User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bütçeye Göre Motosiklet Önerisi

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bütçeye Göre Motosiklet Önerisi

8.000 TL ve 10.000 TL olmak üzere 2 adet bütçem var. Maxi Scooter tarzı bir motosiklet almak istiyorum ve mümkünse sıfır.

SYM JoyRide EVO 200i (8.000 TL) alıp almamak arasında gidip geliyorum. Ayrıca; Yamaha X-CITY 250 (10.000 TL) ve SYM GTS EVO 250i (10.000 TL) modellerinide yakından inceleme fırsatım oldu. Kafayı bozup 2.000 TL daha fazla verip bunlara kayabilirim düşüncesindeyim.

Farklı model önerileriniz var mı? Tekrar belirtiyorum, sıfır almayı planlıyorum. Ayrıca bu modeller hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?

mertypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçenekler arasında en mantıklısı Yamaha x-city250. Ama biraz daha bütçe ayırıp x-max düşünürseniz cidden öneririm. Gts evoyu biraz kullandım oturaklı bir motor virajlarda açıkcası biraz şaşırttı beni ama bir kez daha diyorum yamaha en mantıklısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seçenekler arasında en mantıklısı Yamaha x-city250. Ama biraz daha bütçe ayırıp x-max düşünürseniz cidden öneririm. Gts evoyu biraz kullandım oturaklı bir motor virajlarda açıkcası biraz şaşırttı beni ama bir kez daha diyorum yamaha en mantıklısı
    Bana kalsa X-MAX almayı planlıyorumda. 4500 TL bütçe ile gittim, 10.000 TL'ye kadar devam ettim. Şimdi 12.500 TL'den de 20.000 TL'lere kadar çıkar, alır bir racing gelirim =)

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugra bence bıraz daha zorla kendını 2014 x max 250 al gercekten guzel bır motor

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    XMax - Piaggio Xevo

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ara deli gibi araştırdım bro, pazarda benim karşılaştırmalarımda en güçlü motor şuanda xmax 250. Güçlü derken kalite, performans, sunduğu özellikler vs olarak düşündüm ve bana göre rakipsiz. Hatta bence biraz kas kendini xmax 250 abs al 2014, ya da bulursan 2. el al. Sıfır yerinde 2. el tercih et bence. O bütçelere çıkamam diyosan 9.000tl ye pazarlık edip çok temiz sym gts 250i evo alabilirsin, onun haricindeki seçenekler komple tırt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugra bence bıraz daha zorla kendını 2014 x max 250 al gercekten guzel bır motor
    abi zaten takmış vaziyetteyim XMAX'e =) 12.500 TL miydi o?

Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    XMax - Piaggio Xevo
    Xevo nasıl, bilmiyorum. 12.500 TL'miş fiyatı.

Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ara deli gibi araştırdım bro, pazarda benim karşılaştırmalarımda en güçlü motor şuanda xmax 250. Güçlü derken kalite, performans, sunduğu özellikler vs olarak düşündüm ve bana göre rakipsiz. Hatta bence biraz kas kendini xmax 250 abs al 2014, ya da bulursan 2. el al. Sıfır yerinde 2. el tercih et bence. O bütçelere çıkamam diyosan 9.000tl ye pazarlık edip çok temiz sym gts 250i evo alabilirsin, onun haricindeki seçenekler komple tırt
    GTS'in matı efsane bence de. Mat alma, çok çabuk çizilir, uğraşırsın dedi adam. Zaten bütçeyi zorlamayacaksam kesin GTS alıyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    xmasin sana o fiyata sunduğu nedir.. birde xmas otoruş poziyonu itibariyle pekde öyle uzun yola çıkılabilicek bir maxi değil bence.. xmasin tek avantajı marka ve kuvvetli ikinci el..

güzel uzun ömürlük bir şey istiyorsan gts evo yada daelim s2 advanced bak derim..

daelimi hiç duymadıysan bir araştır derim dünya scooter şampiyonu bir markadır amerika dahil pek çok ülkede kendine ait bir alıcı kesmi vardır. gayet kalitelidir.
    scooterlarında çelik boru tipi şasi kullanırlar.. fiyatlarını bilmiyorum gerçi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xmasin sana o fiyata sunduğu nedir.. birde xmas otoruş poziyonu itibariyle pekde öyle uzun yola çıkılabilicek bir maxi değil bence.. xmasin tek avantajı marka ve kuvvetli ikinci el..

güzel uzun ömürlük bir şey istiyorsan gts evo yada daelim s2 advanced bak derim..

daelimi hiç duymadıysan bir araştır derim dünya scooter şampiyonu bir markadır amerika dahil pek çok ülkede kendine ait bir alıcı kesmi vardır. gayet kalitelidir.
    scooterlarında çelik boru tipi şasi kullanırlar.. fiyatlarını bilmiyorum gerçi..
    uzun yol yapma derdim pek yok. şehiriçi takılabileceğim ve trafik derdi olmadan gezebileceğim bir maxi scooter bakıyorum.

Daelim'i tabi ki duydum. hatta yakın bir dostumda B-Bone var. aslında B-Bone almayı planlıyordum fakat ne yazık ki Türkiye'de bir anda 6.250 TL'lik fiyat 10.000 TL'lere çıktı.

