Pazar gecesi,saat 2.30 gibi Bahçelievler yanyoldan normal bi hızla seyrederken,onumdekı araç aniden frene asıldı ve cok seri bir sekilde aynayı kontrol ederek direksiyonu bos seride kırdım,çarpmadan kurtardım..Ne durup bi diyaloga girdim ne de arabayı ya da surucuyu suzdum.Yoluma devam ettim.. Dönecegi yeri mi kaçırdı,önune kedi köpek vs mi atladı,yoksa acemi mi acaba diye bir yandan da aynadan kontrol ederek ilerliyorum,ne oldugunu anlamaya calısıyorum.. Fakat araç birden hızlandı, sol taraftımdan önume kırdı ve benı durdurdu.Yanımda kız arkadaşım ve kız kardeşi vardı.Zaten olası bi kazayı atlattıgımız icin korkmuslardı,bu sefer hepten panıge kapıldılar.Camını açtı,ben de açtım.Kız arkadaşım çok korkmuştu,ne olur gidelim,lutfen durmayalım diyip duruyordu.Aracın içine baktım 5 tane oç,benim yanımda 2 tane kız.Arabadan inme,diyaloga girme,kavga çıkarma gibi bir luksum yok.Zaten kız arkadasım o haldeyken o oçnun ne dedigine dair tek kelime bile hatırlayamıyorum.Muhtemelen ana avrat kufurler etti bana.Yoluma devam etmekten başka çarem yoktu o an,fakat o aracı,aracın içindekileri ve plakasını hafızaya attım.Gık demeden onume kırdıgı yerden geri geri çıktım ve yine yavas yavas yoluma devam ettim.Fakat tekrar hızlandı ve sag taraftan yıne onume kırdı.Bu sefer arabadan indi,kız arkadasımın oturdugu sag tarafa dogru geldı,cama ve aynaya yumruk attı,sag kapıya tekme attı.Ben tekrar geri geri geldim,hızımı aldım ve onu ezmek için uzerıne surdum.Geri hamle yaptı,ezemedim.Korna çaldıgım için hırs yapan bi oç,bu hareketin uzerıne muhakkak pesımden gelır dıye dusundum,maksimum 15,20 km/h hızla yavas yavas ılerledım,pesımden mahalleye kadar getırecektim,fakat pesımden gelmedı.Ertesi gun plakadan adresi bulduk ve gittik.Arac orda degıldı,sonradan adresi teyit etmek için tekrar sorguladıgımızda ogrendık kı adres eskı sahıbınınmıs. 25 gun once satıs yapılmıs.Arabayı alan bu oçnun ne sigortası var ne kaskosu,dolayısıyla sıstemde kayıtlı bır adresı yok.Kapıyı çalıp alıcı tarafın adresini ya da telefon numarasını isteyemem,işi bitirmeden kimseyi uyandırmak,dikkat çekmek istemiyorum.Aklıma gelen tek şey noter satışında iki tarafında adresnin telefon numaralarının yazdıgı sozlesmenın girildigi sistem.Satıcı tarafın var,alıcı tarafa ıhtıyacım var.Muhakkak bir şekilde ulasmam lazım.2 gecedir uyku uyuyamıyorum,bana kim yardımcı olabilir?
Bu arada hiçbirmizde ya da araçta hiçbir sıkıntı yok çok şukur.Kapıya attıgı tekme kapı çitasına denk gelmis Allahtan,hiçbir sıkıntı yok,yumrukları da karı gibi olacak ki ne aynada ne camda hiçbir hasar yok.. Konuyu her dakika takip edecegim,en ufak yardımcı olabilecek birine bile plakayı ve elimdeki tum bilgileri PM gonderecegim.Olakı yaşça buyuk,benden muhakak tecrubelı abılerım beni ararlar ya da buradan yazarlar vs,şimdiden tesekkur ederim.Fevri hareket etmiyorum,tek başıma iş yapmıyorum,konuyu bilen,benden haber bekleyen insanlar var.O yuzden aklınız kalmasın.. Konuyu takip ediyorum..