User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: florya mez oto araç alırken dikkat edin

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

florya mez oto araç alırken dikkat edin

sıfır bi araç almak için florya mez otoya gittik neyse pazarlığımızı yaptık imzalar atılırken bi satış temsilcisi geldi elimizde minik bi çiziği olan bi araç var eyer düşünürseniz indirimli vericez dediler (dier araçtan 2500 tl)

aslında ben pek itibar etmezdim fakat amcam yanımda olur bakalım dedi neyse çıktık araca bakmaya sağ arka çamurluğun üzerinde sigara izmariti nin yarısı büyüklüğünde bi çizik var en fazla 2 cm büyüklüğünde içimizde kötü bişi olmadığından aldık aracı

üzerinden 1,5 yıl geçti ilk sıfır arabam olduğundan araca gözüm gibi bakıyorum derken aracı satmamız gerekti koydum nete bitane abimiz aradı VAN dan fiyatı anlaştık uçağa binip gelicek ertesi gün

ADAM HAKLI OLARAK ÜZERİNE BASA BASA DEDİKİ BAK KARDEŞİM BİZİM BURADA BOYALI ARABA SATILMIYOR EYER ARACINDA BOYA VARSA SÖLE GELMEYİM BEN ARABAMI BİLMEZMİYİM DEDİM ÇIK GEL

ertesi gün adam çıktı geldi yetkili servisler dolu göstercek ne vakit var nede yer var adam dedi sanayiye gidelim olur dedim girdik sıradan bi dükkana kaportacı sağ arka çamurlukta boya var dedi hadi lenn dedim sıfırdan beridir bende araba

dier dükkana girdik oda aynısını söledi derken dierine dierine yaklaşık 7 tane kaportacı gezdik ben hala kaportacıların yanlış baktığını düşünüyorum

artık vanlı abi yoruldu hem koşuşturmadan hem her kaportacılara 20 şer lira araç bakma parası vermekten

artık sıra bana geçmişti ben veriyorum araç bakma parası yalan sölemiyim yaklaşık 20 kaportacı gezdik hepside sağ arka çamurlukta boya olduğunu söledi bende artık kabullendim ama adamın suratına bakamıyorum yaklaşık 50 bin tl araç satıyorum adam taaa VAN dan geldi ve ben yalan sölemiş konumuna düştüm

derken pazatersi oldu FLORYA MEZ OTOYA gittim Aracımın ekspertize alınmasını istedim onlarda aynı şeyi söledi sağ arka çamurluğunda boya var dediler ben durumu anlattım araç alırken böle böle oldu die

BİZİ BAĞLAMAZ ARADAN 1,5 SENE GEÇMİŞ DEDİLER

ben biraz bağarıp çağırınca bi arkadaş beni kenara çekip aracın tırdan indiriken sağ arkasının vurulduğunu ve hemen boyatılıp şhowroom a çektiklerini ve KENDİLERİNİN TORNAVİDAYLA O KÜÇÜK ÇİZİĞİ ÇİZDİKLERİNİ VE BU YÜZDEN KUSURLU SATTIKLARINI BENİMDE ALIRKEN BU ARACI KUSURLU Bİ ŞEKİLDE ALDIĞIMI SÖLEDİLER

Aradan zaman geçti aracımı sattım gitti mahkemeye falan uğraşmadım çünkü aracı alırken bi sürü kağıda imza atarken küçücük bi yazıyı atlamışım oradada ARACIN KUSURLU OLDÜĞÜ vs vs yazıyodu

ANLIYCAĞINIZ KANDIRILDIM VE BUNU SİZE AKTARMAMIN SEBEBİ SİZDE ARAÇ ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ

same-34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun. Ben hepsini geçtim, bir daha o adamı görmeyecek dahi olsanız, elde olmayarak düştüğünüz bu durum insanın çok zoruna gider. Her şeyin hayırlısı, satışın da
    Haktan Otomotiv- Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
    06 VKN 43 Zubaru Teknika İnterneyşınıl

