Çarşamba günü evi taşımam gerekiyor.Acaba forumda bu işle ilgilenen yada tavsıye edebileceğiniz uygun fıyatlı fırma varmıdır?
Çarşamba günü evi taşımam gerekiyor.Acaba forumda bu işle ilgilenen yada tavsıye edebileceğiniz uygun fıyatlı fırma varmıdır?
başkan bizim elemanları toplar hallederız ben gelırım ayıpsın.sen kamyonu ayarla.taşıma işi bitince çocukları typerla bi bebek turu attır yeter![]()
BaYTaR MURO
Arkadaşlar yeni konuş açmak istemedim.
1 Adet Masa 1 Adet Gümüşlük 1 Adet 2 metre uzunluğunda komidin Ümraniye den Avcılara taşınacak.
Cuma günü sabah saatlerinde taşınması tercihimiz. Bütçmeiz kısıtlı uygu fiyata bu işi yapabilecek yada daha önce çalıştığı firmayı tavsiye edebilecek arkadaşlar var mıdır?
o kadar malzeme için nakliye firmalarına o kadar para bayılmaya gerek yok.
çevrenizde hal falan gibi bir yer varsa bir dodge sahibi ile gidip anlaşın, uygun fiyata götürür bence.
ben geçen sene ankarada 10 kmlik bir mesafe için 20 lira mı ne verdim 2 tekli bir 2li koltuğa. 1 arkadaşımla beraber taşıdık.
selimoglu ile anlasmistim, anlastiktan sonra fiyat yukselttiler, tavsiye etmem
Built to fall....
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun ama doblo eşyalar için küçük gelir.
Şimdi bir firma ile tanıştım. ***** site aracılığı ile buldum. benden alması tamamen taşıması karşı tarafa teslimi indirmesi 300 TL dedi. Haber bekliyrum kedi takvimine bakıcak.
Sabahtan beri firmalarla görüşüyorum..
eğer ki adamlara taşıtacaksanız naparsanız yapın iş bitmeden parayı vermeyin. katil oluyoduk az daha ev taşırken. adamlar malı apartmanın önüne indirip basıp gitmişlerdi. sonra taşıttık tabi orası ayrı
İzmir'de evden eve nakliyat firması bilen var mı tavsiye edilecek,tanıdık falan?
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Yeni konu açmak istemedim. İstanbul beşiktaştan halkalıya birkaç parça öğrenci eşyası taşınması gerekiyor. Nakliye yapan ucuza ve iyi bir firma varmı bildiğiniz? Ufak bir h100 gibi bir kamyonet işimi görebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)