- Öncelikle şunu söyliyeyim kesinlikle parasının hakkını fazlasıyla veren bir araba.Hele ki şu piyasada.
- Yazılımdan dolayı bir sorun olacağını zannetmiyorum , yaptıran çok var.Mesela benim aracım 190.000 km'de ne volan sorunu yaşanmış bugüne kadar nede başka birşey.
- 2.eli zayıftı ilk çıktığı zamanlar doğru.Ama insanlar değerini daha yeni yeni anlıyor , 2.eli o kadarda kötü değil.
- Motor kağıt üstünde göründüğü kadar canavar değil , buda gücünü yola tam aktaramamasından kaynaklanıyor herhalde. Ama yinede performansı kesinlikle üzmez.Bence 1.6 dizeller içerisinde kalbur üstü bir motor , piyasaya çıkış yılına göre.Reno , opel falan daha yeni yeni yakaladılar bu güçleri.
- Uzun yolda çok az yakar.4-4.5 litre ortalamalar işten bile değil.Yalnız şehir içi , diğer dizellerden fazla yakar biraz.Mersin trafiğini baz alarak; dikkatsiz sürdüğümde 7-7.5 litre , dikkatli sürdüğümde 6-6.5 arası yakıyorum şehir içi.
- Benim lastikler 17 olduğu için rahatsız ediyor.Hoş 16 dada durum aynı.Araçtan gelecek bütün langır lungur seslere hazırlıklı ol

Her çukurda duyacaksın o sesleri
- Donanım seviyesi olarakta makyajsızlarda active ve makyajlılardada active plus dışında istediğin her donanımı alabilirsin.Ama en boşunu alma derim.
Hayırlısı olsun.