bende çok düşündümde çok fazla takılmalar oluyormuş kitlenlemeler vs note 3 alıpda pişman olan sayısı az değil
Note III alıp pişman olan varmı ?
note 3 alıp pişman olanlar klubu vardı donanımhaberde ama bulamadım
bende çok düşündümde çok fazla takılmalar oluyormuş kitlenlemeler vs note 3 alıpda pişman olan sayısı az değil
Note III alıp pişman olan varmı ?
note 3 alıp pişman olanlar klubu vardı donanımhaberde ama bulamadım
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ben 2 Aydır Kullanıyorum Ne Donma Yaşadım Ne Kitlenme Tek Eksi Yönü Büyük Telefon Ele Sığmıyor Nerdeyse. Geri Kalan Herşeyi Kusursuz Diyebilirim.
s3 sahibiyim samsungun tek sıkıntısı o gereksiz zirilyon tane uygulamanın arkada calısmasından ve silinmemesinden hatta kapatılmamasından kaynaklı.azcık araştırmayla 5dk bile sürmeyecek işlemle custom rom.larla bir canavara dondurebilirsiniz telefonu (kısmen stock yazılımla nova launcer yükleyin oda ise yarıyor).3 aya yakındır 4.3.2 kullanıyorm slim romlu daha ne takılma ne bişey oldu .canım sıkıldı 4.4.2 ye kitkata geçtim 3-4 gün önce yine aynı şekilde ama birazcık 4.3.2 ye göre rami biraz daha harcıyor çıkalı nekadar oldu zatn.canın yine sıkıldı yine sil 4.1 yükle 4.2 yükle hepsi sana kalmış
takılmadan bahsediyosak ip4 le bir ios 7 nasıl kan ağlatır kullanın onu geçtim son seri 5/5s degözümün onunde kaç kere takıldı arkadaslarımn. daha dün annemin 5s i tangoda takıldı kaldı ekran.yani onda varsa ondada var cokda farklı degiller.
ben memnunum androidden. gerekirse torrentimi kurar dl de yapar rarlı zipli dosyamı bigüzel açar exe.mi kurar devam ederim. tkaarım flash gibi kullanırım itunes gibi baglanmam gibi gibi ip ninde artılar vardır illaki.
dhde yazmıs biri samsung goruntu diye sadece ama ip goruntu ve basit olması lazım. tam tersine cocuksu teması ve andorid vari üstten alttan cıkan bilgi ekranları .bide basit ama telefonda smiley bile olmazmı onun icin bile prog. indiriyosn yoksa gülücükte yok vs vs cok .uzattım daha gider böyle herkese göre mevzusu gibi mesala mercedes begenirim cokda hoş modelleri var ama bir bmw varken gidipte almam![]()
1881 - 193∞
note 3 ile iphone5 neye göre kıyaslanıyor bilmiyorum note3 deki sadece air view ve hand gesture olayı bile iphone'dan bence üstün kılar.. eye geture da varda o biraz işin show kısmı ben aldığımdan beri bir kere kullandım sonra kapattım eye gesture. ama hand gesture çok kullanışlı çok faydasını gördüm ve air view da öyle .... özellikle elleriniz kirli iş yapıyorsanız çok işe yarıyor..
ekranı hand write a imkan veriyor yani acil durumda s pen ile al notu otomatik atsın hafızaya hatta tel nosu yaz algılarsa atsın deftere direk arama yapabilirsin..
dış kaplaması dandik bencede bende elime aldığımda bana biraz uyduruk gelmişdi..
stabiliteye gelince benim tel yurtdışından geldiği için zaten garantisi yok ben root attım pek çok şeyi sildim o newsfeedler falan bende çıkmıyor misal..
benim için açıkcası iki eksisi var birincisi boyutu bazen arabada ceplik bardaklık kısmına bile koyamıyorum mesela jazz da sığmıyor ancak yan koltuğa koyman lazım biri yoksa oda hoşuma gitmiyor biri camı patlatır alır kapar kaçar korkusu var.. bir kızarkadaşımın aracında yapdılar çünkü çantasını kapıp kaçdılar.. bir sıkıntısı boyutu
ikincisi ise Fm radyo özelliğinin olmaması ben var sanıyordum yokmuş .. o can sıkıcı .. çünkü yürürken eski tellerimdede çok sık kullandığım bir şeydi..
