boyatmam gereken bi parça var aracım 2013 model fiesta '' buz beyazı '' olarak geçiyor boya.. kodu bilen yada fordda çalışan arkadaşlardan yardım edebilirmisiniz teşekkürler
kapı içinde ne yazıkki yazmıyor bişey...
boyatmam gereken bi parça var aracım 2013 model fiesta '' buz beyazı '' olarak geçiyor boya.. kodu bilen yada fordda çalışan arkadaşlardan yardım edebilirmisiniz teşekkürler
kapı içinde ne yazıkki yazmıyor bişey...
SM PERFORMANCE
ford ıcın boya kodu yok. boyacıya gıder ruhsatında yazan buz beyazı nı soyler boyanı alırsın. zaten renkler bellıdır fordda.
http://www.sxcolor.info/publish/perl...nformation.pdf
Bunlar nedir merak ettim? Yani boya kodu yok mu gerçekten yoksa bilindik renkler olduğu için boya koduna ihtiyaç mı duyulmuyor?
boyanın tabıkı bı formulasyon kodu var. ama ford marka aracların kapı aralarında bagajda yada kaput ıcınde herhangı bır boya kodu yazılı kagıt amblem vb zımbırtılar yok. fakat ford araclarda aracın ruhsatında dıer aracların ruhsatlarından farklı olarak mısal beyaz (buz) yazar . boya nalburuna gıdıp ford buz beyazı dedıgınızde en fazla 2-3 model beyaz cıkar model yılına gore farklılıklar olabılır.
boya koduna gerek yok zaten fordda öyle geçiyor herhangibi boya satış magazasından buz beyazı yada frozen white adı altında satılıyor illa kod istiyorsanki gerek yok boyanın kodu b437.
fordlarda boya kodu yok mevzusuna da gelırsek aslında kapı ıcınde yazıyor boya kodu ama en kıl oldugum fırmalardan bırıdır bır adet boya kodunun ıcınde bi ton formül cıkıyor![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Aman dikkat yanlış bilgiler mevcut. Focus buz beyazı arabamın kaputunu boyatmak istedim usta bunlarda standart buz beyazı vardır dedi ok dedim adam boyadı diğer parçalara göre biraz kremsi kaldı ama çok ufak belliydi. Neyse boyadığı transit buz beyazıymış ardından tekrar boyattım koduna bakarak. kapı içinde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Conii sen kodunu ogren, ayrica boyaciya soyle cihazla bakip renk kodunu cikarsin sana. Teyit et yani haci![]()
Ford marka araçların boya kodları ayna kapağının içinde yazar, fakat ayna kapağı boyalı değil ise yazamaya bilir.
usta zaten biliyodur ama frozen White boyanın adı kod için şirkete geçmem lazım![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Araç mavi saxo mk1. Fotosu aşağıda. Bunun boya kodu nedir bilen abiler mevcuttur. Arabadan bakmam şuan mümkün değil biraz acil öğrenmem gerekiyor. Yeni konu açmak istemedim.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)