Öncelikle merhabalar yeni araba almayı düşünüyorum subarulara göz attımda çok ucuz olduğunu gördüm 2. el piyasası durgun mu yoksa araçlarda belirli bir sorun mu var ? araç hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. teşekkürler![]()
Öncelikle merhabalar yeni araba almayı düşünüyorum subarulara göz attımda çok ucuz olduğunu gördüm 2. el piyasası durgun mu yoksa araçlarda belirli bir sorun mu var ? araç hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. teşekkürler![]()
hiç gitmez çok yakar
subarunun marka imajından insanları soğutmak için ürettiği model.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kuzenimde otomatiği var. piyasadaki gücüne göre en çok yakan araba diyebilirim. hem gitmiyor hem çok yakıyor. donanımıda çok zayıf. ama bildiğim kadarıyla sorunsuz bir araba
SEAT SPORT
gereksiz bir araç bence sti a çevirip gezmek için alanlar dışında bu araçları kım ne dıye alır hıc anlamam
Konuyu hortlatmış olacağım ama bu arabayı alırken dikkat etmemiz gereken hususlar var mı ?
Motor ve kondisyon olarak nelerine dikkat etmeliyiz neyi baz almalıyız?
Piyasada baktığımız araçların ufak tefek olsa vurukları , kazaları mevcut (özellikle kmleri düşük olanlarda) çok fazla sorun yaratır mı ?
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Valla bizim mahallede imamın oğlunda var sti görünümlü çoçuk 3 yıl biniyo tık yok arabada zaten yakıyo araba![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
1.5 in bence tek avantaji 4 ceker olmasigenel olarak karli gecen yerler icin mantikli. Bunun disinda sorunsuz da olsayakit yuksek
2008 modeli bizde mevcut yakıtı sıradan 1.5 lere göre yüksek lakin lpg ile gayet makul oluyor. Yol tutuşu konforu ve iç haçmi muazzam. Donanım normal pek birşey beklememek lazım. Manuel bence çok daha mantıklı çünk otomatik çok daha hantal kalıyor.
Sorsunsuzdur, lazım olan donanımları vardır, ani ivmelenme nedir bilmez, her türlü hava-yol koşulunda getirir-götürür (araziden bahsetmiyorum, yağmur,çamur,kar,buzdan bashediyorum.) Çok yakması da şöyle, aslında ivmelenmesi zayıf ve hissiz olduğundan kullanıcılarda yürüsün diye gaz pedalına nazik davranmıyor o yüzden de fazla yakıyor deniliyor. Tabiki emsalleri kadar az yakmıyor çünkü bu otomobilde sürekli 4 tekerlekten çekiş nedeniyle ekstra ağırlık var.
Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacaksanız tercih edilebilir.
0 dan 70 e iyi çıkıyo 1.viteste 70 görür zatendik yokuşlarda sıkıntı çıkartır
hele geri geri yokuş çıkmak isteyince etraf balata kokusundan geçilmez iç kalitesi kötüdür
2. eli yavaştır ama sti görünümlü bide ralli mavisi yaparsanız görüntü olarak efsane olur
gittiğiniz heryerde dikkat çeker
Peder yıllardır 1.5 station versiyon otomatik vites kullanıyor.
Tüm benzer japonlar gibi sorunsuz, lakin 12 litre altında yaktığı gün kurban kestirir.
Görüşler için teşekkür ederim.
Aracın görünümüyle uğraşmak gibi bir hedef kesinlikle olmayacak.İstanbul trafiğinde bayanın kulanacağı bir aracı o görünüme koymak biraz normal olmaz sanırım.
Ve sanırım otomatik vites seçeneğinde sanırım 12 lt bile göremeyeceğiz.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)