sıfır bi araç almak için florya mez otoya gittik neyse pazarlığımızı yaptık imzalar atılırken bi satış temsilcisi geldi elimizde minik bi çiziği olan bi araç var eyer düşünürseniz indirimli vericez dediler (dier araçtan 2500 tl)
aslında ben pek itibar etmezdim fakat amcam yanımda olur bakalım dedi neyse çıktık araca bakmaya sağ arka çamurluğun üzerinde sigara izmariti nin yarısı büyüklüğünde bi çizik var en fazla 2 cm büyüklüğünde içimizde kötü bişi olmadığından aldık aracı
üzerinden 1,5 yıl geçti ilk sıfır arabam olduğundan araca gözüm gibi bakıyorum derken aracı satmamız gerekti koydum nete bitane abimiz aradı VAN dan fiyatı anlaştık uçağa binip gelicek ertesi gün
ADAM HAKLI OLARAK ÜZERİNE BASA BASA DEDİKİ BAK KARDEŞİM BİZİM BURADA BOYALI ARABA SATILMIYOR EYER ARACINDA BOYA VARSA SÖLE GELMEYİM BEN ARABAMI BİLMEZMİYİM DEDİM ÇIK GEL
ertesi gün adam çıktı geldi yetkili servisler dolu göstercek ne vakit var nede yer var adam dedi sanayiye gidelim olur dedim girdik sıradan bi dükkana kaportacı sağ arka çamurlukta boya var dedi hadi lenn dedim sıfırdan beridir bende araba
dier dükkana girdik oda aynısını söledi derken dierine dierine yaklaşık 7 tane kaportacı gezdik ben hala kaportacıların yanlış baktığını düşünüyorum
artık vanlı abi yoruldu hem koşuşturmadan hem her kaportacılara 20 şer lira araç bakma parası vermekten
artık sıra bana geçmişti ben veriyorum araç bakma parasıyalan sölemiyim yaklaşık 20 kaportacı gezdik hepside sağ arka çamurlukta boya olduğunu söledi bende artık kabullendim ama adamın suratına bakamıyorum yaklaşık 50 bin tl araç satıyorum adam taaa VAN dan geldi ve ben yalan sölemiş konumuna düştüm
derken pazatersi oldu FLORYA MEZ OTOYA gittim Aracımın ekspertize alınmasını istedim onlarda aynı şeyi söledi sağ arka çamurluğunda boya var dediler ben durumu anlattım araç alırken böle böle oldu die
BİZİ BAĞLAMAZ ARADAN 1,5 SENE GEÇMİŞ DEDİLER
ben biraz bağarıp çağırınca bi arkadaş beni kenara çekip aracın tırdan indiriken sağ arkasının vurulduğunu ve hemen boyatılıp şhowroom a çektiklerini ve KENDİLERİNİN TORNAVİDAYLA O KÜÇÜK ÇİZİĞİ ÇİZDİKLERİNİ VE BU YÜZDEN KUSURLU SATTIKLARINI BENİMDE ALIRKEN BU ARACI KUSURLU Bİ ŞEKİLDE ALDIĞIMI SÖLEDİLER
Aradan zaman geçti aracımı sattım gitti mahkemeye falan uğraşmadım çünkü aracı alırken bi sürü kağıda imza atarken küçücük bi yazıyı atlamışım oradada ARACIN KUSURLU OLDÜĞÜ vs vs yazıyodu
ANLIYCAĞINIZ KANDIRILDIM VE BUNU SİZE AKTARMAMIN SEBEBİ SİZDE ARAÇ ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ![]()