Bunun dışında dediğim gibi gözünüz alışdımı diğer telefonların boyutu oyuncak gibi geliyor gözünüze..
bunu tv gibi düşünün biri evinize 120 ekran led tv koyuyor sizin gözünüz artık o tv ye alışıyor sonra 6 ay sonra led tv yi çıkarıp 37 ekran tv koyuyor aynı hesap ...
bataryası ortalama beni bir gün götürüyor ama performans bataryalarıda var 10 bin maha kadar.. tabi onların ayrı kılıf arka kapakları falan var..
stabiliteye gelince bazen kafayı yemeler oluyor klasik android olayı ama nadir genelde pek bir sıkıntısı yok..
ben esas note2 istemişdim 5.5 inç boyut olarak benim çok hoşuma gidiyordu..
note 2 nin sanırım üretimi durmuş yada önermediler onun yerine note3 neo çıkartıcaklarmış 5.5 ekranlı o çıkarsa bunu verip onu alıcam..
unutmadan birde samsungda glaxy gear olayı var oda ayrı güzel bir mevzu.. ucuz olsa ben düşünürdüm şahsen..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
abi root'tan dolayı gitmiş olabilir radyo diyecem a benimde basıma geldi nerde bu diye arandım durdum tüm yükledigim romlarda .yoksa orjinalde de mi yok
1881 - 193∞
orjinalde yok.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
S3, S4 son olarak Note3 kullanıyorum.S4 ü servise verdiğimde 2 gün iphone kullandım soğudum.
İphone kullanan arkadaşlarıma note3 aldırdım hepsi mutlu teşekkür ediyorlar.
#eksikpazar
İphone u 5 inç yapsalar olay çözülecek de inatla büyütmediler ekranıkonu hangi telefonu alsam olsaydı iki telefonu da inceleyin öyle karar verin olurdu mntıklı cevabı, eksileri ve artıları ile iki cihazın da birbirine göre üstünlükleri var fakat günlük kullanımda ne yapmaya kalkarsanız kalkın her iki cihaz da tüm isteklerinize yanıt verebilecek kadar gelişmiş. Note 3 ün yapıp i5 in yapamayacagı bir tek kalem olayı olur herhalde, i5 de daha portatif ve tek el kullanımı rahat.
Fakat siz 5S sahibisiniz zaten ve bence bos yere bir alısveriş olur.. Zaten en gelişmiş cihazlardan birine sahipsiniz.
note 2 düşünmüyorum sağol neo çıkarsa ona geçicem..
yeni iphone air ekranı 5.5 yada 5.7 civarı olucak deniyor öyle söylentiler var..
şu anki iphone ile note3 özellik donanım olarak kıyaslanırsa note3 iphone dan özellik donanım olarak 3 adım öndedir.. sadece air view spen handwrite gesture'lardan 3 adım öne geçer.. iphone da olmayıpda note3 de olan özellikleri tane tane yazmıyım merak edenler araştırsa zaten görür..
konuya hort çekeyim
http://www.istanbulbilisim.com.tr/sa...i,122778.html#
n9005 modeli istanbul bilişimde var ama garantisi istanbul bilişimden diyorlar her hangi bir sıkıntı olur mu?
ios her nekadar güzel olsa da, üreticiler artık yazılımla telefonları eskitip, kullanıcıları yeni telefon almaya itiyorlar. ios 7 yüklenmiş iphone 4'lere bakarsanız dediğimi anlarsınız. eski sürümü yüklesen bu sefer de uygulamalar, ios sürümüne uygun olmuyor.
İşte android'in en güzel özelliği, telefonunuz güncel modellerden olmasa da, güncel romlarla gayet stabil ve güncel cihaza sahip olabilirsiniz. Note II sahibiyim, şu an telefonum fazlasıyla yetmekte bana.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)