Merhaba söyle ufak çaplı mesela 2 bin lira yada ona yakın bakiyede üniversite öğrencisine kredi veren banka var mı bildiğiniz yada buna benzeyen bir olay şekli ?
Aramızda bankacılar yada avukatlar vardı bilen bu konu hakkında![]()
Merhaba söyle ufak çaplı mesela 2 bin lira yada ona yakın bakiyede üniversite öğrencisine kredi veren banka var mı bildiğiniz yada buna benzeyen bir olay şekli ?
Aramızda bankacılar yada avukatlar vardı bilen bu konu hakkında![]()
çok ince![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Zaten suan da iphone 5s im var konu telefon felann almak değil başka birşey için lazım o yüzden arıyorum en kötü ihtimal telefonu satıcam![]()
Bence telefonu sat boşuna faiz ödeyip harama bulaşmamış olursun
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
İng Bank Migros aracılıı ile veriyor ama suan da buradaki migros ile anlasma yokCıldırcam ya
TC kimlik no'nu telefonunu bide doğum tarihini gün ay yıl şeklinde pm at bakiyim bi kardeşim![]()
33CML88
BMW E36 3.20İ![]()
O nasıl yapılıyor tam olarak bilmiyrum
Arkadaşlarım öğrenim kredilerini göstererek Ziraat'ten birkaç işlem yapıp küçük meblalarda toplu paralar almışlardı. Öğrenim kredisi alıyorsan araştır derim.
Öğrenciyim ama çalışıyorumda garanti bankasından 12 bin tl çektim 2.taksiti ödedim 10 dk öncefiba bank var kredi kartı kullanıyosan 30 dk da 3 bin tl yi veriyolar 12 ay vade ile 3,750 tl geri ödemeliydi en son baktığımda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)