Selam arkadaşlar. Usta birliğim ankara çankayada bahsettiğim yere çıktı. Fakat nette ne yaptıysam açık adres bulamadım burada askerlik yapan veya tam olarak nereye gidileceğini bilen varmı ? Şimdiden teşekkürler...
Selam arkadaşlar. Usta birliğim ankara çankayada bahsettiğim yere çıktı. Fakat nette ne yaptıysam açık adres bulamadım burada askerlik yapan veya tam olarak nereye gidileceğini bilen varmı ? Şimdiden teşekkürler...
Genelkurmaya çıkmışsın kardeşim bende askerliğimi genelkurmay makam garajında yaptım..
Şöför olarak gidiyosan güzel bir askerlik yaparsın...
2008 yılında acemiliği mebs'te birlikte yaptığımız arkadaşlardan gidenler olmuştu, çok sıkı olduğundan bahsediyorlardı, samanyolu galaksisinde askerlik yapmak biraz zorlar![]()
Bu yazacaklarım 2004-2005 yılalrı için geçerli son durumu yansıtmayabilir ***** çok şey değişti dönemim GenKur başkanı özkök 2.Başkan Sayın İlker Başbuğ ve istihbarat Başkanı Aslan Güner Paşa idi
Öncelikle destek kıtaları grup komutanşığında Oto taburu Muhafız taburu Hizmet taburu ve sosyal hizmetler başkanlığı var senin taburun neresi belli mi
Ben sosyal hizmetler başkanlığındaydım diğerlerine oranla hem en seçkıin hem en rahat yerdir
İç hizmet kanunlarının yazılı olduğu bir kitapçık var komutanlarda olur erlere vermezler ilerleyen zamanda aranın iyi olduğu komutandan rica et ve o kitapçığı yala yut sırtın yere gelmez
Erden çok rütbeli ve sivil memurun olduğu bir yerde olacaksın devrecilik yoktur Rütbecilik vardır sen asker gibi asker olursan alkol almazsan cep telefonu kulllanmazsan gereksiz atraksiyonlar yapmazsan çok rahat edersin hala duruyormu bilmem ama Koray binbaşı vardı sağlam tşklıdır kendisi hilimi özkök onu makamında ziyaret eder ona dikkat et sevdimi tam sever sevmedimi resmen adamın amk gözünün yaşına bakmaz
Bu arada KKK ya düşen arakadaşa Allah yardım etsin tertipçiliğn nirvana yaptığı noktadır torun dedenin çorabından donuna kadar yıkar botlarını boyar vs.
Not: Son durumlar değişmiş olabilir inşallah değişmiştir
kardeşim eğer makamda askerlik yaparsan;
rahat bir askerlik yaparsın. Ama saçın ,traşın,üstün başın tertemiz ve muntazam olmalı.
şoförlerin oturduğu bir oda var telefon geliyor, bilmem kaç nolu kapının önüne arabayı çek diye bilmem ne dairesinden albay bilmem ne geliyor onu alıyosun istediği yere gidiyorsun.
Albaydan büyük rütbe pek taşımazsın generallerin şoförleri genelde uzman erbaşlar.
sana araba verirlerse, sabahın köründe kalkacaksın kompresörlü sularla arabanı bir güzel yıkıyacaksın, hangi komutanı biryere götürdüysen arka paspasını hemen temizleyeceksin.
Genelkurmay karargahında devrecilik yoktur, sıracılık vardır. şoför odasındaki sabah öğlen ve akşam paspaslarını odaya gelen en son şoför, bir alt devresi gelene kadar yapar.
Çarşı iznin pek olmaya bilir. Zaten Ankaranın göbeğindesin..Karargah subayı zaten seni çok sağa sola gönderir.
Silah olarak akrep veya mp5 verirler koltuğunun altında olur, yakıtını çeklerle alırsın sabah erken yakıt alırsan pek sıra olmaz.
aklıma geldikçe yazarım..
ek olarak bol bol traş, üste başa maksimum dikkatbol rütbeli kaynar oralar eller cepte çarpılan çok yani, hayırlı teskereler dilerim şimdiden.
![]()
hazır konu acılmısken K.K.K kh des. ankara cankaya benım ustabırlıgım. otogardan sonra bulmak ıcın cok zorlanırmıyım![]()
söfor olarak gidiosan rahatsın makam garajına secılırsen bıde temellı rahatsın bende orda yaptım 88-2 makama secıldıkten sonra cok cok rahattım hayırlı olsunn simdiden
Adres olarak bakanlıklarda, otogardan indikten sonra metroyla 3-5 dk. kızılay bakanlıklar durağında ineceksin kime sordan gösterir.
Birliğin belli mi? orda tören birliği var, Edok kh. var, ulaştırma birliği var (eğer ulaştırma birliğinde isen sivil şoförsün) birkaçtane daha birlik vardıda unuttum.
edit; eğer kısa dönem gidiyorsan ing. sınavına girip nato nun belçikadaki ve brukseldeki karargahları için seçile bilirsin.Sınav komutanı orgeneral.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)