User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ulaştırma Asker'i hakkında ve İzmir Gaziemir hakında bilgi Yardım ??

ibrahimsnr46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ulaştırma Asker'i hakkında ve İzmir Gaziemir hakında bilgi Yardım ??

ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR olarak askerlik yerim belirlendi bilgi yapmam gerekenler yapmamam gerekenler nasihat V.s anlatmak istediğiniz birşeyler olanlar bana yardım edebilirmi ?
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin su benzetmeler beni benden aliyo he ama bi bakimada dogru zaten sizin su 106 lar adama hayati kusturur ben soyliyim

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapman gereken birşey yok vücudunda jilet izi dövme vs. yoksa , daha önce madde bağımlılığın yoksa ve ehliyetin şu anda elindeyse yani kaptırmadıysan alkolden , usta birliğinde şoför olur rahat edersin.Tipin elin yüzün çok düzgünse , paşa şoförü bile olabilirsin.Şimdiden hayırlı teskereler.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapman gereken birşey yok vücudunda jilet izi dövme vs. yoksa , daha önce madde bağımlılığın yoksa ve ehliyetin şu anda elindeyse yani kaptırmadıysan alkolden , usta birliğinde şoför olur rahat edersin.Tipin elin yüzün çok düzgünse , paşa şoförü bile olabilirsin.Şimdiden hayırlı teskereler.
    Bi konuda pm attım
    Abi senin su benzetmeler beni benden aliyo he ama bi bakimada dogru zaten sizin su 106 lar adama hayati kusturur ben soyliyim

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kere günübirlik gitmiştim. Asker olarak, sınav için. Asker gözüyle bakıldığında güzel yer. Fkat her birlik gibi tabiki herşey 4/4lük değil. Gazino karşısında giriş seviyesinde kapı direk koğuşa giriyordu. Bazı koğuşlar öyleydi. Umarım ulaştırma koğuşu değildir çünkü çok toz toprak. Bu arada sabahları üşüyüp öğlenleri pişmeye hazır ol

Şöför derken araç yelpazesinde 69 Man kamyonda var bilgin olsun

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emirleri yerine getir,denileni yap,başka da bısey yapmana gerek yok..
    Dusunmeye ıhtıyacın yok cunku onlar senın yerıne de dusunuyor yapman gerekeni soyluyor
    Yalnız sole bısey olabılır..
    Askerde b ehlıyet e ehlıyet mantıgı yoktur..
    Mesela, renault clıo ıcın ayrı sınava gırersın,ford connect ıcın ayrı vs vs..kullandıgın araca gore ehlıyt alınır..
    Egerkı secme sansın olursa:Mumkun oldugunca faal olan araclara ehlıyet al..
    Misal:
    Askerlıın boyunca 1 2 kere gordugun ZPT nın ehlıyetını verırler..Bırınıde sana zımmetlerler,adamın tekı gelır uzerıne safak atar,senın yakana yapısırlar
    Ulaştırma felan takılma aslında..Mısal:
    Acemıden,tekerleklı arac bakım cavusu cıktım..Ustaya gıttım pıyade oldum..Ulaştırma askerının yapacagı ıslerı yaptım..Korgeneralım emrındeydım..Yanlış hatırlamıyorsam asagı yukarı 8 arac ehlıyetı vardı
    Kısacası,hayırlısyla gıt hayırlısıyla don..Gıtmeden hıcbıseyın planını yapma..Gıttıgın yerde mutlu olmaya bak..Askerlık en nıhayetınde..Goz acıp kapayana kadar bıtıyor..
    Sımdı gel deseler,cantamı bıle toplamam cıkar gıderım
    Sormak ıstedıgın bısey varsa seve seve cevaplarım bu arada..

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo izmirdeyim her türlü sıkıntın için yardim ederim kardesim guzel yer burası merak etme rahat edersin..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapıdan girdikten sonra askeriye heryerde askeriyedir. ama gaziemir güzeldir havalimanıda buradadır askeriye ile arası 2-3 km anca. askeriyenin oradan metro geçer metro ile konak 20dk
    askeriyeye yürüme mesafesi ile optimum avm vardır çarşıya çıktığında gezersin rahat rahat.

onun dışında şöför olacaksın acemilikte herşey yavan gelir sabırlı ol ısparta içgüvenlik veya foça jandarma kom. düşmediğine yat kalk şükret oralara göre gaziemir ulaştırma tatil köyü
    e60 535d & THE A45 AMG

