geç geç, ben çok beğendim keşke daha önce geçip de öyle uydu vs uğraşmasaymışım...
Printable View
Bu paket güzel aylardır kullanıyorum internet gerçekten başarılı
Ama tivibu buna zıt oranla başarısız
extra ücret vererek full paketini aldım ne adam akıllı film var ne bişey biraz güzel filmler ne paketi alırsanız alın 6 TL 5 TL falan
Öte yandan verilen receiver facia kanal geçişleri berbat kanalları tek tek geçebiliyorsunuz max 2 günde rehber de bilgi yok çıkıyor tekrardan kapatıp aç kapa bla blaa..
Neyse digiturk iq plus a başvurdum salı günü bağlanacak kurtulucam tivibu dan..
TTNET bedava dese gidip almam. Son derece kadar güvensiz, yüzünüze gülüp gülüp ilk fırsatta kökleyen nadide firmalardan biri benim gözümde.
arkadaşlar ttnet ile ilgili bir sıkıntı yaşadım, paylaşmak istiyorum sizlerle. aynı zamanda konu ile ilgili daha önce bir sıkıntı yaşayan arkadaş varsa fikir alabilirim. bundan yaklaşık 1.5-2 ay kadar önce aboneliğimizi sonlandırma kararı aldım. herhangi bir taahhüt falan bişey yoktu. aynı zamanda tivibu üyeliğimde vardı. 21 ekim gecesi müşteri hizmetlerini arayıp hem tivibu, hem ttnet üyeliğimi iptalini yaptım. bir sonraki günde bayiiye gidip tivibuya ait olan modem ve tivibu cihazını teslim ettim. teslim işlemlerini babam yaptı hangi türde bi kağıt imzaladı fazla dikkat etmemiş kendisi. ve 3 gün önce eve gelen fatura ile sarsıldık. kasım ayına ait tüm ay için vede ekim ayından kalma 10 küsür liralık bakiye olmak üzere toplam 40 liralık bi bakiyeyi ödememiz gerektiğini söylediler. hemen müsteri hizmetlerini tekrar ardık ttnet hattının halen aktif olduğunu söylediler. tabi hernekadar biz kapattırdık desekte laf anlatamıyoruz. şikayette bulunduk fakat halen inceleme sürecinde 1 haftayı geçti ses seda yok. bu dönem içinde internet kullanımım olmadı tabi, çünkü evde modem bile yok. ha buarada inceleme sonunda lehimize bi karar çıkacağımı sanmıyorum. ben kapattırmama rağmen internetin açık kalması ve fatura yansıması kimin suçu?
Bulunduğum yerde ne Hiper nede Fiber net olduğu için geçemedim. DSmart'ın 16mbit olanına kaldık iyimi.
Bu kampanya yeni aboneler içinmiş. Ama kampanya açıklamasında böyle birşey yazmıyor. Dün gittiğimde bana bu şekilde bilgi verildi. Hay ben böyle şansın...
ttnet den uzak durun bızde cok sorun yasadık
49tl lik > tivibu + 20mb fiber paket var bizde.
1kere yavaşladı onda da aradım duzelttıler 3dk ıcınde. algdmdan beri speedtest te 25mb goruyor.
tivibuda hd paketler ıcın extra ucret oduyorsunuz.ben almadım acıkcası.
film/dizi/belgesel zaten torrent halledıyoruz,gerk yok kanısındayım.
foçadayken 8mb sınırsıza (ki 2mb den fazlasını gorememstm hıc.) 65+15 oduyordum.tv - receıver felan da yoktu.paket cok basarılı bence.
telefon ve tv haricinde internet paket öneriniz nedir?
bende dün geçtim, yalın hiper net 20mbit internet sınırsız-3 ay tivibu hediye 49TL
Bende az önce geçiş yaptım. İnternet hemen aktif oldu. Telefona bakmadım o da gün içinde aktif olucakmış. Tivibuda haftaya kaldı sanırım.
Sadece 8mbit internete 67 TL + telefon faturasıda 20 tl civarı geliyordu. Bu 3 lü paket baya avantajlı geldi.
20mbit
http://www.speedtest.net/result/3190623710.png