User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
121 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ACİL Plakadan Adresi Bulma

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Exclamation ACİL Plakadan Adresi Bulma

Pazar gecesi,saat 2.30 gibi Bahçelievler yanyoldan normal bi hızla seyrederken,onumdekı araç aniden frene asıldı ve cok seri bir sekilde aynayı kontrol ederek direksiyonu bos seride kırdım,çarpmadan kurtardım..Ne durup bi diyaloga girdim ne de arabayı ya da surucuyu suzdum.Yoluma devam ettim.. Dönecegi yeri mi kaçırdı,önune kedi köpek vs mi atladı,yoksa acemi mi acaba diye bir yandan da aynadan kontrol ederek ilerliyorum,ne oldugunu anlamaya calısıyorum.. Fakat araç birden hızlandı, sol taraftımdan önume kırdı ve benı durdurdu.Yanımda kız arkadaşım ve kız kardeşi vardı.Zaten olası bi kazayı atlattıgımız icin korkmuslardı,bu sefer hepten panıge kapıldılar.Camını açtı,ben de açtım.Kız arkadaşım çok korkmuştu,ne olur gidelim,lutfen durmayalım diyip duruyordu.Aracın içine baktım 5 tane oç,benim yanımda 2 tane kız.Arabadan inme,diyaloga girme,kavga çıkarma gibi bir luksum yok.Zaten kız arkadasım o haldeyken o oçnun ne dedigine dair tek kelime bile hatırlayamıyorum.Muhtemelen ana avrat kufurler etti bana.Yoluma devam etmekten başka çarem yoktu o an,fakat o aracı,aracın içindekileri ve plakasını hafızaya attım.Gık demeden onume kırdıgı yerden geri geri çıktım ve yine yavas yavas yoluma devam ettim.Fakat tekrar hızlandı ve sag taraftan yıne onume kırdı.Bu sefer arabadan indi,kız arkadasımın oturdugu sag tarafa dogru geldı,cama ve aynaya yumruk attı,sag kapıya tekme attı.Ben tekrar geri geri geldim,hızımı aldım ve onu ezmek için uzerıne surdum.Geri hamle yaptı,ezemedim.Korna çaldıgım için hırs yapan bi oç,bu hareketin uzerıne muhakkak pesımden gelır dıye dusundum,maksimum 15,20 km/h hızla yavas yavas ılerledım,pesımden mahalleye kadar getırecektim,fakat pesımden gelmedı.Ertesi gun plakadan adresi bulduk ve gittik.Arac orda degıldı,sonradan adresi teyit etmek için tekrar sorguladıgımızda ogrendık kı adres eskı sahıbınınmıs. 25 gun once satıs yapılmıs.Arabayı alan bu oçnun ne sigortası var ne kaskosu,dolayısıyla sıstemde kayıtlı bır adresı yok.Kapıyı çalıp alıcı tarafın adresini ya da telefon numarasını isteyemem,işi bitirmeden kimseyi uyandırmak,dikkat çekmek istemiyorum.Aklıma gelen tek şey noter satışında iki tarafında adresnin telefon numaralarının yazdıgı sozlesmenın girildigi sistem.Satıcı tarafın var,alıcı tarafa ıhtıyacım var.Muhakkak bir şekilde ulasmam lazım.2 gecedir uyku uyuyamıyorum,bana kim yardımcı olabilir?

Bu arada hiçbirmizde ya da araçta hiçbir sıkıntı yok çok şukur.Kapıya attıgı tekme kapı çitasına denk gelmis Allahtan,hiçbir sıkıntı yok,yumrukları da karı gibi olacak ki ne aynada ne camda hiçbir hasar yok.. Konuyu her dakika takip edecegim,en ufak yardımcı olabilecek birine bile plakayı ve elimdeki tum bilgileri PM gonderecegim.Olakı yaşça buyuk,benden muhakak tecrubelı abılerım beni ararlar ya da buradan yazarlar vs,şimdiden tesekkur ederim.Fevri hareket etmiyorum,tek başıma iş yapmıyorum,konuyu bilen,benden haber bekleyen insanlar var.O yuzden aklınız kalmasın.. Konuyu takip ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun öncelikle. Ben de Cennet'te oturuyorum. Plaka ve aracı buradan paylaş istersen, illaki buluruz

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mevcut adrese gidin eski araç sahibinden satış sözleşmesindeki alıcını adresi rica edin en kısa yol bu gözüküyor.

