Aslında bisikleti alalı 6 ay oldu fakat şimdi konu açmak istedim.
Bisiklet merakım cocukluktan beri var aslında kücükken bmx ler sonra dag bisikletleri derken hem spor olsun hemde haftasonları eglenme amaclı saglam zor şartlara ayak uydurabilecek bir bsiklet almam gerekiyordu.
Bisiklet sürmeyi , Özellikle yeni yerler keşfetmeyi gidilmeyen yerlere gitmeyi vs gibi merakım herzaman vardı. Uzun araştırmalar sonucu kendime . Sedona almayı karar verdim
600 -650 dolar bir bütce belirlemiştim. Kafama yatan bu model oldu, cok saglam dayanıklı bir bisiklet 3 takla attım bircok ekz düştüm boyasında ufak tefek çizilmelerden başka birşey yok![]()
Arada bi araba için kullandıgım çizik giderici pasta atıyorum iyi geliyor![]()
Tam prof bir bisiklet degil orta halli saglam 11 kg gibi agırlı bulunan
On amarsörü sertlik yumuşaklık ayarı ve kitleme gibi ozellikleri bulunuyor.
Çift Hidrolik disk fren bulunakta bu frenler benim herşeyim inanılmaz egimlerde dik yokuslarda yagmurda camurda hep yüksek perfonmans saglıyor..
21.vites şanzumanım bulunmaktavs vs ...
Alanyada yaşıyorum ve gezilcek burda bircok yer var .her haftasonu yaklaşık 100 km yol yapıyorum.Sırf dagdan toprak inişler için 3 saat yokuş cıkıyorum bu zevk 15 dk da bitiyor6 aydır kullanıyorum şu an bacaklarım roberto carlos gibi oldu
Alanyada bircok turist var bildiginiz üzere 70 -80 yaşındaki amcalar nineler hergün bisiklet sürüp vucudlarını diri tutmaya calışıyorlar ve beceriyorlarda.
Bisiklet bence bir hobi bir spordalı bir eglence olarak görmeliyiz ülke bakımından.
Ama malesef ülkemizde bisiklet le gezmek cocukluk , eziklik, kücük düşmek gibi yada araba varken bisiklet neymiş gibi soylemlerden olusan bir topluluk var malesef.
Cok uzatmayada aslında gerek yok col doluyum bu konuda![]()
Ah bir gopro olsaydıda nerelre gittigimi görseydiniz.Şu an bu fotograflar vardı bunları koyabildim
![]()