Merhaba Arkadaşlar,
Carrefour'dan Samsung galaxy s4 marka telefon aldım alırken capkask'ı önerdiler yaptırdım, aldıktan 2-3 ay sonra düşürdüm ekranı kırıldı cepkask'a istedikleri evrakları ve hasarın oluşunu anlattığım beyan ile birlikte 30.10.2013 tarihinde gönderdim, gönderdikten sonra bana hiç birşey sormadılar, 10 gün geçti üzerinden telefon hakkında bilgi almak için mail attığımda bana gönderdiğim beyanın yetersiz olduğunu söylediler, ben sormasam söyleyen yok, 2.beyanı yazdım biraz da sert yazdım, gönderdikten 1 hafta sonra telefon hakkında yine bilgi almak için sorduğumda yetkili serviste onarıma gitti dediler, 1 hafta geçti yine sordum yetkili serviste dediler aciliyet bilgisi iletildi dediler, 1 hafta sonra yine sordum yine aynı cevap velhasıl kelam bugün aralık ayının 7 si 1 ay 7 gündür telefon yok, cumartesi günleri iş günü olarak sayılıyormuş, evrakları ve telefonu ilk gönderdiğim 30.10.2013 tarihini saymayınca bugün 33 iş günü olmuş oluyor, pazartesi tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum, ne gibi sonuç alırım bilen kişiler var mı? 30 iş günü dolunca ürünün yenisi veya ürünün parasını alabilir miyim ? Teşekkürler.
edit: Ayrıca gönderdiğim bütün evrakları tarattım, gönderdiğim 2 kargo faturasını dahi tarattım, bütün evraklar elimde mevcut.