Turkcell'de ön siparişler alınıyor. 2199TL
Samsung Galaxy S5 16GB - TURKCELL
Printable View
Turkcell'de ön siparişler alınıyor. 2199TL
Samsung Galaxy S5 16GB - TURKCELL
Hala S1 kullanıyorum 4.4.2 cyanogen mod yüklü.Taş gibi çalışıyor alet.S5 e geçmek için bir sebep bulamadım beni cezbeden.
şarj aleti satışlarını patlatmak için yapmıyorlarsa bişey bilmiyorum :D her telefona yeni şarj aleti anasını satim yana yakıla şarj arıyoruz ortalıkta :D
aypon candır gerisi heyacan. hikaye samsung falan. ben bu kadar değer kaybeden bi telefon görmedim. note 2 aldım 9 ay sonra yarı parasından azına zor sattım.
s3 kullanıyorm slim romla beraber bende memnunum gayet. buarada
tipi en hoş olanır s2 bence hala
Iphone sürekli yeni çıkan model alınacaksa mantıklı.İşletim sistemi olarak hem telefonlarda hem de bilgisayar ve tabletlerde rakiplerinden çok üstün kullanım olarak.Ancak şu an 3GS e son çıkan ios u yükleyince durumu ne oluyor belli.Orjinal yazılım kullanan arkadaşlar eski android cihazlarına,markalar ve google tarafından şişirilmemiş bağımsız geliştirilen daha yalın modları yüklerlerse cihazları daha yüksek performansla çalışacaktır.Samsungun çıkarttığı ilk amiral gemisi android telefon Galaxy S de son sürüm 4.4.2 gayet başarılı çalışıyor.S2 ve S3 de çok daha iyi çalışacaktır.Oyun oynamayı sevenler snapdragon işlemcilerden şaşmasın yinede.
Valla hanima aldik s4, sacma sapan bi isletim sistemi bu android..
HTC yi hala tek geçerim. Tasarımı tasarım gücü güç hızı hız. Üstüne yok benım gözümde
Tasarımda 1.Apple,2.HTC,3.Sony benim gözümde ama Samsung unda pili çıkabiliyor ki en önemli özellik benim için :)
11 nisanda stoklara giricek çok bir beklentim yok aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum
samsungda note3 dışında para vermem acıkcası ben :)
sony z var, çoğu kimsede yok , tipi köşeli ve malzemesi kaliteli bana hitap ediyor. Zevkle kullanıyorum uzun sürede kullanırım bir arıza yapmazsa