User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: istanbulda Pazaryeri Satın almak,Kiraya Vermek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up istanbulda Pazaryeri Satın almak,Kiraya Vermek...

merhaba beyler,

Biraz araştırma yaptım bu aralar bilindik pazaryerlerinde pazaryeri satın alıp kiraya vermek fikri aklımı çok kurcalıyor.kadıköy salı pazarı,beylikdüzü halk pazarı vs. gibi yerler özellikle müşterisi oturmuş ve pazar açan esnafta oturmuş yerler özellikle baktığım yerler.bu işler hakkında bilgisi olan varmı? atıyorum 50.000 liralık biryer 600 tl kira getirebiliyor..200 300.000 tllik daire ancak bu kadar gelir sağlıyor..

velhasılkelam...

bu olay benim düşündüğüm gibi yürürmü belediye kira işleri vs.. yoksa o işler öyle olmuyormu... tecrübe eden bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.iyi forumlar.

ONURRBAKI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende merakla cevap bekliyorum

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediyeden kiralanıyor, boş yer bulmak zordur.

Bulsan bile mutlaka birileri oraya senden önce alıcı olmuştur.

Bu yer işi pazar ortamında çok hızlı sirküle olur, genelde alan adam satmaz.

Paramı alamıyorum diye ben tezgahını boş tutan bi sürü insan biliyorum.

Ayrıca pazar bittikten sonra yapılan temizlik için alınan bir bedel var, bunu esnaf ödemezse belediye sana yansıtır.

Yıllarca pazarlarda sergi açtık, ben yaz tatillerinde çalışırdım. Şahsen tavsiye etmem.

Çok dan dun insan var, paranı istersin abi yok der sallar durur.

Pazar esnafı biraz sıkıntılıdır. (hepsi için değil bu söylediğim)

ben o kadar parayı bağlamazdım, Bahsettiğin rakamlara istanbulda yatırım imkansız haklısın, şu an emlak işiyle uğraşıyoruz, Sakarya da geçen hafta 55.000 TL sına daire sattık, 500 TL kiracısı vardı içinde.

Bu tarz alternatiflere bak bence. Hem malın değer de kazanır.

koraycano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir akrabağ şuan aktif şekilde pazar içinde çiçek tezgahı var 3 tane yeri var bunları satmanın peşinde. Neden dersen artık pazarı bitiriyorlar marketler mağzalar indirimler ağır basıyor. Ben Anadolu yakası için konuşayım eski hastane sokağında pendik pazarı efsaneydi ama şimdi sahile attılar o pazarı ne gelen var ne giden. Salı Kadıköy pazarı dersende millet gezmeye gelmiş. Kira getirisine aldınma derim çünkü 5 sene önce 6.000tl ya çarşamba günü bostancı pazarından yer almış 3 tahtalık sonra belediye pazarı kapattı ve herkesin parası uçtu.

Velhasılkelam

Naçizane tavsiyem bulaşma derim
    ~ Feel The Difference ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediyeden kiralanıyor, boş yer bulmak zordur.

Bulsan bile mutlaka birileri oraya senden önce alıcı olmuştur.

Bu yer işi pazar ortamında çok hızlı sirküle olur, genelde alan adam satmaz.

Paramı alamıyorum diye ben tezgahını boş tutan bi sürü insan biliyorum.

Ayrıca pazar bittikten sonra yapılan temizlik için alınan bir bedel var, bunu esnaf ödemezse belediye sana yansıtır.

Yıllarca pazarlarda sergi açtık, ben yaz tatillerinde çalışırdım. Şahsen tavsiye etmem.

Çok dan dun insan var, paranı istersin abi yok der sallar durur.

Pazar esnafı biraz sıkıntılıdır. (hepsi için değil bu söylediğim)

ben o kadar parayı bağlamazdım, Bahsettiğin rakamlara istanbulda yatırım imkansız haklısın, şu an emlak işiyle uğraşıyoruz, Sakarya da geçen hafta 55.000 TL sına daire sattık, 500 TL kiracısı vardı içinde.

Bu tarz alternatiflere bak bence. Hem malın değer de kazanır.

Bak dostum böyle birşeyde olabilir sakaryada bildiğim kadarıyla üniversitede var öğrenciye kiraya versek biraz gidip gelmek gerekebilir sirkülasyon çok olabilir ama birazdaha fazla kira alabiliriz diye düşünüyorum daha mantıklı gibi sakaryayı falan kovalamak uzak gerçi biraz ama söyledikelriniz paranın uçması gibi seyler muhtemel burası türkiye ama ev olursa tabi daha mantıklı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koraycano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir akrabağ şuan aktif şekilde pazar içinde çiçek tezgahı var 3 tane yeri var bunları satmanın peşinde. Neden dersen artık pazarı bitiriyorlar marketler mağzalar indirimler ağır basıyor. Ben Anadolu yakası için konuşayım eski hastane sokağında pendik pazarı efsaneydi ama şimdi sahile attılar o pazarı ne gelen var ne giden. Salı Kadıköy pazarı dersende millet gezmeye gelmiş. Kira getirisine aldınma derim çünkü 5 sene önce 6.000tl ya çarşamba günü bostancı pazarından yer almış 3 tahtalık sonra belediye pazarı kapattı ve herkesin parası uçtu.

Velhasılkelam

Naçizane tavsiyem bulaşma derim

işin içinde olan biri yakınınsa tabi daha iyi bilir vazgeçilcek gibi birşey o zaman alternatif ne düşünülebilir istanbul gibi biyerde orası öechul akmaz kokmaz birşey zor..

