Herkese iyi forumlar 1 saat once 4s telefonumun ekranı kirildi tuz oldu yani ankara da yaptırabileceğim uygun fiyatli bildiginiz yer var mi ? Fiyat olarak ortalama nedir? Bi yere sordum 100 tl dedi on cam icin
Herkese iyi forumlar 1 saat once 4s telefonumun ekranı kirildi tuz oldu yani ankara da yaptırabileceğim uygun fiyatli bildiginiz yer var mi ? Fiyat olarak ortalama nedir? Bi yere sordum 100 tl dedi on cam icin
orjinal cammı acaba 100 tl... 1ay önce fln bizim başımıza geldi orjinal camı 300 tl'ye değiştridiler
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Kesinlikle orj cam taktırın, çakma cam taktırırsanız dokunmatiğin çalışmama yada geç algılama sorunları olabiliyor buna dikkat edin. İstanbul Zorlu Center AVMde Apple Store açıldı isterseniz telefon ile görüşün belki servis hizmetleride gelmiştir. Geçmiş olsun
Turbo, Piston, Kask, Disk Fren, Amortisör Anahtarlık için ulaşabilirsiniz...
Taklitler her zaman asıllarını yaşatır...
Orjinal cam diye birsey oldugunu düşünmüyorum cunku Apple in yedek parca üretimi yok genpa dahi yan urun takiyor veya baska çalışmayan telefonlardan sokup takiyor
100 lira diyende var, 300 lira diyende. Benimde kırıldı ve sırf şu çalışmaması geç algılaması kaygısından dolayı tamamen dağılana kadar değiştirmicem. 100 lira boşa verip telefondan olmakta var. Tanıdık birine yaptırın eğer çalışmıyorsa dokunmatik. Çalışıyosa dağılana kadar kullanın bence
bende bitane ise yararmı yaramaz bilmiyorm ama cam var(ekran oluyo galiba baglantı ıvır zıvırlarıyla) arabada kol dayama icinde duruyo oraya nası girdi hiçde bilmiyormkıyamadımda atmaya resminide cekerim isteresn yollarım işine yarar belki
1881 - 193∞
Dusuncen icin saol buldum telefoncu 80 liraya on arka degiscek
Siyahlı telefon beyaz takılacak bana fiyati uygun geldi
Hayir isine yararsa yolliym gitsn bos bos duruyo ucret flnda istedigm yok siyah buarada. Yada baska isteyen varsa solesin![]()
1881 - 193∞
4-4s mi anlamıyorm onu iphone aram iyi degil okadarresimlerden bak
ön ve arka jelatinin altı tertemiz buarada kabarcıklara aldanma
![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)