mrb. arkadaslar ingilizce ögrenim seti almak istiyorum bunlar bi işe yararmı yararsa hangilerinden almalıyım bi arastrma yaptım bir sürü marka çeşit var.. daha önce kullanan fln oldumu acaba aramızda tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkürler![]()
mrb. arkadaslar ingilizce ögrenim seti almak istiyorum bunlar bi işe yararmı yararsa hangilerinden almalıyım bi arastrma yaptım bir sürü marka çeşit var.. daha önce kullanan fln oldumu acaba aramızda tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkürler![]()
biz satıyoruz sitede ve şikayet almadık hiç, incele istersen.... ama bunun dışında bence set filan değil, kursa gitmen daha faydalı olacaktır, biraz "zorunda olmak" gerekiyor disiplini bırakmamak için
İngilizce Eğitim Seti
her zafer acı ister...!
ben 2010 yılında 750 tl para verip almıştım tell me for plus tı sanırsam.bayagı bi kapsamlı bişeydi.mesela pc ye kurmak için şirketten şifre alıyorsun ve cd lerde ilerledikçe canlı msn gorusmesı yapıyorsun yurt dısında cd yı kullananlarla falan filan.ben aldıktan sonra sadece kurulum ıcın ılk cd yı cıkardım dıgerlerı kutudan bıle cıkmadıevde duruyor öyle. bi ara satayım dedim sonra vazgectım belki cocuguma yarar diye.benimkisi şundandı mesela
Tell Me More Premium İngiliz İngilizcesi - Giriş + Başlangıç + Orta + İleri + İş Düzeyi (18 Cd Rom) - Bilgisayar - Hepsiburada.com
BaYTaR MURO
Lingusta İngilizce | Lingusta Metodu
Böyle de birşey var.
セルカン+レーラ=愛
Ben Japonca için Rosetta Stone kullanmıştım . Çok güzel bir yazılım tavsiye ederim . İngilizce'de eminim daha da iyidir program .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)