User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
194 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: İş kurmak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armani, dolce gabbana vs.. diye satmiyorlarmi bunlari?
    Cok haklisin iste biz boyle bir milletiz 100 yillik Armani kendi adina parfum yapar cikartir bizim millet sahtesini yapar kaldi ki vatandasta gider alir. Pratik zekayla umarim isim olayinada bir kilif bulmuslardir eminim ki, ordan da yirtmislar ki heryerde futursuzca dukkan aciyorlar..

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armaniye ormani yazinca sikinti kalmiyor
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoOoM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese merhaba

Bazi olumsuzluklardan dolayi , çok acil bir şekilde iş kurmam gerekiyor. Bu konu hakkinda yardimci olabilecek abilerime kardeşlerime sormak istedim. Tech Türkiye'yi forumdan ziyade güzel bir sosyal ortam olarak tanimliyorum bununda samimiyetine dayanarak ;

Bir dükkan açmak istiyorum ama çok ne iş yapicağim hakkinda bir fikir oluşturamadim , daha önce forumda bu tarz konular açilmişti hepsini okudum ama o iş kurucak kişilerin maddi anlamda benim cok cok üstümde olduğunu gördüm. Benim elimde 50-60 bin tl (max 100bintl) gibi bir param var ve esnafliğa resmi anlamda ilk adimim olucak Allah nasib ederse ilerde işler değişebilir ve büyüyebilir. Halen okul okuyorum ve part time işlerin yani sira Oto-Alim satim ve Rental işi ile uğraşiyorum. Bu artik bi meslekten çikmiş halde ve herkes arabaci olmuş durumda bunun yüzünden bu işlede uğraşma isteyi yok içimde zaten. Daha farkli ve çok büyük olmicak,mesela bir Giyim-teksil veya misal bir çiğköfteci dükkani gibi farkli dallarda bütçeminde yeticeği kadar hem sektör hemde lokasyon anlaminda fikirlerinize çok ihtiyacim var. Akil danişabileceğim yardim alabileceğim arkadaşlara yada abilerime şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Saygilar.
    bu parayı nasıl kazandıysanız aynı işe devam etmeyi neden düşünmüyorsunuz?
    Baba parasıysa da yine geldiği işe devam edebilirbilirsiniz.
    Belli bir iş yaparak gelmediyse eger henüz ne yapacağınızı bilmediginiz, daha da önemlisi sektörüne uzak oldugunuz bi iş yaparak riske atmayın bence

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parfüm işinde isim hakkıyla hazır mal alıp satmakla fazla kar edilmez esansları kendin alıp üretimi kendin yapacaksın o zaman para bırakır.

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru diyosun aslında orası da bir muallak..

parfümlerin üzerinde kodlar var. yani bi nevi isim olarak kod kullanıyorlar.

ama satarken armani falan fistan...

hukuki olarak çok da sağlıklı gelmedi bana en başından beri..
    Hukuki anlamda bi sıkıntılari yok. Olsaydi şimdiye ortalik karişmişti satarken HugoBossun kokusu diye B4 koduyla satiyor mesela.. Ben orjinal parfum kullaniyordum kaçak getirtiyordum. 160 liralik parfümü 80-90 liraya aliyordum ama DP de 20 liraya ayni kalitede parfum varken neden orjin alayim ki dedim kendime o gün bugündür de DP kullaniyorum Parfümle duş aliyorsaniz eğer bence en mantiklisi o

İş kurmak istememdeki sebeb Babami işten çikarticak olmalari... Zaten iş kurucaktim ama bu planlar bu yüzden bu kadar erkene çekildi. #136

Alıntı spree1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e bebek aç kar etmezsen bende fenerliyim
    e-bebek ?

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul - silivri tarafnda ne iş yapılır çoğu şey mevcut artk silivride. imkan var ama yapacak iş yok buralarda. sahil kesimine yada merkez tarafa bi simit sarayı açılsa iş yaparmı acaba.
    Doğma büyüme silivri-gümüşyakalıyım. Silivride neyin tutup tutmayacagı hiç belli değil. 100 bin sermayeyle bende aynı şeyi düşünüyorum. Yaz sezonu için ayrı bi işim var kışları için bakıyorum. Sezonluk işler kovalamak daha iyi silivri için.

Bi ara çaykahve bi şeyler içelim sohbet ederiz

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş kurmak isteyen, iş bulamayan arkadaşlar.. Gelin ortak kooperatif tarzı bir işletme kuralım, Parayı havuza koyalım herkes koyduğu para kadar pay alacak %lik dilimlere bölelim ))
    En güzel gelir kapısı ama türk ticaret düstürüna göre belkide en zor iş yapısı. Bu parayı kim yönetecek? V.b. Bir çok sorun var

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğma büyüme silivri-gümüşyakalıyım. Silivride neyin tutup tutmayacagı hiç belli değil. 100 bin sermayeyle bende aynı şeyi düşünüyorum. Yaz sezonu için ayrı bi işim var kışları için bakıyorum. Sezonluk işler kovalamak daha iyi silivri için.

