Abilerim merhaba,
Bi kaç gün önce açtığım konuda (http://www.techturkey.com/forum/sohb...en-biktim.html) meramımı anlatmıştım. Aracımda 2009 üretimi, uzunca bir süre de garajda arabanın üstünde yatmış olan hali hazırda da sert bir lastik olan kumho kh-11 lerim var. O kadar sertleştiler ki arabam at arabası kıvamında yemin ederim çok bi farkı yok. Tabi bir hayli ses de yapıyor. Lastik konusundan pek anlamadığım için bilenlere danışmak istedim. Forumdaki çoğu konuyu okudum hatta yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemezdim fakat benim yazım baya uzun olacaktı, bundan sonrakilere de örnek olur belki dedim. Kusuruma bakmayın.
1) En ufak taşı hissetmekten gerçekten bıktım arabanın orasından burasından ses gelecek diye aklım çıkıyor, YUMUSAK bir lastik istiyorum. Gerçekten konfor arzular oldum genç yaşımdaSes yapmasın, ve yumuşak olsun yolu çok hissettirmesin.
En ufak bi rögar kapağının üstünden geçiyorum taak tuukk lastik hiç emmiyor direk ne varsa jantta. Bu canımı sıkıyor. Gerçekten üstünden geçtiğim çakıl taşlarını hissediyorum.
2) Yağmurda vs Allah'tan bi kaza bela olmadıkça mümkün değil gazlamam etmem, yani ıslakta yol tutuşu aman aman önemlidir diyemem yağmurda çoğunlukla arabamı çıkarmam bile. ama tabi panik freni var yola çocuk atlaması var vs.
3) Lastik başına max. 200 lira vermek istiyorum. ***** öğrencilik.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, dediğim gibi ilk öncelik konfor ve sessizlik. 15 inç janta geçip daha kalın yanak bile düşündüm ama jantlarımdan ve bu basıklıktan vazgeçemiyorum.