merhaba
babamın aracını muayeneye götüreceğiz fakat son taksit mtv yi ödememiş herhangi bir sıkıntı olur mu? MTV si ödenemiş araca muayene yapılır mı?
merhaba
babamın aracını muayeneye götüreceğiz fakat son taksit mtv yi ödememiş herhangi bir sıkıntı olur mu? MTV si ödenemiş araca muayene yapılır mı?
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Tuv sitesine girin. Muayne randevusu
aliyormus gibi plakanizi girin orda yaziyor girip giremeyeceginiz
AmcaPolo
Lütfen kredi kartı ile randevu ücreti ödemesini tamamlayınız.
Sizin yada yakınızı adına tüm kredi kartları ile ödeme yapılabilir
13 tl
bu yeni bı ıcat mıdır?
en son aldıgımda online secıp gıdıyorduk
edit:goggle ezbere tuvturk yazıp cıkan ılk sayfaya tıkladım sazan gıbı,kendı sıtesınde hala ucretsızmıs dıkkat edın
o fake olan sitede geliyor ücretsiz olan randevuyu sizin adınıza ücretli olarak alıyorlar
TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları - Anasayfa resmi adresi üzerinden randevu alabilirsiniz.
Sanirim hoc bir borcu olmamasi gerekiyor ama ne alaka ya vergi ile muayene farkli isler
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
tEsekkurler birde ici siyah boyali far muayeneden gecer mi?
History;
2 yıldır ödememiştim MTV yi , Muayeneden arabayı bağlatınca 2.xxx TL küsür borç çıktı. Vergi de taksitlendirme yaptım öyle muayneye girdim. Çünkü sistemden plakanı yazınca OGS borcun dahi olmayacaktır. Muayneye girdim ;
APP hafif kusur
Film Hafif Kusur,
Şanzıman yağ kaçıyor
sağ far ayarı bozuk
F1 korna ve Amerikanlar iptal-led farkları çıkarttım tabi![]()
~ Feel The Difference ~
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)