User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: peugeot 206 cc hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

peugeot 206 cc hakkında

Arkadaşlar 206cc düşünüyorum c maxı yaz aylarında yormak istemiyorum araştırdım konusuda var fakat 2010 da açılmış o zaman ki kullanıcı sayısı ile bu zamanki arasında fark olabileceğini düşündüğümden tekrar açmak istedim. özellikle kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. 2,0 motor 136 beygir yaktığı yakıt 40-45 kuruşa kadar önemli değil 1.6 alıpta pısıp durmasını istemiyorum bir tane buldum 23,750 ye pazarlığı bitirdim boyasız temiz gram sorun yok diyor. sizce nedir ne değildir biraz fikir verebilir misiniz. yaz ayları için güzel bir seçenek gibi geliyor bana hoş adana da hiç kış olmuyor
    YamahA Xmax 250 ABS

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende düşünüyordum ancak arka kısmına kimsenin oturamaması sıkıntı birkere yakından gördüm ancak 5 yaşlarında bir çocuk sığar. Okadar para verip arkaya kimseyi oturtamamak biraz sıkıntı geldi benim gözüme. Gerçi sizde 1 araç daha var mantıklı olabilir.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka koltuk sıkıntısı ***** önemli olan ben sığayım 1.94 110 kg arka koltuk için dediğiniz gibi diğer aracımı kullanırım zor zamanlarda.aracı 100 de 95 tek biniyorum ay içinde
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu karisik piyasada hic bir araba degerinde degil. Nasil vtilara s2000 lere fiyat bakimindan saydiriyosak bunlarin fiyatinada saydirabiliriz 18 bine hatasizi vardi daha kasim ayinda simdiki fiyatlara bak makul fiyata alinabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km ve boya takıntım var ondan dolayı bu araç gözüme kestirdim 2005 model 49 binde boyasız
    YamahA Xmax 250 ABS

Hakan_Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 olan modeli kısa süre kullandım. 3 arkadaş biniyorduk genelde üniv. hazırlık zamanlarında. Performansı fena degildi,keyifli bir araçtı en azından ben keyif alıyordum Bir ara kendime almayı düşündüm 2.0 larda beyinle ilgili problemlerinin oldugunu çok duydum. Sanayinin iyi ustalarından bir abim alacaksan 1.6 al diye önerdi. En önemli noktaları hidrolik tavan motoruna iyi baktırmanızı öneririm,sorun çıkartabiliyor. Onun harici 1.6 cc lere olumlu bakıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok tesekkurler anlastik adamla 2.0 136 hp boyadiz 49 binde 2008 trafige cikisli 23.750 ye ben birazda hizli olsun istedim gercekten seriymis chip vs oluyor mu bilmiyorum yaptiririm artik varsa
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaştık aracı aldık 24 bin tl ye oldu iyi bir sahibi var ve gerçekten iyi bakmış kız gibi bir araba inşallah artık benim yarından itibaren c max zevkinin yanına cabrio cc de gelmiş olacak miss
    YamahA Xmax 250 ABS

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok tesekkurler anlastik adamla 2.0 136 hp boyadiz 49 binde 2008 trafige cikisli 23.750 ye ben birazda hizli olsun istedim gercekten seriymis chip vs oluyor mu bilmiyorum yaptiririm artik varsa
    gti motoruyla aynı olması lazım oyuzden ona olan herşey olur zaten

edit:hayırlı olsun
    1881 - 193

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaştık aracı aldık 24 bin tl ye oldu iyi bir sahibi var ve gerçekten iyi bakmış kız gibi bir araba inşallah artık benim yarından itibaren c max zevkinin yanına cabrio cc de gelmiş olacak miss
    Bütçene göre 240 hp ye kadar yolu var. 206 GTI ile aynı motor. Ayrıca yukarıdaki arkadaş yanlış duymuş. Hiçbir beyin problemi yok. Renk olarak gri değildir inşallah satması zor oluyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütçene göre 240 hp ye kadar yolu var. 206 GTI ile aynı motor. Ayrıca yukarıdaki arkadaş yanlış duymuş. Hiçbir beyin problemi yok. Renk olarak gri değildir inşallah satması zor oluyor.
    malesef gri beyin problemi deyince araçtan vazgçecektim ustama sordum korkma al deyince almaya giriştim.1,6lardan çok daha iyi olduğunu duydum.motora sadece chip uygulatmayı hava filtresi ve egzoz düşünüyorum düşünüyorum. bütçe var fakat o kadar üstlerde düşünmüyorum 150 hp olması kafi gelir bence zaten ilk defa 2,0 136 beygirlik bir arabaya binecem baya performanslı dedi binince görecez biraz zevkimizi alalım çok çok 1 -2 lira zararına veririm ama arabada çizik ezik göçük hiçbirşey yok boyasız 49bin km de içi de tiril tiril maşallah. lastikler sıfır akü sıfır yani sıfır masraf.
    YamahA Xmax 250 ABS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)