User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 2011 S60 D3 Nedir Nasıldır ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Question 2011 S60 D3 Nedir Nasıldır ?

bir arkadaşım ciddi düsünüyor kendisiyle otomatik vites 2011-2012 model S60 D3 (2.0 163hp di galiba) nedir ne degildir nasıldır- gidişi yakışı performansı gıdıklanırmı
    1881 - 193

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 modelini 1 yıl kadar kullandım. Motor sizin de söylediğiniz gibi 2.0 163 hp. Motor 5 silindirli olduğu için güzel bir motor sesi var. Torku 400 NM. Bmw nin dizel motorları gibi uçan kaçan bir araba maalesef değil ama torkunun sağlam oluşundan ve motor sesinden dolayı insana keyif veren bir araba. Yol tutuşu iyidir. Süspansiyonları sert sayılır. Yakıt olarak da 8,5 lt ile şehir içinde gezersiniz (ben Ankara da bu ortalama ile rahatça geziyordum). 6 ileri tork converterlı aktarmaya sahip. Yanlış hatırlamıyorsam aktarmanın dayanacağı tork üst limiti 480NM idi. Polestar ın (volvo servislerinin garantiyi bozmadan yazılım yaptırdıkları firma) hazır yazılımları da vardı bu araç için. Donanım olarak da mümkünse advance alın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gakko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 modelini 1 yıl kadar kullandım. Motor sizin de söylediğiniz gibi 2.0 163 hp. Motor 5 silindirli olduğu için güzel bir motor sesi var. Torku 400 nm. Bmw nin dizel motorları gibi uçan kaçan bir araba maalesef değil ama torkunun sağlam oluşundan ve motor sesinden dolayı insana keyif veren bir araba. Yol tutuşu iyidir. Süspansiyonları sert sayılır. Yakıt olarak da 8,5 lt ile şehir içinde gezersiniz (ben ankara da bu ortalama ile rahatça geziyordum). 6 ileri tork converterlı aktarmaya sahip. Yanlış hatırlamıyorsam aktarmanın dayanacağı tork üst limiti 480nm idi. Polestar ın (volvo servislerinin garantiyi bozmadan yazılım yaptırdıkları firma) hazır yazılımları da vardı bu araç için. Donanım olarak da mümkünse advance alın derim.

. . . . . . . . . . .
    YamahA Xmax 250 ABS

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 günlüğüne kiralık otomatik vites s60 1.6d kullandım. 4 kişiyle 190'a kadar rahat çıkıyor ve gerçekten güzel gidişi var. sağlamlık ve güvenlik hissi yüksek bi araç. yakıt ibresini de düşürememiştik bi türlü. ayrıca görünümü ve tarzı da farklı hoş bir araç. 2.0'lık ciddi yeter diye düşünüyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    saolun bilgiler için

birde araya 1.6 T 180 ligi sokustursam onu bilen varmıdır yakıt durumlarını
    1881 - 193

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim V40 1.6T 180hp Powershift, ona gore soylersem eğer 7.0-8.5 civarı ortalama +- değişiyor sakin kullanımda çok daha düşebiliyor,Performanslı kullanımda 10lt bulabiliyor v.s. Motorun Performansından ben çok memnunum muhtemelen S60'ta da yeterli gelir. Hayırlısı olsun D3'lerde güzel arabalar ama.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

same-34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen günlerde aynı tarif ettiğiniz D3 ü müzü sattık. Volvo'ların ikinci eli *****. Fakat şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim, yakıt konusunda, yol tutuşta ve verdiği güvende bence tam puanı fazlasıyla hak ediyor. Düzgün kullanımda yakıt oldukça güzel ve bir çok arabanın konforunu aratmayacak kadar iyi. Yukarda denildiği gibi çok ciddi torku var. İstanbul-Ankara otobanında 5 kişi + full bagaj,sileceklerin yağmura zor yetiştiği bir havada 160-170 le S500 V12 kovaladığımı biliyorum. Öylede oturaklı bir araçtır kendisi.
    Allah gönlünüze göre versin.
    Haktan Otomotiv- Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
    06 VKN 43 Zubaru Teknika İnterneyşınıl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)