Ankara içi veya çok uzak olmamak şartıylacivarında araba için profesyonel tarzda çekim yapabileceğimiz güzel mekanlar nelerdir acaba
Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler![]()
Ankara içi veya çok uzak olmamak şartıylacivarında araba için profesyonel tarzda çekim yapabileceğimiz güzel mekanlar nelerdir acaba
Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
kanka çukurağanın önü güzel diyorlar.
Eski sanayi (ankamall ün yan tarafındaki). Bazı sokakları terk edilmiş, yıkık dökük binalar var güzel çekimler yapılabilir bence.
Mini Cooper S R56
Yıldız vadi olabilir
Kardeşim çok sıradan olur demessen,geçenlerde Batıkent'te Atlantis'in otoparkında çektim bu fotoları.
Fikir olması hasebiyle yükledim bunları,istersen başka da atabilirim.
Haktan Otomotiv- Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
06 VKN 43 Zubaru Teknika İnterneyşınıl
Eryaman Lisesinin karsisinda eski bi yerden bahsediliyordu. O civarda oturan vs varsa hala duruyor mu?
İncek , Bilkent - Cayyolu tarafinda guzel yerlerde mevcut.
hurdacılar sitesine git orda eski amerikanlar var parçalanmış 10 numara mekan![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Mamak viyadük - panora tepe - carrefour un karsisindaki eski maximum avm nin yikintisi. ( sanirim artik aracla girilemiyor ama ) eski atasanayi pazarlari tenha olur deli mekanlar var. Uzaga giderim dersen kargasekmez. Ve hatta kizilcahamamdan sonra saga donunce isikdagina dogru cikarken yapay barajlar var. Kesinlikle gittigine deger. Eger giris sansin varsa sabah erkenden gidip eymir gölünde cekebilirsin vsvs
Herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Techturkey üyesinin her konu hakkında bilgisi var bunu bu konuda bir kez daha gördüm![]()
![]()
ODTÜ ye girebilirsen uçak müzesinin oraya git 6-8 arası ışık çok iyi oluyor egerki harici bir aydınlatma ekipmanın varsa güzel fotograflar çekersin
Aoç tigem ın hemen yanında terk edılmıs eskı sanayı gıbı bı yer var eymır golu ve cıvarıda guzel pc ye gecınce bıkac foto eklerım
Eski Et hali olarak geçiyor orası. Ben de bir kaç çekim yapmıştım orada.
Fikir vermesi açısından bi fotoğraf ekleyim.
Fotoğraf boyutu çok büyük olduğundan link olarak veriyorum
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...08582326_o.jpg
Yalnız yerlerde lastiklere zarar verebilecek çok fazla kırık cam, vida vb madde var. Dikkatli olmak gerekiyor.
Bunun dışında Ahlatlıbel / İncek tarafından gelip Konya Yolu'na çıkan yonca yaprağı virajda, virajın hemen girişinde çimlik alana girilen bi cep var, orada da oldukça güzel fotoğraflar çıkabiliyor.
Yine örnek
Bunun dışında en çok beğendiğim yerlerden birisi bizim ofisimizin ön bahçesi, Bilkent Cyberplaza. Ankara manzaralı, fotoğrafa oldukça uygun direkt güneş almayan bi yer var. Favorim orası.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)