User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Peugeot 806 Hakkında bilgisi olan varmı ?

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Peugeot 806 Hakkında bilgisi olan varmı ?

Connecting site...

Connecting site...

Merhaba , linkte verdiğim araçlardan daha önce kullanmış olan varmı ?
    Özellikle merak ettiğim motoru. 2000 cc 150 hp turboymuş.Nedir ne değildir ? Kronik arızası varmıdır ? Motor parçaları hangi araçlar ile uyumludur ?
    Diğer sorum ise , kaporta parçaları varmıdır ? Allah korusun kaza bela olsa toparlanabilirmi ?
    Acil bilgi gerektiği için konu açtım , konu kirliliği olduysa affola.
    Saygılar...
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracın turbosunun modeli ve elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acil bilgiye ihtiyacım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En azından motoru hakkında bilgisi olan yokmuu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parçası servisten her türlü bulunur ama fiyatlar *****, jant kapağı bile 100tl

Turbo olanın stop kırılmış mesala yerine birşey uydurmuşlar.(22 falanda etmezler zaten) Çıkma parçada bulamazsın.

Hiç mi hiç bulaşma bu kadar geniş birşey istiyorsan transporter bakabilirsin, 7 kişi olması yeterli diyorsan zafira a bakabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parçası servisten her türlü bulunur ama fiyatlar *****, jant kapağı bile 100tl

Turbo olanın stop kırılmış mesala yerine birşey uydurmuşlar.(22 falanda etmezler zaten) Çıkma parçada bulamazsın.

Hiç mi hiç bulaşma bu kadar geniş birşey istiyorsan transporter bakabilirsin, 7 kişi olması yeterli diyorsan zafira a bakabilirsin.
    Yorum için teşekkürler 7 Kişilik bir arabaya ihtiyacımız yok aslında , tek merak ettiğim yürürü. Turbo olanı biraz kurcalansa neler yapabilir merakım o aslında Mesela düz boru , son susturucu , blow off gibi basit şeylerle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel takla atarsın Boş ağırlığı 1700-1800kg araba, herşeyi geçtim bu kadar eski olupta gücünü koruyan sağlıklı peugeot görmedim(peugeot kullanıyorum). Kompakt sınıf 110hp lik hb lerden daha hızlı olamaz.

Çıkış tarihleri çok eski alt yapı olarak uyan parçası bol bir peugeot ile alakası olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimal 605 le falan uyuyordur ki o da bulunan bir araba değil.

Her türlü ***** yerde patlayan bir araba olur.İlgiç birşey şartsa zafira dti bakabilirsin o motorda ısuzu makinasi gerekli yatırım yapılırsa güzel güçler çıkabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel takla atarsın Boş ağırlığı 1700-1800kg araba, herşeyi geçtim bu kadar eski olupta gücünü koruyan sağlıklı peugeot görmedim(peugeot kullanıyorum). Kompakt sınıf 110hp lik hb lerden daha hızlı olamaz.

Çıkış tarihleri çok eski alt yapı olarak uyan parçası bol bir peugeot ile alakası olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimal 605 le falan uyuyordur ki o da bulunan bir araba değil.

Her türlü ***** yerde patlayan bir araba olur.İlgiç birşey şartsa zafira dti bakabilirsin o motorda ısuzu makinasi gerekli yatırım yapılırsa güzel güçler çıkabilir
    Yorum için teşekkürler az çok açıklayıcı oldu Yinede merakımdan yarın gidip kullanıcam

