Yoklama Kaçağı Durumundayım ve Bu Aralar Biliyosunuz Denetimler vs Arttı Baya. Resmen Sıkı Takip var.
İşyerim var ve işleri düzeltmeden gitme şansım yok. kendi kendime şubatta giderim demiştim ama dün sabah eve memur gelmiş ve ifade alınması için karakola gelmesi gerekiyor demiş.
gitmeden aradım ve sahte evrak dan dolayı ifadeni almam lazım gel dedi. bende böyle böyle yoklama sıkıntım var gelirsem cıkamam dedim ve çorumdan dolayı davalısın dedi kamu acmıs davayı dedi.
bende avukatımı yönlendiriyorum dedim ve gerek yok ben seni bekliyorum dedi kapadı. avukatıma gittim ve avukatım aradı aynı memuru mekan basma - mekan yağmalama ve hırsızlıktan aranıyor gelsin demiş.
daha sonra biz adliye den sicil kaydıma baktırdık ne bir dava ne bir şikayet var.
avukatım tekrar memuru aradı ve zarf atmak için biz ifademizi adliyede vericez dosyaya bırakırız dedi. ve memur dosya bende adliye de yok gibisinden kaçak göçek cevaplar verdi.
Başbakanlık yoklama ve bakaya durumunda olan asker başına duyduğuma göre prim vermiş polislere.
sormak istediğim bu aralar böyle bişey gelen varmı başına. ya da memurun yalan bahanelerle çağırma şansı varmı ?
şimdiden teşekkür ediyorum