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde birşey söyleyeceğim burası İstanbul ve trafikte malesef böyle öküz insanlar ile karşılaşabiliyoruz.. ben senin yerinde olsam uzatmam senin yanında kız arkadaşını gördüğü halde böyle hayvanlık yapıp uzatan insan sen yarın birgün onu bulup dövsende bu kan davası gibi uzar ben en güzel unutmak bazı şeyleri ama geçmiş olsun tabi ki hoş şeyler değil bunlar ama dediğim gibi İstanbul burası Bin türlü insan ve hayvan modeli var
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

eski sahibine durumu anlatın başınıza gelenleri söyleyin hatta polise gideceğim vs gibi hafif aba altından sopa gösterin yardımcı olamam derse

aracın marka modeli nedir?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerinden yardım istemişsin en büyük yardım sana bilgi vermemek daha 19 yaşındasın gerek yok olmuş bitmiş 5tane kişiliksiz için başını belaya sokma ne gerek var

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben okurken sinirlendim sen bide yaşamışsın anlıyorum seni. Ne yaparsan yap bunlara ders vermiş olmayacaksın. Bazı şeyleri insan kendine yediremiyor ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Sen unut boşver.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boş adam değilsen hiç uğraşma kötü rüya olarak bırak kalsın. boş adamsan o plakayı bi şekilde bulursun
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede eski sahibinden sözleşmeyi rica edin.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerinden yardım istemişsin en büyük yardım sana bilgi vermemek daha 19 yaşındasın gerek yok olmuş bitmiş 5tane kişiliksiz için başını belaya sokma ne gerek var
    Faruk Abi bu konuyu çözsen çözsen sen çözersin. Ege'yi tanıdığımdan söylüyorum. Bir şey yapacağından değil. Sadece gerekenin(polise şikayet vb.) yapılmasını istiyor. Tabi bizde. Elinde direk adres olursa polisin olayı ciddiye alma ihtimali daha fazla. Aracın bilgilerini Ege iletebilir sana.

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okurken sinirlerim bozuldu, o an neler yaşadın kim bilir. valla geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Teşekkur ederim herkese.Bilgi verebilecekler için,beni dusunenler için(çok tesekkur ederim) özellikle belirttim.Benden haber bekleyen insanlar var.Sadece adres,telefon numarası vs bi bilgiye ihtiyacım var.Ben o adresi illaki bulurum.Sadece hızlandırmaya çalışıyorum.Lutfen sakın yanlıs anlamayın,ukalalık yapıyor gibi anlasılmak ıstemıyorum.Fakat somut bilgiler haricinde benı dusunerek yazdıgınız postlar neticeyi degıstırmeyecek.Oncekı sahıbının adresıne gıdıp alıcı tarafın bılgılerını ıstememız suan en son çare,dedıgım gıbı belkı de kapıma dayandı dıye sıkayetcı olur ya da bılgılerı verse bile alıcı tarafa haber ucurur,bunlar hep engel olacaktır.Şuan kımseyı uyandırmak ıstemıyorum.Aracın bilgilerini de buradan paylasayım madem,

2000 model,Renault Laguna,fotograftaki kasa ve renk,fotograf temsilidir.Plaka 34.YK.6444.
    Telefon numaram 533 765 83 68

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit : plaka paylasilmis

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ege ben bu plakayı 2-3 kez gördüm ama inan ne tanırım ne bilirim, büyük geçmiş olsun
    .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun.İmkanınız varsa cezasını kendiniz verin.

Peki nerede o , arabamızda haydar taşıyoruz diye bizi şiddet yanlısı ve korkak ilan eden sosyal mesaj timi ? hatta herkes arabasına elektro şok cihazı koysun bu saatten sonra , devir kötü.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kasa ve bu renkten nefret ederim bende. başıma iki kere bu renk ve kasa araç ile olay gelmişti. sakinliğini koru ve boşver bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ege ben bu plakayı 2-3 kez gördüm ama inan ne tanırım ne bilirim, büyük geçmiş olsun
    Dogrudur Onur,çunku adam muhtemelen alkolluydu,ben de kimsenin canını yakmasın diye plakayı anons ettirdim,tum ekiplerin gecenin o saatinde boş sokaklarda geziyor olmasına ragmen sonuç çıkmadı,tek tuk araba geciyor cunku illaki farkederlerdi.Bahçelievler den fazla uzaklaşmıs olamaz yani,buralarda oturuyor da olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Teşekkür ederim düşünüp arayan soran ve konuya yazan herkese.Sakinligimi korumama dair bi şüpheniz olmasin, kaybedecek hicbiseyi olmayan 5 tane dallamaya karşı kaybedecegim bircok seyi unutarak yaklasmiyorum, inanın. Sadece net bi bilgiye ihtiyacım var. Adres telefon numarasi, aracin goruldugu yer ya da herhangi birsey, bunun pesindeyim.

alyekrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz durumlarda bu post bile başına bela açabilir.Naçizane tavsiyem Allah'a havale et.Böyle pislik tiplerle farklı bir davaya düştüm bende kız arkadaşımı vs. bildikleri için onun kılına zarar gelir korkusuyla gidiyim hakkımı kanunla arayım dedim.Hiç birşey olmadı.Dava bile açsan eğer iddanı ispatlayamazsan ve karşı taraf senin dava dilekçenle sana dava açıp iftira attı onurumu zedeledi vs. derse sen suçlu bile çıkarsın.Allah'a havale et derim siciline yazık etme bence...Naçizane tavsiyelerim yanlış anlama lütfen
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock geyik böyle zıplayamaz, spec leri bilmek lazım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)