merhaba telefonuma(note 2 ) bugun mıknatıslı kılıf aldım bır cok arkadasım telefona zarar verıs,bataryayayı bıtır.dokunmatıgıne zarar verır gıbı yorumlar yaptılar bırde sızlere sormak ıstedım mıknastlı kılıf telefona herhangı bır etkısı olabılırmı ?
merhaba telefonuma(note 2 ) bugun mıknatıslı kılıf aldım bır cok arkadasım telefona zarar verıs,bataryayayı bıtır.dokunmatıgıne zarar verır gıbı yorumlar yaptılar bırde sızlere sormak ıstedım mıknastlı kılıf telefona herhangı bır etkısı olabılırmı ?
takipteyim deneyen olduysa paylaşım bekliyorum bende mıknatıslı araç içi tutucu almak istiyorum
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
Telefonun dokunmatiği bozar mıknatıs nerde ise diğer yone kayar dokunmatik kısa vade de bişi olmaz ama uzun kullanımda bozar.
Pek zararı olduğunu sanmıyorum. Kılıflarda kullanılan magnetlerin kuvvetinin 10^-9 Gauss civarında olduğunu okumuştum bir ara o değerlerde birşey olmaz muhtemelen..
Edeple gelen, lütufla gider.
ben manyetık olgu ıcın mıknatısları soktum kucuk uzun bıse cıktı onu kırdım tekrar kucuk halını taktım zaten demırı suan zor zutuyo cok zararı olmaz gıbı gelıyo artık
Samsunh bayisinde bi calisana sordum miknatis ekranin ust tarafina denk geliyosa oradaki sensorleri bozabilir demisti
O zaman telefon ureticilerinin orjinal kiliflari neden miknatisli ? Zarar vericek olsa neden uretsinler..
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
ben kullandım 6 aydan fazla olmuştur, mıknatıs ekranın ortası hizasında yandaydı bi sıkıntısını görmedim
ipad in orjinal kılıfında mıknatısın , manyetiğin kallavisi var , sorun teşkil etse yapmazlar diye düşünüyorum ama bilgim olmadığı için sadece tahmin , takipteyim.
yuvarlak kırmızı ıle ısaretledgım mıkatıs o bosluk alan uzun bı mıknatıs vardı mıknatısı kulcttum ohalde yerıne oturrdum bos kalan yerede kagıt sıgdırdım mıknatıs suan cok kucuk etkısı suan az kapagı zor tutuyo herhangı bır etkısı olurmu ?
![]()
apple cihazların hiçbirinde sıkıntı olmuyor smart cover ve smart case zaten mıknatıslı samsung serilerinde problem olabilir diye düşünüyorum
dokunmatik statik elektrikle çalışan birşey mıknatısla bir alakası oldugunu sanmıyorum, mıknatıs değilde direk elektrik konusunda tedirginim ben, mesela yüksek amperli bir akım geçen kablo dokunmatiğin yanından geçerse nasıl bir tepkime gerçekleşir ?
turbocuk istiyoruz
Kiliftaki miknatisin gücü çok düşük zaten bozucagina ihtimal vermiyorum. 4senelik manyetik kilifli BB hala calisiyor![]()
Ben daha once note 2 kullanmistim...suan annem kuklaniyor miknatisli kilif ile gercekten dikkatimi cekti ben oyun int. Surf. Full takilirken. Annem sadece arama sms filan seklinde kullaniyor ve nedense sarji benimkine oranla nerdeyse yari yariya erken bitiyor.
Konu dan sonra kilifi soktum denicem...buradan bildiririm...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)