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey komutanlarına bağlı, rahat etmende etmemende ...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle aynı fikirdeyim
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben su anda ulastirma icinde bulunan 3. Kara havacilik alayinda askerim (safak 6) bence askerlik yapabilecegin en iyi yerlerden birisi. İmkanin olursa itfaye olarak bizim alaya gecmeye bak. Full yatis askerlik yaparsin. Tek soyleyecegim sey, gelecegin yerde inanilmaz fazla rutbeli var, albaylar cicek dikiyor surekli oyle bir yer hayal et kafanda

speed_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 1 bölükte 75 gün acemilik yaptım eger 1. bölüge düşersen ambulans şoförü yada itfaiye şoförü egitimi alıyorsun ve gittigin usta birliginde seni en iyi yerlere veriyorlar, ben konya/karapınarda ambulans şoförlügü yaptım ne içtima vardı nede nöbet tuttum,, yani kısaca askerligin çok rahat geçicek
    Alıntı PAUL WALKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşımda oraya çıktı. adı mahmut titiz çok efendi saygılı birisidir tanışırsanız kolayın birbirinizi

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1. Bolukde yapmistim hey gidi gunler.. Kapidan ilk girerken elin yüzün duzgunse ambulans şoförü Faça dövme vs varsa 5. Bölük 1. Bölüğe secilemezsende man şoförü oluyosun. 75 gün terlik sort atlet geçmişti bölük komtaninin acemi er yazicisiydim. Telefonunu vs. Götür kapida emanet birakabilecegin yerler var. Çok rahat tatil koyu gibi bir yer. Biz 110 kisi ambulans soforuyduk içimizden 4-5 kisi batiya gitti geri kalan herkes doğuya hakkari sirnak agirlikliydi bende yiğitler karakaluna oradan da kars sahnalar köyüne gecmistim.

Bu arada orada şuan yeni göreve başlayan uzman cavus arkadasim var oralarda herhangi birseye ihtiyacin olursa yardimci olur istersen numarasini PM atarim

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sofor olmussun guzel

acemı bılırgınde soforluk egtımı alacaksın

usta bırlıgıne sofor olarak gıdeceksın

usta bırlıgın ambulans soforu olmaya bak rahat edersın

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reco da oraya düştü

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisa donem orda askerlik yaptim yardimci olurum sorun varsa
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bi şey yok . acemi askersin. sonuçda bilgi vermek yanlıs olur usta askerligin. hakkında bilgi ara bence standart acemi askerlik yapcan . ulaştırmasın. şirnakda çıkabilir dagıtınım ankarada ( ama dua et şırnak gibi bi yer çıksın ) kimseye dayılanma . fazla para götürme felan işte standart askerlik tavsiyeleri . 12 ayını bitir gel hayırlısıyla

krm106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma Cumartesi Aksamlari Yaptigin Gideri Yapmaya Devam Edersen Askerdede Ne Safak Atar Ne Askerligin Biter Ibocum He Dicen Gecicen Kimseyle Isin Olmasin Sakin Kavga Falan Etme Ne Diyolarsa Yap Hem Kafan Rahat Olur Hemde Askerligin. Keyfini Sürmeye Bak Ilerde O Gunlerini Özliceksin Rahat Olursan Tabi Bi Kurmay Baskanimiz Var Oralarda Problem olursa Alo Yaparsin Iyi Tatiller

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere günübirlik gitmiştim. Asker olarak, sınav için. Asker gözüyle bakıldığında güzel yer. Fkat her birlik gibi tabiki herşey 4/4lük değil. Gazino karşısında giriş seviyesinde kapı direk koğuşa giriyordu. Bazı koğuşlar öyleydi. Umarım ulaştırma koğuşu değildir çünkü çok toz toprak. Bu arada sabahları üşüyüp öğlenleri pişmeye hazır ol

Şöför derken araç yelpazesinde 69 Man kamyonda var bilgin olsun
    Alıntı morgy_drag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emirleri yerine getir,denileni yap,başka da bısey yapmana gerek yok..
    Dusunmeye ıhtıyacın yok cunku onlar senın yerıne de dusunuyor yapman gerekeni soyluyor
    Yalnız sole bısey olabılır..
    Askerde b ehlıyet e ehlıyet mantıgı yoktur..
    Mesela, renault clıo ıcın ayrı sınava gırersın,ford connect ıcın ayrı vs vs..kullandıgın araca gore ehlıyt alınır..
    Egerkı secme sansın olursa:Mumkun oldugunca faal olan araclara ehlıyet al..
    Misal:
    Askerlıın boyunca 1 2 kere gordugun ZPT nın ehlıyetını verırler..Bırınıde sana zımmetlerler,adamın tekı gelır uzerıne safak atar,senın yakana yapısırlar
    Ulaştırma felan takılma aslında..Mısal:
    Acemıden,tekerleklı arac bakım cavusu cıktım..Ustaya gıttım pıyade oldum..Ulaştırma askerının yapacagı ıslerı yaptım..Korgeneralım emrındeydım..Yanlış hatırlamıyorsam asagı yukarı 8 arac ehlıyetı vardı
    Kısacası,hayırlısyla gıt hayırlısıyla don..Gıtmeden hıcbıseyın planını yapma..Gıttıgın yerde mutlu olmaya bak..Askerlık en nıhayetınde..Goz acıp kapayana kadar bıtıyor..
    Sımdı gel deseler,cantamı bıle toplamam cıkar gıderım
    Sormak ıstedıgın bısey varsa seve seve cevaplarım bu arada..
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo izmirdeyim her türlü sıkıntın için yardim ederim kardesim guzel yer burası merak etme rahat edersin..
    Alıntı Omak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapıdan girdikten sonra askeriye heryerde askeriyedir. ama gaziemir güzeldir havalimanıda buradadır askeriye ile arası 2-3 km anca. askeriyenin oradan metro geçer metro ile konak 20dk
    askeriyeye yürüme mesafesi ile optimum avm vardır çarşıya çıktığında gezersin rahat rahat.

