öncelikle ayırdığın bütçe ne?iyi mal herzaman iyi para..
benellinin ispanyada ürettirdiği tüfekler çıktı piyasaya fiyatlarıda 2.500tl civarı,yani normal benelli oto lara göre çok uygun,değerlendir derim
öncelikle ayırdığın bütçe ne?iyi mal herzaman iyi para..
benellinin ispanyada ürettirdiği tüfekler çıktı piyasaya fiyatlarıda 2.500tl civarı,yani normal benelli oto lara göre çok uygun,değerlendir derim
Benellinin süperpozesi yokmuş sanırım. Birde süperpoze şartmı o var tabi.
Kalibre olarak 12 yeterli gelirmi onun endişesindeyim 20 dahamı mantıklı. Bu hayvanlar bi acaip arkadaş yıkılmıo aq...
Bir diğer sorum yivli setmi alayım illa.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
burdaki benelli çok iyii
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
30,06 Bar ve 300 Win Mag Sauer kullanıyorum. Yıkamıyacagı hayvan yok kalıbrelerınde ancak bunlar ılerı duzey. Sana tek kursun yeterlı olucak kacırmak yada 1-2 tane yıkmak ıcın.
Daha fantazı bır sey.12 numara yıvlı Mosberg var bende,sabot atarsın,kesın yıkılır.
Bu sene Armsan' ın kamuflaj pompalısını aldım. Ördek avında normal 76mm namluyu kullanıyorum. Domuz avında da slug namlusunu takıp kullanıyorum. Slug namlunun hedef yüzdesi çok yüksek. Sapma neredeyse hiç olmuyor. Tavsiye ederim. Fabrikası da Ümraniyede her türlü yardımcı oluyorlar. Benimki 5+1 yani 6 adet fişek alıyor. Magnum fişek koyarsan bu 5 e düşüyor.
Ben yanlış hatırlamıyorsam 1850 TL gibi bi rakama almıştım bu sene. Şimdi Benelli Süper Nova almak istiyorum. Hakiki çelik mekanizmanın sesini dinlemek için
Fişek olarak da mutlaka Remington High Velocity kullan. Başka fişeğe yönelme. Denemediğim fişek kalmadı. En randımanlısı Remington HV ler çıktı. Namlu çıkış hızı 1800 küsür fps lerde. Çok süratli fişek yani.
Son olarak azılılara dikkat et. Sanırım ilk defa avlıcaksın. Şakası yoktur azılının. Tam kalbinden veya kafasının beyin kısmından vuramadığın müddetçe tek kurşunla kolay kolay yıkılmaz. Yıkamazsan sakın yanına gideyim bakayım filan deme. Gece gece başına iş alırsın.
Millet avlamaktan zevk alıyor. Bense vurmak zorundayım işe bak. bundan zevk alacağımı sanmıyorum. Ancak hayvanlarıöıza vede çiçekle ekinlerimiz zarar veriyorlar. Sürü halinde gaet güvende dolanıyorlar. Önlem almam şart
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
herkes bi seyler yaz mış ama çoğu boş seyler
sen sunu yaz sadece domuz için se 20 cal bir otomatik en iyisidir![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Hocam umarım, keyif için bir canlıya dogrultmazsınız.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yivli tüfekte domuz avı için tavsiye edilen başlangıç kalibresi .243 win.'dir, 223 Rem. ile domuz avladığını iddia edenler varsa da yaralı kaçma ihtimali daha yüksek olduğundan tavsiye edilmez. 100 grain lik .243 win. bir fişekle 40-50 kg.'lık domuzların avlanması tavsiye edilir. Atıcı küçük bir kalibre kullandığı için başarılı olmak için hassas ve isabetli bir atış yapmalıdır.
150 grain çekirdek ağırlığına sahip .308 win. yada 30-06 spr gibi kalibreler ise her büyüklükte domuz için yeterli olacaktır. Ülkemizde fazla bilinmeyen .270 win.'de .308 win.'e yakın performans gösteren bir kalibredir. 400 yard üzeri mesafelerde mermi yolunun daha düzgün olması açısından .270 win. daha avantajlı olsa da bunun domuz avında bir önemi yoktur.
Daha büyük kalibreleri kullanmanında bir sakıncası olmaz tabiki.
1) .223 Remington
2) .243 Winchester
3) .270 Winchester
4) .308 Winchester
5) .30-06 Springfield
Domuz Avı için En İyi Av Tüfeği Slug Namlulu Av Tüfekleridir
Önerecegim silahlar
https://www.isgoren.com.tr/urun/965/...V-TuFEgi-.html
https://www.isgoren.com.tr/urun/1157...AV-TuFEgi.html
https://www.isgoren.com.tr/urun/1669...AV-TuFEgi.html
ATA NEO12 FONEX SLUG NAMLU YARI OTOMATIK AV TÜFEĞI YİVSİZ AV TÜFEKLERİ - YERLİ TÜFEKLER - YARI OTOMATİK armer.com.tr
Huğlu Eagle Süperpoze Av Tüfeği Siyah
ATA 71 CM 12 CAL.ÇELIK KASA SUPERPOZE BEYAZ
.:: TÜFEK PAZARI ::. - Kral Queen Otomatik Av Tüfeği
Ha paraya kıyacaksan agbi en saglam tüfek suan bu
Blaser R8 Profesyonel - Yivli Tüfekler - Silahlar
Fil bile yıkarbizim bir tanıdıkta var ele tutumu cok iyi agırlık dagılımı cok iyi sekme yaptıgında bazi tufeklerde yön şaşar bunda öyle durum olusmamakta
tepkime iyi
benim tavsiyem akkar mammut, 3 namlulu bi tüfek fena duruyor
Mammut 312 Silver
ÇATÜS TÜFEK SANAYİİ
Catüs kullandım tutulukla ilgili sıkıntısı yoktu.
Ata otomatiklerde hem hesaplı hem de kaliteli
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Evet bu otomatikler bildiğin askeri silah özentisi sanırım. Üzerinde yakalansa anlatamassın derdini
Peki niye daha ucuzlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)