Kuzenimin Astra J marka aracı var. Aldığımızda tavanı parlak siyah folyo kaplıydı, şuanda muayenesi bitti, muayene yaptıracakken tavanıda ruhsata işletelim diyoruz. İzlememiz gereken yollar prosedürler nelerdir? Şimdiden çok teşekkürler.
Kuzenimin Astra J marka aracı var. Aldığımızda tavanı parlak siyah folyo kaplıydı, şuanda muayenesi bitti, muayene yaptıracakken tavanıda ruhsata işletelim diyoruz. İzlememiz gereken yollar prosedürler nelerdir? Şimdiden çok teşekkürler.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Boyacıdan 50-100 liralık bir fatura kestiriyorsunuz, takipciye ek belgesi yazdırıp muayeneye gidiyorsunuz, onlar evet çift renk diye size kağıt veriyor, gidip trafik tescilde ruhsat değiştiriyorsunuz o kadar.
Tuning07 Garage
Honda s2000 - Fiat Uno Turbo Project
Ruhsat sahibi gerekiyor, yada size vekalet verebilir.
Tuning07 Garage
Honda s2000 - Fiat Uno Turbo Project
ben fatura almadan degistirdim
Randevu aldim, ruhsat renk tutmazligindan muayeneden kaldim tespit kagidi ile ruhsatimda rengi degistirdim
Tekrar randevu alip direk gectim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
lagunayı muayenede işlettim ek1 ile fatura v.s. istenmedi benden.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ek-1 istemiyorlar, tespit yapılıyor ama ruhsatı değiştirmeye emniyete gidince fatura istemişlerdi benden.
diyemedim ya la
Fatura işi kolay ya onu hallederiz prosedür neyse onu yapalımda sıkıntısız bitireyim işi teşekkürler herkese![]()
bence işletmeyin aracın renginde bı folyo bulup 10,20 tl ye kendiniz kaplayıp vizeye girin çıkın vizeden sonra sökün ben eski aracıma ögle yaptım bi ssıkıntı cıkmadı..
gariban 106 gti....
walla eger siyahsa tavanınız zannetmiyorum karışacaklarını ama illaki işleticez diyorsanız yaklaşık 150-200 gibi bi paranız gider ,boyacıdan bi fatura alıcaksınız 50 tl lik daha sonra ek bir belgesi yazdıracaksınız daha sonra vizeye kontrole girip tekrar trafige gidip ruhsatınız deyişicek
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)