Akşam konuşmamız gerek dedi.. Geçen yakalanmıştım.. Sanırım ayrılacak benden.. 2 senelik ilişkinin yine sonuna geldik galiba :)
Yani hediye sorunu da ortadan kalktı..
Printable View
Akşam konuşmamız gerek dedi.. Geçen yakalanmıştım.. Sanırım ayrılacak benden.. 2 senelik ilişkinin yine sonuna geldik galiba :)
Yani hediye sorunu da ortadan kalktı..
Dövme mi yaptırsak , adının anlamını portekizce falan :)
Yılbaşı var, sevgililer günü var, doğum günü var, yıldönümü var. Ula çok masraflı oluyor ya:D
Allahtan babamın minibüsü varda içine romantik sofralar kurulabiliyo :D
ayneeen oyle ben napayım ya yılbaşı + ocak1 kayınvalidenin doğum gunu 16 ocak hatunun doğum gunu 14 subat sevgililer gunu her ay hediye alıcam varmı boyle bişi ya ne alsam stresi bitermi :D allahtan martın 16sı da benim doğum gunumde kendimi oyle teselli ediyorum artık :D :D
Yazacaklarım asla Gayri Müslim kardeşlerim için değildir sizin bayramınız sizin inancınız tamamen saygı duyuyorum
fakaat
Biz müslümanlara ne oluyor ?
yılbaşında hediyeleşmek noel kutlamak yılbaşı eglencesi kutlamaları
bunlar bizim ne örfümüz ne adedimiz nede dinimiz
Gayri müslimlerin dini bayramını biz neden kutluyoruz
Evli barklı insanlarsınız
çocuklarınıza Kurban kesmeyi Oruç tutmayı ve bizim dini bayramlarımızı öğretin
Yeni nesili yetiştirirken farklılaştırmayın bizi nasıl yetiştirdilerse sizde öyle yetiştirin
Allah rızası için müslüman kardeşlerim bırakın şu özentiliği
Dinen hediyeleşmek sevaptır Peygamber efedimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) in çok hadisi vardır
fakat yılbaşını değilde başka günleri tercih etsek olmazmı
bunu da bizim Türk örf ve adetlerimizde yeri olmadığı için söylüyorum
Dini bakımdan sadece Noel için yazdım
yanlış anlaşılmasın
moruk, biz Türkiye'de 31 Aralık ta eğlence kutlama yapıyoruz. Noel'le bir alakamız yok ki?? Noel ve türevleri için Noel - Vikipedi ..
kaldı ki müslüman inanışına göre Hz. İsa bizim de peygamberimiz değil mi? Kutlanmasında ne sakınca var?
valla ben bakırköy galleria'da bir abi var onda karikatür yaptırmıştım bayılmıştı güzel komik şeyler çıkıyor ortaya :)
onlar isanın doğumunu kutluyorlar
biz peygamber efendimizin bile tam gün olarak dogum gününü bilmiyoruz o yüzden kutlu dogum haftası olarak kutluyoruz
ayrıca kutlarken içki tüketimi falan filan bizde haram olan şeyleri yapıyorlar
sende aynı şeyler mi ?
neyse konu uzamasın farklı şeyleri tartışmamıza gerek yok
Yilbasini sirf 2013ten 2014e gectigimiz icin birlikte daha güzel senelere anlamiyla verebilirim yoksa noel falan değil :)
Simdi kucuk defterler var beyler.karikatur seklinde cok güzel bilginiz olsun ama sizden kesitler oluyor icinde :) kiz arkadasim bana yaptırmış bende oyle gordum ha birde her gun (1 ay boyunca) aklina geldikçe vakti oldukça yazi yazmis kucuk notlar halinde..tavsiyemdir :)
Konu başka yerlere gitmesin hiç gerek yok :) .