Alacagim ithal aracin ne kadar fatura edildigini otv yatirildigini ogrenmek istiyorum
Muameleciler vs ogrenebiliyormus ama 3-4 kisiye sordum ogrenemeyiz dediler
Var midir cevrede bu isi yapan birileri ?
Sertac hacim bazından hesaplanıyor baz fiyat ötv kdv şeklinde aracın markası vs degil asıl etken hacmi
Çok zor öğrenirsin. Muameleciler işini halledemez. Aldığın kişiden öğrenmekten başka yol yok. Ötv'yi tam yatırdıysa belgeleyecektir zaten.
Araştırma al. Araç bir kaç sahip değiştirmiş düşük ötv olsa bile sıfır getiren sen değil hatta direk 2. sahibi bile sen olmadığın için problem çıkmaz adına.
Abi dediğin gibi yaptım ama kimse bilmiyo etmiyo başkasına yönlendiriyo vs
Abi şuan arkadaşıma ait alacak karşılığı aldıkları 3. sahipleri olmasına rağmen 2010 q7de tedbir var...
Zeki üstte yazdığım gibi arkadaş 3. sahibi ama şuan araç tedbirli...
Önceden 10 kere el değiştirip yapanlar vardı ama ne olur bilinmez...
Şase numarasıyla vergi dairesinden öğrenilebiliyor diye biliyorum ama yalnışmıyım acaba
The Best or Nothing
Merhabalar
Araç hangi trafik müdürlüğüne kayıtlı ise o tarafa bakan bir takipçi bulup onlarla görüşün. Ben öyle yapmıştım. Aradım görüştüm ve aracın faturasını dosyasından çıkarıp yollamışlardı. Fakat bu işi daha iyi bilenler çıkacaktır benim aldığım araçta iki fatura vardı. Trafik dosyasında farklı fatura maliyede farklı fatura görünüyordu. Kıllanıp aldığım yerle takas etmiştim. İyi araştırın derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)