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında tam kandırılmış sayılmassın bana göre... kendi şahsi kanaatım çizik aracı alarak ztn riski göze almışşsın bi yerde altında ne çıkacağını bilemessin sonuçta kusurlu araç almayı göze almışşsın... alırken expertiz yaptırıp boyasızdır diye onay alsaydın 1.5 sene sonra boya çıktığında itiraz hakkın olurdu ama aradan 1.5 sene geçtikten sonra böyle bir şey idda edince adamlar birazda haklı olarak itiraz etmişler yani kendilerini haklı çıkartabilmişler suçluda olsalar... sonuçta 1.5 sene az bi zaman değil adamlar direk savunmaya geçip nerden bilelim senin boyatmadığını diyebilirler snein elinde aracı boyasız aldığına dair bir belge yokken ve kusurlu araç aldığına dair belge imzalamşıken yani birazda senden kaynaklı olmuş bu ihmal diyelim... yanlış anlama sadece şahsi fikrim umarım kimsenin başına gelmez böyle bi durum geçmiş olsun diyelim...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında tam kandırılmış sayılmassın bana göre... kendi şahsi kanaatım çizik aracı alarak ztn riski göze almışşsın bi yerde altında ne çıkacağını bilemessin sonuçta kusurlu araç almayı göze almışşsın... alırken expertiz yaptırıp boyasızdır diye onay alsaydın 1.5 sene sonra boya çıktığında itiraz hakkın olurdu ama aradan 1.5 sene geçtikten sonra böyle bir şey idda edince adamlar birazda haklı olarak itiraz etmişler yani kendilerini haklı çıkartabilmişler suçluda olsalar... sonuçta 1.5 sene az bi zaman değil adamlar direk savunmaya geçip nerden bilelim senin boyatmadığını diyebilirler snein elinde aracı boyasız aldığına dair bir belge yokken ve kusurlu araç aldığına dair belge imzalamşıken yani birazda senden kaynaklı olmuş bu ihmal diyelim... yanlış anlama sadece şahsi fikrim umarım kimsenin başına gelmez böyle bi durum geçmiş olsun diyelim...

aracın sıfır alırken boya olmadığına dair bi belge alsamda aradan 1,5 sene geçtikten sonra gene itiraz hakkım olamazdı vurup dışarda boyattın derlerdi ( :

ayrıca burda belirtmek istediğim aracı vurup sonra boyatıp en son bilerek ufak bi çizik atmaları ve bunu göstererek kusurun bu olduğunu sölemeleri canımı sıkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı same-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. Ben hepsini geçtim, bir daha o adamı görmeyecek dahi olsanız, elde olmayarak düştüğünüz bu durum insanın çok zoruna gider. Her şeyin hayırlısı, satışın da
    EN kötüsünüde buydu

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın sıfır alırken boya olmadığına dair bi belge alsamda aradan 1,5 sene geçtikten sonra gene itiraz hakkım olamazdı vurup dışarda boyattın derlerdi ( :

ayrıca burda belirtmek istediğim aracı vurup sonra boyatıp en son bilerek ufak bi çizik atmaları ve bunu göstererek kusurun bu olduğunu sölemeleri canımı sıkan
    tabiki adamlar resmen 3kağıt yapıp boyalı aracı satmışlar o konuda sonuna kadar suçlular benim anlatmaya çalıştığım senin o insanlara güvenip riski göze alaman hatan olmuş
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun da vanlı abi baya sabırlıymış bir sürü kaportacı gezdirip bir de parasını ödetmişsin boyalı çıkan arabanın. Ben olsam 3.sünde gırtlak gırtlağa gelirdim ya da çeker giderdim heralde.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı alırken expertize sokup ''sağ çamurluğunda (atıyorum) 20 cm uzunluğunda 5 cm genişliğinde bölgede boya vardır'' diye servis onaylı bir kağıt alsaydınız zor durumda kalmazdınız hata sizin o nedenle servise suç bulmanıza gerek yok kaldıki serviste suçsuz demiyorum ama adamlar ileride doğabilecek bu sorun için itiraz yolunu size kapatmışlar bu tarz bir kağıt olsaydı ne siz ne aracı alacak kişi nede servis bu durumda kalmazdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırışmışsınız orası kesin.
    bunun dışında söylediğiniz doğru çıkmadığı için adamın kaportacılara ödediği parayı ve hatta tüm masraflarını yarısını ödemeniz lazimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandirilma durumu ben göremiyorum ? Aracın kusurlu olduğu soyleniyor zaten peki siz alirken hiç mi akliniza gelmedi kontrol ettirmek ya da çizik nasil oluştu öğrenmek ? Tamamen iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz serviste bu durumu lehine kullanmış .

