Ankara'da corsa C ye bi-xenon yapabilecek yer bilen duyan var mıdır ?
İstanbul'da var sanırım ama far sök yolla sıkıntılı iş.
Ankara'da corsa C ye bi-xenon yapabilecek yer bilen duyan var mıdır ?
İstanbul'da var sanırım ama far sök yolla sıkıntılı iş.
2002 stop yapıyo diye biliyorum kanka.
Yaptıklarını biliyorum, gidip görmedim ama iyilermiş, bir takım far aldım gidip yaptırmayı planlıyorum bende, d2s mercek ile.
https://www.facebook.com/boomtuning?ref=stream
Sonradan yaplan bi xenon çok sağlıksız. Karşı taraf için bazen ciddi tehlike oluşturabiliyor. Hele bi de far ayarı yoksa çok kötü
işçilik ve malzeme kalitesine göre değişir tabiiki ama piyasada çoğu insan yeter ki xenon olsun diye ucuza kaçıyor, özellikle merceksiz farlarda çok göz alıyor
merceksiz bi-xenon olmaz ki zaten... sonuçta uzun-kısa olayını perde ayarlıyor merceğin içindeki, ayar sıkıntısı kesinlikle olmaz, tam tersi, dümdüz bir aydınlık sağlıyorsun, 4 sene önce kendim taktım hala da kullanıyorum...
Civic'te uzun kısa xenonum vardı , önceki sahibi yaptırmıştı da. 2 sene ne küfür yemişizdir.. Merceksiz farda xenon kısa da olmasın uzun da olmasın xenon takılmasın gercekten. Eziyet oluyor
Mercek olan her far bi-xenon değil bildiğim bi araçtan örnwk vereyim jetta 5'lerde bosch ve hella marka farlar var hella sadece mercekli bosch dönüşe duyarlı oluyor oldukça maliyetli ama dört haneli rakamlardan bahsediliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)