Bi ara çaykahve bi şeyler içelim sohbet ederiz
    evet hocam bi ara oturup tanışıp konuşmak lazım. bende yerlisiyim silivri-selimpaşanın. silivri kalabalık bi nüfusa sahip. yazın her sektörden dükkanlar iş yapıyor zaten ama kışın çok ölü ve çoğu marka çoğu dükkan var artık silivride. acaba napılır ne edilir hep düşünüyorum. aklıma bi simit sarayı geliyor merkez tarafına açmak için. ama çok sermaye + kar bırakacakmı o belli değil.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yatırım yapmak isteyen arkadaşlar düşünürse;

Kartal'da minibüs yolu üzerinde 5 yıldır hizmet vermekte olan cafemiz var, düşünen olursa ortak alabiliriz mekanı yenilemeyide düşünüyorum bazı noktalarda,

komple alıp işletmeyi düşünen biri varsada bu konuyla ilgilide görüşebiliriz
    Emre Kalkan

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde kafada iş kurma var en azından üniv bitene kadar deneme amaclı.kafamdaki plan işlek bir yerde (bir semtin çarşısı gibi) çakmacı giyim dükkanı açmak.italyan marka sahteleri.bu işi yapan eden tanıdığı olan varmıdır?bu isin piyasası merter galiba toptancıları ama kupon mal satan bi dukkan istiyorum pazar işi olmayan birebir yani.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde kafada iş kurma var en azından üniv bitene kadar deneme amaclı.kafamdaki plan işlek bir yerde (bir semtin çarşısı gibi) çakmacı giyim dükkanı açmak.italyan marka sahteleri.bu işi yapan eden tanıdığı olan varmıdır?bu isin piyasası merter galiba toptancıları ama kupon mal satan bi dukkan istiyorum pazar işi olmayan birebir yani.
    istanbul'da tutunması zor iş o kadar çok mağaza var ki yaklaşık 7-8 arkadaşımın mağazası var çoğuda kan ağlıyor ama bayan giyimde tutunmak çok daha kolay.

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlaşilan aç kalicaz Türkiyede kapisini kapatik.. Canadaya mi gitsem ?

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoOoM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşilan aç kalicaz Türkiyede kapisini kapatik.. Canadaya mi gitsem ?
    Canada hangi sartlari istiyor oturma izni icin?
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanada için biraz geç kalındı, eğer göçmenlik olayı düşünülüyorsa. Bir 10 yıl önce kolaydı ancak 2013'de dünyada çıkan olaylar (Arap baharı-suriye )vb yüzünden kanadaya aşırı giden oldu bu yüzden artık bir liste yayınlıyor ve genellikle nitelikli üniversite mezunu ve iyi derece ingilizce yada fransızca bilen nitelikli göçmen arıyor.

Yinede öğrenci gibi gitmek yada göçmenlik denenebilinir.

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış gel arabaları birleştirip galeri açalım, hiç yoksa 6 tane araba ikimiz çıkarırız zaten satamasak da bineriz anasını satim
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canbayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kafaya koydum arkadaşlar kendi işimi kurup kendi emeklerimle kendim için çabalayıp para kazanacağım. Galeri işine girmeyi de çok düşündüm ama aşırı derece eksiklerim var. Bu nedenle farklı işler aramaya başladım şöyle bir yazı buldum: İş Kurmak İstiyorum, Ne İş Yapabilirim Diyenler icin 15 Farklı Oneri | Paratic iş kurmak isteyenlere ilham verecek cinsten öneriler yer alıyor. Açıkçası aklıma en çok Trüf mantarı yetiştirmek ve küçük bir restoran açmak var. Sizden de öneriler bekliyorum.
    aç aç restoran aç
    ben açtım çok süper bişi 15 ay patronluk yaptım
    sonra oğlum 2 aylıkken haciz memurları gelip "senin masa sandalye eskimiş sen yenisini alırsın" dediler
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendiniz üreteceğiniz alıcıları hemen hemen belli olan yani bir nevi alıcılar için üretim yapan bir iş olabilir
    İşi kuracağınız bölgede o sektörde bariz bir ihtiyaç-açık olabilir bu tarz bir iş olabilir

onun haricinde bence iş kurmak hiç mantıklı değil yani kazanacaksan evet çok güzel ama kazanmanın kaybetmenin garantisi yok devir risk için pek uygun bir devir değil
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elde altın bilezik varsa iş kurma işi denenebilir, en kötü kendi işinize geri dönersiniz.

Ben mobilya dekorasyon işini denedim, 1 sene sonra devrettim ortağa. Şimdi taksit taksit para almaya uğraşıyoruz.
    Verilen emek ve ettiğim zarar kocaman bir TECRÜBE Olarak yanma kar kaldı.

Ders 1: Ortak iş yapma.
    Ders 2: Çıraklığını yapmadığın işin ustalığı zorlar, dikkat et.
    Ders 3: Çevre gerektiren, usta gerektiren bir işe girme, yapabiliyorsan kendin yapacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan ana halterler dışında tüm yollar kapalı. Yani büyükl firmaların desteğiyle yol alabilecekseniz girin yoksa sonunuz pek hayırlı olmaz. Köklü sistemi oturmuş firmalra taşeronluk yapmak gibi düşünün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)