Peki kullanıcıların astra j 1.3 dizel için yorumu nasıldır ? 1.6 dizel araçlarla denk olmasa da peşinden gidecek kadar yürüyor mu ? 0 - 100 verisinden yola çıkınca ürkütücü oluyor biraz hele ki 18 jantlılar falan var onlar hiç mi yürümez ?
-Fırat
ceed ve i 30 kullanıcılarının fiyatları abartmasından dolayı. araba liste fiyatı 55 56 dan 66 ya fırlayınca 2014 ,2013 de alanlar sacmaladı iyice 54-53-52 olanları ara direk teklif et 51 i illaki cıkar verir birtanesi. 2013 de sıfırları senin istediğin fiyatlara satıldı zaten
1881 - 193∞
Yeni konu acmadan sorayim istedim, astra j kullanipta
" stabiltirak " sanirim boyle yaziliyor. Bu arizayi goren var mi ? Esp arizasiyms fakat servis bulamiyor cozumunu. Bir arkadasimin 1 aydir basinda olan bi problem. Arac 2010 1.6 benzinli. ( lpg var )
Astra j 1.3 dizel opelin en büyük hatası, 95hp araç g.tünü kaldırmak için düşünüyor, o kasaya o motor mühendislik faciası olmuş, ben çevremde memnun olan tek kişiye denk gelmedim, opel 1.6 dizeli çıkararak 1.3 piyasasını öldürüyor, herkes elinden çıkarmaya çalışıyor, nasıl bazı araçlarda 1.4 tutulmuyorsa bedava verilse alınmazsa, j lerde de 1.3 motor aynısı olacak, ben 5bin km de sattım j'yi, başka marka 1.6 130hp dizele geçtim, şimdi araba kullandığımın farkındayım..
Kanka haklısın o konuda ama insanın içi rahat etmiyor boyalı olunca
1-2 parça boya sorun değil zaten.
teşekkürler dsg düşünmüyorum.
Neden böyle düşünüyorsunuz ?
Teşekkürler dsg düşünmüyorum.
Valla bende öğretmenim arkadaş 52 demez ama bir umut tamam derse hemen halledelim pm atıyorum.
Şuanda birini kovalıyorum 52 ye alabilirim gibi.
Çok haklısınız ancak hep benzinli araçlara bindim performans beklentim yok 5.5 lt yakıt ortalaması yeter bana. Keşke 128 bg i30 veya ceed olsa ama bulamadım full paketini
Astra h larda viraj aydınlatmasına kadar yapılıyor afl ,
j lerdede yapılıyor şöyle afl farı takıp programlıyosun ama viraj aydılatmalarını çalıştırmak biraz sıkıntı yapabilecek usta bulursanız birebir afl yapabilir siniz .
yazdıgınıza baya bi güldüm, 2011 de 0 aldım astra h sedan dizel ımı gün ihtibariyle 86xxx kmde ,
şirket arabam vardı 1 sene önce 0 olarak teslim etmişlerdi 2013 122 hp tsı comfortline ne gidişini ne duruşunu ne yol tutuşunu hiç birisini aratmadı bana astra sadece yakıtı ne zaman koydugumu unutuyodumastraya,
passatla hergün istanbuldan çorluya gidiyorum günde en az 200 km yol yapıyordum 100 tl ye aynı yolu astrayla 25 tl ye gidiyordum o zamanlar,
astra j ta çok kullandım emin olun kullanmayı bilene h olsun j olsun hiç bi şekilde gitmiyo gibi gelip üzmez ,
astra h ta 5 kişi uzun yolda 215 kmh ları rahat görüyorum
birde astra h la şehirler arasın 3.8 ltre şehir içindede 5.5 litre yakıyorum,
bu klasmanda olupta bu kadar yakıt yakan araba çok nadirdir
ben astra aldıktan sonra aracımı çok begenipte 2 arkadaşım daha astra aldı
çevremdede astra kullanan çok var ilk defa sizden duydum memnun olmayanı
araçtan o kadar memnunumki aracımı yakın zamanda degiştiricem 0 astra j 1.3 cdti alıcam
astradan sıkıntı çekersin ne zaman araca minimum 70 kg dan 5 kişi binersin bagajı full yüzlersin klimayıda açarsın o zaman minimum 10 derecelik bir bayırı çıkarken yolun ortasında durursan azda olsa sıkıntı çekersin oda kullanıma baglı gaz debriyaj oranını iyi ayarlarsan ondada çekmezsin ya neyse
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
full ceed(hepsi otomatik) i30 da (manuelde var) 5.5 litre yakman hayal otomatik vitesle.dsg vs. kısaca cift kavrama olmadığı için sorunsuz ama yaktırıyor birazcık.
@cnrsrn astranın motoru haricinde tipin gayet hoş. ben alırken 60.500'dü(2000tl) bodykitli boştan hallice olan enjoy plus donanımı .yazık günah dedim boş ve gücsüz araca fazla para diye direk cıktım.
astra gidiyo gibi geliyorusa astranın yanında i30 yada ceed sana uçuyo gelir ozaman.
200 üstüne cıkmak mevzu değil benide dik bayırdan asagı sal yuvarlana yuvalana yuvarlana bulurum 200ü.
sen 5.5 litre yakıyosun, bende 6.5 yakıyorum bunun icine hertürlü sacma sapanlık dikkat etmemeyide ekle, yaz ayındayız klimayı ekle, donanımı ekle, 1,3->1.6 farkını ekle, 33hp farkı ekle,aradaki farka bakıyoruz bence hiçbişey 1litre![]()
![]()
5kişi uludağa çıktım kısın (ikisi110kg dan fazla, biri 60, biri ben 80, bide 50kg + agzına kadar tepeleme bagaj) geniş geniş sıkınıtısız cıktım ettim zerre bayılmadı![]()
1881 - 193∞
Biraz araştırdıysanız H kasa ve J kasadaki sistemlerin birbirinden çok farklı olduğunu öğrenmişsinizdir
2 yıldır astra j team yöneticiliği yapıyorum daha takan görmedim
Far takıp mercek değiştiren gani
Ayna önünde yer alan afl kamerası
Ön ve arka aks sensörleri
Seviye kontrol ünitesi
Afl kontrol ünitesi
Vs
Vs
Eğer cok inat edilirse belki yapılabilir ancam min 5 bin lirayı gözden cıkarın
Yani öyle far alayım ustada gelsin programlasın oldu bitti vs öyle birşey yok
H kasada mümkün
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Abi kusura bakma geç yanıt yazıyorum. Sunroof yerine iyi bir afl bence tercih edilir. ayrıca cosmo donanımdaki sporta göre olan farklılıklar bence aradaki o tavanı kapatır.
Cosmo donanım bence kendi sınıfındaki rakiplerinin çok üzerinde bir donanım paketi. Kaldıki astranın her donanım seviyesi kendi sınıfının üstünde bana göre. her donanım paketi kullanıcıyı memnun edecektir.
Bencede illa ki Astra'da karar kılındıysa sunroof olmasa dahi Cosmo paket derim. Geçen yaz bende sıfır km Sedan 1.6Turbo Cosmo bakmıştım baya, hakikaten çok farklı donanımda. +Bu tarzda bir şeylerde bakabilirsin.
Connecting site...
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)