum güzel tercih yani alınır uzun sürede keyifle binilir
    Focus ıı diye okudum pardon düzeltemedim de

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focus 3'le bursadan rizeye gittik performans olarak fena değil tüketim olarak güzel kasa olarak sadece hatchback olanı güzel ama bana kalırsa sadece focus 2'nin süslenmiş hali o paralara değmez bence ama zevk meselesi

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sedanını kullanmadım ama titanium x hb kullandım bizim demircinin arabasını. Bende mi sorun var bilmiyorum ama çok darlanmıştım içinde, focus 2 hb daha rahat geliyo ona nazaran. Sedanlar hakkında bir fikrim yok tabi ama focusun gidişi ve yakıtı çok iyi onu söyleyebilirim
    .

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tasarım olarak bana göre hiç güzel diğil hatta makyajlanıcaktı sanırım yakın zamanda..
    test etmedim ama showroom da bi kaç kere inceledim malzeme kalitesi çok kötü gib geldi bana..

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ic tasarim olarak cok iyi malzeme kaliteside iyi gidisi nasil bilmiyorum ama focus 2 kullnicisi olarak focus 3 un ici bna dar geliyo

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -içi dar ve ferah değil.
    -arka koltuk diz mesafesi yeterli değil
    -alt trimlerde falan kalite hissi yok.

+yol tutuşu her zamanki gibi referans.
    +ekonomik ve performanslı motor.
    +yüksek donanım
    +2.el değeri
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sedan da kullandım hb de, zaten yazılmış içi baya dar. Ayrıca ilk çıkanlarında sedanların bagaj hacmi baya düşük sanırım kullanılan süspansiyon sisteminden dolayı. Abimde hb 95 lik var gidiş normal yakıt baya iyi. Arkadaşımda sedan 115 lik var gidiş baya iyi yakıt biraz yüksek geldi bana ama kesinlikle değer. Hb 1-2 değişiklikle çok daha hoş duruyor, sedanda şirket arabası hissi daha fazla.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tdci titanium + smart paketlisini bi doktor abim aldi gecem bi surdum de. Qashqaiden sonra ic mekanin sessizligi cok hosuma gitti. Yamalardan gecerkenki o tokluk cok guzel. Performans konusunda benim 1.5 dci ile nasildir hic bilmiyorum. Ama cok stabil hizlaniyor sanki. Yani turbo yürüttüğünde birden atmiyor gibi. Benimkinde 2000 3500 devir arası iyi, ustu ölü. Bunda belki daha uzundur o bant.
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -içi dar ve ferah değil.
    -arka koltuk diz mesafesi yeterli değil
    -alt trimlerde falan kalite hissi yok.

+yol tutuşu her zamanki gibi referans.
    +ekonomik ve performanslı motor.
    +yüksek donanım
    +2.el değeri
    -lere katılıyorum gerçekten çok basık focus2 içi cennet gibi buna nazaran.
    + olarak kapı kapanmasındaki tokluk çoğu arabada yok

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşim gereği makyajlı focus 2 (2,5 olarakta geçer) ve Focus 3 kullandım. 2,5 olanı 100bin km den fazla kulladım. focus3 ü okadar fazla olmasada hatrı sayılır km yapmışımdır.

Alt takım muazzamdır, kolay kolay bişey olmaz. Gittiğim yerleri, battığım çamurların ardından araçların hala taş gibi olduklarını görseniz para falan görmez gözünüz gider alırsınız
    Focus3 ler önceki kasalara göre dar gibi duruyor, ancak oturma pozisyonu ve direksiyon hakimiyetinizden sonra darlık 2.plana atılıyor.
    ESP en düşük modelinde bile var ki viraj kabileyeti inanılmaz iyi.
    115liklerin performansı 109 luğa ve collection ve trendx lerde kullanılan 90 lığa göre ciddi anlamda iyi. Yakıt konusunda 109luktan ekonomik.

Focuslarda farkettiğim diğer bir husus, şikayetler donanıma göre ciddi anlamda değişmekte. Yol sesi, tokluk hissi vs. fulü ve baz versiyonunda farklılık göstermekte.
    Örneklemek gerekirse; 2,5ların trendX lerini kullandık. Arkadaşıma da Tekno paket olandan aldık (sunroof, mercek far, ESP vs. ) ARalarında ciddi anlamda yalıtım farkı vardı.

