Skyblade Nickli Üyeden Alıntı
Rogar kapağını açıp ilaçlarsanız daha sağlıklı olur. Burda dikkat kapağa kesinlikle açık alev ya da herhangi bir ısı kaynağı tutmayın, metan gazı birikmesi varsa ciddi tehlike arz eder.
İthallerde k-othrine SC 50 (tek aktif madde var etkisi biraz az olur ama kaliteli üretim), Icon 10 CS ( bunu şahsen denemedim ama etkili bir üründür, aktifi tahriş edicidir maske eldiven ve gözlük ile uygulayın),DRAKER 10.2
Yerlilerde Ecotox Alfa SE( ben bunu üreten firmada çalıştım bir süre, üretimleri kaliteli, yerli üretim, bulunabilirlik konusunda firma ile irtibata geçip en yakın satış yeri öğrenilebilir, belirli eczane ve tarım ilacı satan bayilerde ürünleri bulunuyordu.) aynı firmanın Naturex adlı ürünü olabilir, Bunun dışında yerli üretim aklıma gelen pek ürün yok maalesef, bunları bulamazsanız içerik olarak muadilleri de iş görecektir.
Bunların hepsi konsantre üründür. O nedenle 50 ml işinizi rahatlıkla görür. Etiket üzerindeki bilgilere göre sulandırıp el veye sırt pompası ile uygulaması yapılır.