Dün gece saat gece 3sulari nişantaşinda çevirmeye girdim arabamda bir adet yüksek alkollu bira vardi. Yarisini içmiştim ve herşey gayet normaldi.. Vel hasil kelam memur arkadaş çevirdi. Alkol var dedim bilerek gösterdimde ama içemedim dedim duruyor hesabi. Sonra ufletti ve memur arkadaşimiz 63promil alkol olduğunu söyledi beni Ekip otosunun yanina çağirdi gel cezani keselim gibisinden sonra bende tabi konuşmaya başladim bi şekil yapalim çözeriz hesabi sıkıntı olmasin falan komiseri görelim falan baktim lavuk götüm götüm yanima yanaşiyo suratinda gülücükler falan ya dedim göstersene şu alkol metreyi bakiyim kaç çıkmış falan , göstermedi 63 kardeşim diyo görmedim ki diyorum vel hasil kelam dedim ki kardeş 10lira param var (R) istiyosan. Sonra yavşak yavşak gülerek alkol çıkmadi ha falan filana bağladi..
o yarim kalmiş biradan bir yudum almiştim ki zaten yeterince sıcakti , içmedim de fulya shellin orda tekrar Memur Arkadaşlarla karşilaştik çıkmadiği için gayet rahat bi tavirda nişantaşinda girdim ama sıkıntı yok dedim arkadaşlar birakti beni gibisinden. Bi üfledim 80 promil (03.35) alkol çıktı. Ben tabi kavga kıyamet bağirinmaya başladim , oda dediki burdan sonra hastahaneye git Test yaptir bende hastahanenin yolunu tuttum dedimki alkol testi yapiyomusunuz (Haydarpaşa numune) Evet yapiyoruz dediler ve ordada cihaza üfledim 0 promil çıktı (04.20) Ben evraklari alip tekrar fulyaya geri döndüm ve ekibi aradim fakat gitmişti başka bir Trafiğe denk geldik dedim ki böyle böyle alkolsuzum yalandan yere el konuldu hesabi ne yapabiliriz dedim tamam dedi sen bu belgeleri almişsan sıkıntı yok dedi ama
SORUN ŞU ; bana kan testi yaptir dediler ama kan testi yaptirmadim hastahanede cihaza üfledim ? Saat farklari yüzünden yada kan testi ile cihaz arasindaki fark yüzünden Elimdeki belgelerin geçerli olmama gibi şansi var mi ?
Teşekkürler..