2,5 luğun yeri ayrıdır Bende çok kahrımı çekti. Ama 3, hernekadar yan ve diz mesafeleri dar gibi görünsede 1,5 adım önde 2.5a göre.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 da focus 2 kullandık sedan çok rahat ve konforlu bir arabaydı 90 hp benzinliydi tüp taktırmamıştık o yüzden çok performanslı giderdi 180-190 falan rahat basıyodu. Ki Focus 3lerin motoru daha iyi siz hesap edin

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam 5 yıldır focus 2 kullanıyorum şu an 270.000 km de henüz bakımları dışında 5 kuruş harcamadım halada 1 gram yağ eksiltmiyor girip çıkmadğım yer kalmadı çok sağlam bi araç ön takımları olsun kasası olsun,uzun yolda 100 ü geçme 1200 km yol yaparsın performansıda çok iyi eksikeri kliması berbat sağından solundan ilk aldığımdan beri sürekli ses geliyor çok konforlu bir araç değil koltukları çok hoşuma gitmiyor uzun yolda biraz yorar focus 3 bir defa kullandım içi focus 2 kadar ferah gelmedi ama kötü olduğunu düşünmüyorum eğer konfor arıyosan jetta veya a3 düşün
    evox

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onceki aracim focus2 tdci ghia hb idi 109hp 240nm. Su anda focus 3 tdci sedan kullaniorum. Focus3 kesinlikle daha sessiz ve daha az yakiyor. Mersin sehir ici ortalamam 5.4 lt klima acik sekilde. Focus3 un ici aslinda dar degil olculeri focus2 den daha buyuk fakat gogus cok buyuk oldugundan ve sizi sardigindan darmis gibi geliyor. Ama focus3 te araca binerken kapiyi actiginizda o kapi agirligi ve cukurlardaki tokluk hissi harika. Yol tutus zaten her zamanki gibi basarili. Trend te dahi esp 4 disk fren standart. Eski kasada hb yeni kasada sedan daha guzel bence. Titanium basarili. Trend trend x ve style da kol dayama eksik. Tasarim olarak begenen de begenmeyende var zevk meselesi.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onceki aracim focus2 tdci ghia hb idi 109hp 240nm. Su anda focus 3 tdci sedan kullaniorum. Focus3 kesinlikle daha sessiz ve daha az yakiyor. Mersin sehir ici ortalamam 5.4 lt klima acik sekilde. Focus3 un ici aslinda dar degil olculeri focus2 den daha buyuk fakat gogus cok buyuk oldugundan ve sizi sardigindan darmis gibi geliyor. Ama focus3 te araca binerken kapiyi actiginizda o kapi agirligi ve cukurlardaki tokluk hissi harika. Yol tutus zaten her zamanki gibi basarili. Trend te dahi esp 4 disk fren standart. Eski kasada hb yeni kasada sedan daha guzel bence. Titanium basarili. Trend trend x ve style da kol dayama eksik. Tasarim olarak begenen de begenmeyende var zevk meselesi.
    Aralarnda cok fark yoktur ama yinede soruyym dedim abi performans olarak 2 mi 3 mu biraz bahsedermisin?

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi onceki aracimda megachips yazilim vardi 133hp 300nm olmustu. Stock olarak karsilastirirsak biri 109hp 240nm digeri 115hp 270nm kagit ustunde focus3 daha ustun gorunsede bence performanslari ayni cunku focus3 1401kg bos agirliga sahip. Focus2 1280kg diye hatirliyorum. Sonuc olarak performanslari yakin ama yakit focus3 te ciddi az. Tork bandi cok guzel focus3 un alt devirlerde de canli, focus2 biraz daha ust devir seviyor. Focus3 euro5 motor yeni teknoloji ve focus2 de kronik olan turbo hortumu yirtilmasi ve turboda olusan problemler yok.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötü yönlerinden baslarsak ş.içinde yakıtı çok , konfor az vites geçişleri sert ve yedek parçası pahalı. İyi yönlerine gelirsek 2.eli hızlı, sedanın şekli güzel yol tutuşu çok iyi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)