indiegogo diye bir site gördüm , bir ürün tanıtımı yapmışlar o ürünü inceleyeyim derken sitenin farklı bi yapıda olduğunu anladım, bi iki arkadaşıma sordum detaylı bilgileri olmamakla birlikte , bu sitenin bağış sitesi olduğunu söylediler,
diğer bilenler bana bilgi verebilir mi ? eğer yanlışsam düzeltirseniz sevinirim,
şimdi bir ürün var diyelim, bu ürünün üretimi için bağış yapılıyor , bağışınıza karşılık miktarına göre sticker, tshirt vb. şeyler veriliyor, eğer ürün fiyatına yakın bağış yaparsanız ürünü size veriyorlar. doğrumudur ?
ve belli bir seviyeye gelmesi lazım bu bağışların, bağışlar diyelim o seviyeye gelmedi, benim yaptığım bağış ürün üretilmediği için yalan mı oluyor ? geri iade ediyorlarmı ? yoksa ürün yine üretiliyor mu ?
rastgele bir ürün üzerinden gidiyorum mesela şu ürün
https://www.indiegogo.com/projects/d...plant-watering
belli miktarlar var sağ tarafta, düşük miktarlara teşekkür ediyorlar, orta meblağlara sticker veya tshirt yolluyorlar, ürünün miktarına yakın miktarlarda ürün gönderiyorlar dimi ? , peki o tarih nedir, o tarihe kadar okadar bağış toplanamazsa tarih uzatılacak mı ? bilen ve daha önce görmüş birileri bana yardımcı olabilir miteşekkürler