G2 diyorum bende
Printable View
G2 diyorum bende
note 3 de bende normalde olmadık alışkanlıklar kazandım mesela oturup tv izlemek viral tube diye bir app var onu kurdum youtube dan direk playlistleri izliyorum film izliyorum falan ..
ama derseniz kaç özelliğini kullanıyorsun bir sürü özelliği var nfc v.b gibi hiç birini kullanmadım sylus peni bile merakdan bir kaç kez çıkarmışımdır o kadar .. tek air view özelliği güzel ekrana dokunmadan giriceğin menüyü algılıyor birde air gesture ekrana dokunmadan sayfa geçişleri falan yapıyor başka kullandığımda bir şeyi yok :) .. ha birde bluetooth ve wifi üstünden internet modem ve dosya transsferi özelliği var oda güzel :) bir iki kez gerekdi kullandım..
Note3 kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim babamda ayfon 5 var karsilastirmaya gerek yok ayfonun tek avantajı ismi haa bide biraz kasa kalitesi (note3 ayfon 5 karşılaştırması olarak)
ayfon note3 ayrı dünyaların telefonu,karşılaştırılmaması lazım,note 3 genç işi gibi herişi yap,ayfon daha sade ve şık daha stabil çalışıyor,,aranızda lumia 1020 kullanan varmı sırf kamerası için düşünüyorum,,
Note 3 telefon segmentinde değil bana göre. Bildiğin tablet. Daha önce de yazmıştım; stabilite istiyorsan iphone, uygulama ve özelleştirmeyi severim diyorsan htc one.
Bu ay içerisinde general mobile, aşağıdaki özelliklerde "elite" modelini çıkartıcakmış ve fiyat 1100-1200 olarak belirlenmiş.. Kesinlikle değerlendirebilirsiniz.. Discovery kullanıyorum ve elite çıktığı gibi almayı planlıyorum:)
2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass
Bunun dışında ise bende öncelikle G2 derim.. Ekran büyüklüğü önemliyse note3 ile arasında yaklaşık 500 lira oynuyor..
z1 çok çılgın bir telefon diye duydum/okudum fakat takdir edersiniz ki fiyatı da çok çılgın.
iphone işine hiç bulaşmayın derim.
zaten z1, g2 falan varken gidip iphone almanız için kendinize göre çok ama çok özel sebepleriniz olmalı. az biraz araştırıp düşünen adam iphone'u direkt eler zaten.
arkadaşların da dediği gibi g2 kesinlikle şu dönem için en alınası telefon. bilgi edinmek için de forumda gayet güzel bir konusu mevcut.
telefonunuz şimdiden hayırlı olsun :)
Bütün İphone serisini kullandım ama note 3 farklı İphone alıyorum 5s içimden biri note 3 al la diyor onu satıyorum note 3 alıyorum aynı ses la napacaksin note 3 U git 5s al diyor değişik bir durum :D Htc one de kullandım sanki biraz standart telefon gibi...
LG G Flex..'e de bakin bence.
Lg g2 diyor ben
HTC one ve Xperia Z1 i bu saatten sonra önermek pek doğru olmaz diye düşünüyorum.
çünkü One II ve xperia Z2 çıkmak üzere bu bence one ve z1 için bir eksi.
Geriye Note III ve 5s kalıyor.
burda da sizin öncellikleriniz ve işletim sistemi seçiminiz kalıyor.
Büyük ekran Android mi ? Stabil 4'' İOS mu ?
büyük ekrana alışamam diye tereddüt edenleriçin söylüyorum 6.3'' galaxy mega ya alışmam 1-2 saati mi aldı
htc one kullanıyorum. tüm beklentileri karşılıyo güzel ve basit telefon :)
benim tercihim note 3 oldu.. çok da memnunum.. kiyas.la diye bir site var, buradan istediğin ürünlerin artılarını ve eksilerini karşılaştırarak görebilirsin
hiç bu kadar araştırmanıza gerek yok usta gir bu vereceğim siteye telefonları karşılaştır hangisi hangisinden üstün alınması gerekiyorsa sana otomatik aradaki farkları ve aynı olan özellikleri sunuyor
Cep Telefonu Karşılaştır, Tablet Karşılaştır, Fotoğraf Makinesi Karşılaştır. Fiyat karşılaştır.
+1905 :icon_tup:
ayrıca geçenlerde okudum bende senin gibi tel. alma arifesindeyim. şu an iyi bir zaman değil telefon almak için beklemek lazım. GM elite, htc one 2(m8), galaxy s5 piyasayı çok değiştirecektir.
yeni modellerin özellikle samsung f serisi(gelirse) ve ip6 dolardan dolayı çok uçuk fiyata gelme olasılıkları çok çok yüksek.
g2 için evet performanslı ama kasa narin ve kabul edelim ip dışında her telefon çok hızlı değer kaybediyor. ben s3'ü 1900e aldım şimdi 600 etmiyor bunu da düşün bence verdiğim paraya acımaya başladım artık..
+son olarak GS maçlarında en ihtiyaç duyduğum zamanlarda bu samsung beni delirtti. stabil çalışma olayı küçümsenecek gibi değil ki ben apple'ın yapılan açıklamalardan ibreyi kendilerine çevirecek ürünlerle geleceğini tahmin ediyorum.
yalnız bu telefon o fiyata çıkarsa abartmazlarsa fiyatı efsane satar specleri çok iyi snapdragon işlemci adreno ekran bileşini falan gorilla glass3 ekran tak ona bir 32 gb micro sd kart oldu bitti on numara telefon snapdragon 800ac işlemci geliyorsa zaten yüksek ihtimal android 4.4 ile gelicek..
çok iyimiş telefon arayışında olsam beklerdim bu teli zaten çıksın 4-5 ay sonra ikinci elede düşer 800-900 tl lere..