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum için teşekkürler az çok açıklayıcı oldu Yinede merakımdan yarın gidip kullanıcam
    ben söyleyeyim.
    koltuklar ve fonksiyonları çok kullanışlıdır. arka camlar bile elektriklidir. üzerinde 405sri motorunun turbolusu veya 605 sri turbo motoru ile aynıdır. yürüyeni vs vs 405 ile aynı olup mekanik sorunu olacağını zannetmiyorum. 1980 yılından beri aynı şeyleri kullanan pejoda parça problemi yaşanmaz. tipik pejodur. aydınlık ve geniştir. gidişinden bir şey beklemeyin. sıfırı bile hızlı giden bir araç değildi. çok güzel yol tutar. devrileni hiç olmadı. zamanında tutulan bir araba idi. eğer pejo kendi getirdi ise ıvır zıvır aksesuarı çoktur. fiyatı da uygunsa alınıp binilebilir.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben söyleyeyim.
    koltuklar ve fonksiyonları çok kullanışlıdır. arka camlar bile elektriklidir. üzerinde 405sri motorunun turbolusu veya 605 sri turbo motoru ile aynıdır. yürüyeni vs vs 405 ile aynı olup mekanik sorunu olacağını zannetmiyorum. 1980 yılından beri aynı şeyleri kullanan pejoda parça problemi yaşanmaz. tipik pejodur. aydınlık ve geniştir. gidişinden bir şey beklemeyin. sıfırı bile hızlı giden bir araç değildi. çok güzel yol tutar. devrileni hiç olmadı. zamanında tutulan bir araba idi. eğer pejo kendi getirdi ise ıvır zıvır aksesuarı çoktur. fiyatı da uygunsa alınıp binilebilir.
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin yorumunuzdan sonra daha bir gaza gelip alasım geldi 806 yı Merakımdan sanayide 1-2 yere sorup değerlendirip işi netleştirmeye gidecektim. Kime sorsam motor parçası bile zor bulunur dediler. Herkes israrla bulaşma diyince bende çok kararsız kaldım, vazgeçtim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi uzun sureler binicem diyosan al yoksa alma.22 falan verilmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi uzun sureler binicem diyosan al yoksa alma.22 falan verilmez
    Bana 17.000 e gelecek , bunların en dolu modeli arka kelebek camlar dahi elektrikli , dijital klima vs. full bir araba. Motor parçaları bulunsa en azından alıcam karoser parçalarıda birşey olursa düşünürdük artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru bulursun birkac dukkan gezdiginde falan yada netten arastirip.ama kaporta parcalari imkansiza yakin.bence chrysler voyager falan bak onlarin parcasi daha fazla yakitida aynidir bununla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru bulursun birkac dukkan gezdiginde falan yada netten arastirip.ama kaporta parcalari imkansiza yakin.bence chrysler voyager falan bak onlarin parcasi daha fazla yakitida aynidir bununla
    vallaha ben turbosunu arıyorum bulamıyorum. turboyu geçtim, turbosunun tamir takımı bile yok
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaha ben turbosunu arıyorum bulamıyorum. turboyu geçtim, turbosunun tamir takımı bile yok
    servise soruyormusunuz???
    Ayrıca araçtan sökülmüş bir turboyumu yaptırmaya çalışıyorsunuz yoksa bu 806 pejonun turbosu diye aldığınız bir turboyu mu?? 605 ile aynı olmalı diye hatırlıyorum. ikiside aynı motor. Bence yalış bir şeye yanlış yerlerde parça arıyorsunuz.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevabi slowmotion vermiş başka ne gibi sıkıntilar cekiyosun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servise soruyormusunuz???
    Ayrıca araçtan sökülmüş bir turboyumu yaptırmaya çalışıyorsunuz yoksa bu 806 pejonun turbosu diye aldığınız bir turboyu mu?? 605 ile aynı olmalı diye hatırlıyorum. ikiside aynı motor. Bence yalış bir şeye yanlış yerlerde parça arıyorsunuz.
    araçtan sökülmüş turboyu revize edip 205 gti aracıma uygulayacağım. herşey hazır sayılır. turbo milinde boşluk var diye takamıyorum.

http://en.turbolader.net/Turbocharge...162-5002S.aspx

XU10J2TE motorda tb2576 turbo kullanıyor. ayrıca 806, 406,605srti turbo,citröen xm lancianın bir kaç modeli ve fiat ulysse aynı motor var. ama parça yok

servis? abi servis sıfır araba parası ister o turboya

Cevabi slowmotion vermiş başka ne gibi sıkıntilar cekiyosun ?
    bende 806 yok maalesef yorum yapamayacağım sahibindende çıkma parçaları var
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçtan sökülmüş turboyu revize edip 205 gti aracıma uygulayacağım. herşey hazır sayılır. turbo milinde boşluk var diye takamıyorum.

XU10J2TE motorda tb2576 turbo kullanıyor. ayrıca 806, 406,605srti turbo,citröen xm lancianın bir kaç modeli ve fiat ulysse aynı motor var. ama parça yok

servis? abi servis sıfır araba parası ister o turboya

bende 806 yok maalesef yorum yapamayacağım sahibindende çıkma parçaları var
    bende bunu söylemeye çalışıyorum. zaten sıfır parça satıyor adamlar tabiki sıfır parası isteyecek. Hem iyi olsun hem güzel olsun hemde ucuz olsun birde hemen olsun.
    pejo tr ye getirmediği modellerin bile parçalarını tedarik edebiliyorken bu kadar parça yok demeleri anlamıyorum. Parça yok değil demekki. Bunca zamandır bu arabalar trafikte kalabilmişse demekki parça problemi yok. Parçayı almak biraz ağır galiba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bunu söylemeye çalışıyorum. zaten sıfır parça satıyor adamlar tabiki sıfır parası isteyecek. Hem iyi olsun hem güzel olsun hemde ucuz olsun birde hemen olsun.
    pejo tr ye getirmediği modellerin bile parçalarını tedarik edebiliyorken bu kadar parça yok demeleri anlamıyorum. Parça yok değil demekki. Bunca zamandır bu arabalar trafikte kalabilmişse demekki parça problemi yok. Parçayı almak biraz ağır galiba
    abi anlatamadım sana. servise gidip sormadım. farzedelim ki var. tutup 3000€ turboya para isterse anlamı yok asıl aradığım tamir takımı abi. nissan s13 turbosunun içiyle aynıymış galiba. söküp bakacağız
    AmcaPolo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)