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu zamanda belediyelere güvenip yer alınmaz bence. heleki mahalle arası kurulan yerlerde..
    Çok uzun sürezarfında peder bey yapardı bu işi. Meşhur etiler pazarı başta olarak, yeşilköy pazarı ,florya pazar ,b.köy ctesi pazarında bi dünya yer vardı.
    Etilerin yerini değiştiriyoruz ayağına yerleri kaybettiler.
    C.tesi pazarı keza öyle
    Çarşamba günü yeşilköy pazarında kanlı bıçaklı yerimize sahip çıkabildik
    o yüzden kurulu üstü kapalı pazarlardan yer bakın ancak oralardada artık yerler uçuyor.

kira işide o kadar kolay değil malesef. sürekli aynı esnafa kiralarsanız sorun olmaz ama belgeli bir kiralama olmadığı için bir sürü katakullesi mevcut. Pazarcı koop. a para verion yer sahibinden kesiyorlar. temizlik keza öyle. elektrik öyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu zamanda belediyelere güvenip yer alınmaz bence. heleki mahalle arası kurulan yerlerde..
    Çok uzun sürezarfında peder bey yapardı bu işi. Meşhur etiler pazarı başta olarak, yeşilköy pazarı ,florya pazar ,b.köy ctesi pazarında bi dünya yer vardı.
    Etilerin yerini değiştiriyoruz ayağına yerleri kaybettiler.
    C.tesi pazarı keza öyle
    Çarşamba günü yeşilköy pazarında kanlı bıçaklı yerimize sahip çıkabildik
    o yüzden kurulu üstü kapalı pazarlardan yer bakın ancak oralardada artık yerler uçuyor.

kira işide o kadar kolay değil malesef. sürekli aynı esnafa kiralarsanız sorun olmaz ama belgeli bir kiralama olmadığı için bir sürü katakullesi mevcut. Pazarcı koop. a para verion yer sahibinden kesiyorlar. temizlik keza öyle. elektrik öyle.

Anlıyorum dostum.. peki kapalı pazaryeri derken oralar nereler oluyor.yani istanbulda nerelerde var birazda onları araştırıyım.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bahçeşehir pazarı mesela hınca hınc salı ve cumartesi günleri insan akıyor resmen hala bos varsa satın alabilir iki günde farklı fiyatlarla kiralayabilirsin farklı yada aynı kisilere
    1881 - 193

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cool_As_ice! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlıyorum dostum.. peki kapalı pazaryeri derken oralar nereler oluyor.yani istanbulda nerelerde var birazda onları araştırıyım.
    üstteki bir arkadaş yazmış mahalle arasındakileri bırakmıyorlar artık. Semtin kenar köşesinde bir yere Halk pazarları kuruyorlar. Üstü kapalı yağmurdan fln korumak için

Mahalledeki pazarın 3/1'i kadar oluyor. çoğu insanın yeri gidiyor fln..
    sokakta kurulan pazarlar artık yok denilecek kadar az.
    zor iş yani

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cool_As_ice! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak dostum böyle birşeyde olabilir sakaryada bildiğim kadarıyla üniversitede var öğrenciye kiraya versek biraz gidip gelmek gerekebilir sirkülasyon çok olabilir ama birazdaha fazla kira alabiliriz diye düşünüyorum daha mantıklı gibi sakaryayı falan kovalamak uzak gerçi biraz ama söyledikelriniz paranın uçması gibi seyler muhtemel burası türkiye ama ev olursa tabi daha mantıklı...
    Yani pazarla ilgili ne varsa uzak dur. Zaten artık insanlar (sebze - meyve ) genelde marketleri kullanıyorlar. Paranı boşuna bağlama derim.

Sakaryada Üni var evet hatta 68.000 Öğrencisi var Kampüs civarında yeni yapılaşma çok fazla. Kardeşim 1+1 de kalıyor 500 TL kira veriyor.

Evi alacak olsa 55.000 TL ye bitiriyoruz.

Ben 9 ay önce istanbula yerleştim, şu an 600 TL kira veriyorum, evi alacak olsam 200.000 TL sı. malın değerine göre kirası az.

Tabi gidip gelip kovalaman lazım, emlak sitelerini takip et, sahibinden evler oluyor bazen. İstediğin zaman da danışabilirsini yardımcı olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahçeşehir pazarı mesela hınca hınc salı ve cumartesi günleri insan akıyor resmen hala bos varsa satın alabilir iki günde farklı fiyatlarla kiralayabilirsin farklı yada aynı kisilere

Bunu araştırıcam kesinlikle sağol dostum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani pazarla ilgili ne varsa uzak dur. Zaten artık insanlar (sebze - meyve ) genelde marketleri kullanıyorlar. Paranı boşuna bağlama derim.

Sakaryada Üni var evet hatta 68.000 Öğrencisi var Kampüs civarında yeni yapılaşma çok fazla. Kardeşim 1+1 de kalıyor 500 TL kira veriyor.

Evi alacak olsa 55.000 TL ye bitiriyoruz.

Ben 9 ay önce istanbula yerleştim, şu an 600 TL kira veriyorum, evi alacak olsam 200.000 TL sı. malın değerine göre kirası az.

Tabi gidip gelip kovalaman lazım, emlak sitelerini takip et, sahibinden evler oluyor bazen. İstediğin zaman da danışabilirsini yardımcı olurum.

Tamamdır Dostum saolasın.1+1 olsun bizim olsun dicez o zaman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)