Daelim S2 ilgimi çekmedi. ben biraz da dış görüntü istiyorum açıkçası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman xmas tam senlik.. genelde maxi olunca benim aklıma direk uzun yol geliyor çünkü aşırı keyifli maxi ile uzun yol yapmak..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman xmas tam senlik.. genelde maxi olunca benim aklıma direk uzun yol geliyor çünkü aşırı keyifli maxi ile uzun yol yapmak..
    12.500'den daha aşağı alırsam almayı planlıyorum.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra alabileceğin 2 motor bunlardan birini seçmeni öneririm haricinde daelim falan macera aramak olur xmax 250 abs yada joymax 250 bu 2 motor bozulmaz kırılmaz değer kaybetmez yolda bırakmaz bir aksilik olursa kolay telafi edilebilir. senin içine sineni a motora verdiğin paraya acıma insanlar genelde alır sonra sıkılır satarlar sonra bir daha alırlar almışken en iyisini 3 yıl bin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63010094/detay abs siz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63013136/detay abs li

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22134629/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05529006/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61521926/detay

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün arkadaşımda yamaha momo desing var 250 lik 2.000 kmde satmayı dusunuyor.. 11 gibi bir rakam diyordu düşünürsen sorarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra alabileceğin 2 motor bunlardan birini seçmeni öneririm haricinde daelim falan macera aramak olur xmax 250 abs yada joymax 250 bu 2 motor bozulmaz kırılmaz değer kaybetmez yolda bırakmaz bir aksilik olursa kolay telafi edilebilir. senin içine sineni a motora verdiğin paraya acıma insanlar genelde alır sonra sıkılır satarlar sonra bir daha alırlar almışken en iyisini 3 yıl bin

Connecting site... abs siz

Connecting site... abs li

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...
    başkan zaten benim kafamda da seninle aynı düşünce var. ileride daha büyük bir motor alırsam bile (racing ya da naked) bu motoru satmayıp, kenarda tutmayı planlıyorum. hem düşük yakıt tüketiminden dolayı. hem de 2 kişi rahatlıkla gezip, trafik derdi kalmadan turlamayı planlıyorum.

SYM GTS EVO ile Yamaha XMAX arasında kararsız kalmıştım ki, sanırım Yamaha XMAX alıyorum. ama SYM'yi gerçekten yabana atmamak lazım.

JoyRide bütçesel olarak pahalı. ben o kadar parayı vereceğime Yamaha ya da Suzuki'ye binerim düşüncesindeyim. SYM GTS EVO için de 10.000 TL fiyat aldım 2014 model için. baktım ki 10.000 üstüne çıkamıyorum direk GTS EVO alır, binerim.

Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün arkadaşımda yamaha momo desing var 250 lik 2.000 kmde satmayı dusunuyor.. 11 gibi bir rakam diyordu düşünürsen sorarım
    kaç model ve kasa (yeni/eski) ? bir de Türkiye'de ki Momo Design'lar patates diye duydum. normalde Akrapoviç olması gerekirken, standart egzos geliyormuş.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joymax, xevo inanilmaz kotu tipe sahip. Xmax son kasa inanilmaz, plaka ile 13 e bitiyor. Macera aramaktansa bence xmax tercih edilmeli. 2. Eli de iyi olacaktir. Bu motor uzun yola gitmez diyenler neye gore diyor işte onu anlamadim. Bir de daelim , yolda 10 kisiye sor ancak 1 tanesi belki bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Joymax, xevo inanilmaz kotu tipe sahip. Xmax son kasa inanilmaz, plaka ile 13 e bitiyor. Macera aramaktansa bence xmax tercih edilmeli. 2. Eli de iyi olacaktir. Bu motor uzun yola gitmez diyenler neye gore diyor işte onu anlamadim. Bir de daelim , yolda 10 kisiye sor ancak 1 tanesi belki bilir
    zaten XMAX yok satıyor. bugün bayiye girdim, 22 tane satılmış 2 hafta içerisinde. sıfır bulabilirsem ne mutlu bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

daelim +1

DAELIM MOTOR

bende kendime daystar düşünüyorum yarın bakıcam...

kore motorları son 1 senede baya prim yapmış durumda, hyosung ve daelim fiyatları ikiye katlamış durumda...

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. el aksesuarlı cok guzel vespada ıstersen verebilirim abi 250 cc

bu arada 0 xmax iyidir abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daelim +1

DAELIM MOTOR

bende kendime daystar düşünüyorum yarın bakıcam...

kore motorları son 1 senede baya prim yapmış durumda, hyosung ve daelim fiyatları ikiye katlamış durumda...
    daystar çok güzel motor.. süren bir kardeşimizde var.. ama ben gv öneririm daystarın uzun süre pazarı olucağı benzemiyor.. gv nin pazarı peynir ekmek misali gününde dakkasında satarsın.. ama alıcam uzun süre binicem diyorsan daelim ne akar ne kokar taş gibidir.. hala 2004-2005 s2 250 ler taş gibi yollarda gidiyor..

bu arada daelimi asya motor getirtiyor yani arkasındaki distiribütör gayet sağlam..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)