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolandirilma durumu ben göremiyorum ? Aracın kusurlu olduğu soyleniyor zaten peki siz alirken hiç mi akliniza gelmedi kontrol ettirmek ya da çizik nasil oluştu öğrenmek ? Tamamen iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz serviste bu durumu lehine kullanmış .
    Aracın kusurlu olduğunu söylemişler ama eksik söylemişler.

Elimizde bir araç var, çamurluğunda sadece çizik var diyip satmak farklı.

Komple boyanmış çamurluğa sahip aracı, sadece ufak bir çizik var diyerek satmak farklı.

Burada alıcı, satıcıya koşulsuz güvenmeyip kontrol yaptırmalıydı almadan önce ya da sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolandırışmışsınız orası kesin.
    bunun dışında söylediğiniz doğru çıkmadığı için adamın kaportacılara ödediği parayı ve hatta tüm masraflarını yarısını ödemeniz lazimdi
    abinin maduriyeti bi nebze giderildi fakat genede çok mahçup olduk

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok zor bir durum, geçmiş olsun.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Komple boyanmış çamurluğa sahip aracı, sadece ufak bir çizik var diyerek satmak farklı.

Burada alıcı, satıcıya koşulsuz güvenmeyip kontrol yaptırmalıydı almadan önce ya da sonra.
    Abi bende onu diyorum hani bile bile kusurlu arac aliniyor en azindan bu kusur nasil oluştu ogrenip kontrol ettirmek lazim sonuçta 50k tl gibi bi miktar , ayrica dedikleri gibi olsaydi bile en azindan alirken kendi lehine kullanabileceği bir belge olmaliydi elinde . Hani servis çıkışı bu hasar servisteyken oluşmuştur vs ..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bariz dolandırma aracın tırdan indirilirken hasar gorduğunu soyleseler hatta yaptırmadan o şekilde gosterip yaptırıp teslim etseler neyse

bildiğin boyayıp birde çizik atmışlar kandırmak için

Mezden bende polo aldım arkadaşıma allahtan boyle bir durum gelmedi başımıza

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bende onu diyorum hani bile bile kusurlu arac aliniyor en azindan bu kusur nasil oluştu ogrenip kontrol ettirmek lazim sonuçta 50k tl gibi bi miktar , ayrica dedikleri gibi olsaydi bile en azindan alirken kendi lehine kullanabileceği bir belge olmaliydi elinde . Hani servis çıkışı bu hasar servisteyken oluşmuştur vs ..
    aracı gösterdiklerinde sadece bu çizik var dediler oda araç yıkama sırasında oluştuğunu sölediler 2 cm bi çiziği önemsemedim kim olsa önemsemezdi işin kötü tarafı atıyorum araç taklalı bile olsa araç kusurlu satıldığı için (ki bende bu kusurlu satıldığını sonradan öğreniyorum)

yani araç taklalı bile çıksaydı resmi olarak hiç bişey yapamazdım çünkü evrakların arasında kusurlu olduğunu kabullendiğim belgeyi imzalamışım

burada benim anlatmak istedğim bu firma bana bunu yapmıştır sizinde bilginiz olsun araç alımı yaparken dikkatli olmanız

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. Yapıcak pek bişey yok heralde allahtan tek parça çıkmış fazlasıda olabilirdi. bende yerinizde olsam servis sonuçta güvenip alırdım çünkü tam çakallık yapmışlar kendileri çizmiş boya yok demişler halbuki bu parçada boya var deselerdi belki almıcaktınız.

kim olursa olsun güvenmemek lazımmış hatta 0 alırken bile kontrol ettirmekte fayda var

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden 'Bir parça boyalı aracımız var.' demiyorlar da 'Ufak çiziği olan aracımız var.' diyorlar, doğrudan saptırılan her söz yalandır. Satışta olan yalan da dolandırıcılıktır.

Geçmiş olsun, ben alıcı olan kişiye üzüldüm asıl.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İşin ucunda şerefsizlik diz boyu .

Keşke yazılı kağıt alsaymıssınız .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)