onun dışında şöför olacaksın acemilikte herşey yavan gelir sabırlı ol ısparta içgüvenlik veya foça jandarma kom. düşmediğine yat kalk şükret oralara göre gaziemir ulaştırma tatil köyü
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle aynı fikirdeyim
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben su anda ulastirma icinde bulunan 3. Kara havacilik alayinda askerim (safak 6) bence askerlik yapabilecegin en iyi yerlerden birisi. İmkanin olursa itfaye olarak bizim alaya gecmeye bak. Full yatis askerlik yaparsin. Tek soyleyecegim sey, gelecegin yerde inanilmaz fazla rutbeli var, albaylar cicek dikiyor surekli oyle bir yer hayal et kafanda
    Alıntı speed_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1 bölükte 75 gün acemilik yaptım eger 1. bölüge düşersen ambulans şoförü yada itfaiye şoförü egitimi alıyorsun ve gittigin usta birliginde seni en iyi yerlere veriyorlar, ben konya/karapınarda ambulans şoförlügü yaptım ne içtima vardı nede nöbet tuttum,, yani kısaca askerligin çok rahat geçicek
    Alıntı Ozzy45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşımda oraya çıktı. adı mahmut titiz çok efendi saygılı birisidir tanışırsanız kolayın birbirinizi
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1. Bolukde yapmistim hey gidi gunler.. Kapidan ilk girerken elin yüzün duzgunse ambulans şoförü Faça dövme vs varsa 5. Bölük 1. Bölüğe secilemezsende man şoförü oluyosun. 75 gün terlik sort atlet geçmişti bölük komtaninin acemi er yazicisiydim. Telefonunu vs. Götür kapida emanet birakabilecegin yerler var. Çok rahat tatil koyu gibi bir yer. Biz 110 kisi ambulans soforuyduk içimizden 4-5 kisi batiya gitti geri kalan herkes doğuya hakkari sirnak agirlikliydi bende yiğitler karakaluna oradan da kars sahnalar köyüne gecmistim.

Bu arada orada şuan yeni göreve başlayan uzman cavus arkadasim var oralarda herhangi birseye ihtiyacin olursa yardimci olur istersen numarasini PM atarim
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sofor olmussun guzel

acemı bılırgınde soforluk egtımı alacaksın

usta bırlıgıne sofor olarak gıdeceksın

usta bırlıgın ambulans soforu olmaya bak rahat edersın
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reco da oraya düştü
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kisa donem orda askerlik yaptim yardimci olurum sorun varsa
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bi şey yok . acemi askersin. sonuçda bilgi vermek yanlıs olur usta askerligin. hakkında bilgi ara bence standart acemi askerlik yapcan . ulaştırmasın. şirnakda çıkabilir dagıtınım ankarada ( ama dua et şırnak gibi bi yer çıksın ) kimseye dayılanma . fazla para götürme felan işte standart askerlik tavsiyeleri . 12 ayını bitir gel hayırlısıyla
    Alıntı krm106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cuma Cumartesi Aksamlari Yaptigin Gideri Yapmaya Devam Edersen Askerdede Ne Safak Atar Ne Askerligin Biter Ibocum He Dicen Gecicen Kimseyle Isin Olmasin Sakin Kavga Falan Etme Ne Diyolarsa Yap Hem Kafan Rahat Olur Hemde Askerligin. Keyfini Sürmeye Bak Ilerde O Gunlerini Özliceksin Rahat Olursan Tabi Bi Kurmay Baskanimiz Var Oralarda Problem olursa Alo Yaparsin Iyi Tatiller
    Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum benim için faydalı bilgiler oldu gerçekten teşekkurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)